Hirdetés
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [petipetya:] Nagy chili topic. :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
Hozzászólok Aktív témák
-
Chaser
titán
válasz
Graphics #227 üzenetére
nézd, ez a véleményem, láttam mit szerencsétlenkedtek a weblap megnyitásásval - minőségét meg hagyjuk, pár ph-s srác különbet csinált volna gyosabban, olcsóbban, enyém is úgy készült -
ott voltam a megnyitón....pffffffffffffffffff, hagytam is a birkanyájat legelni, mentem tovább
a weblap csak nem akart elkészülni, nem tudom hányszor tolták az időpontot?
készletet sztem túltárgyaltuk, ha 1-2 nagyobb üzletben nagyobb választék van mint a mistoreban, az vicces
ha a xiaominál dolgoznék pár embert már hátsón rúgtam volna, de ha nekeik ez a standard és ez így jó, egészségükre
_elfogulatlan_ kívülállóként ezek tények, sztem nem én változtam, rólad süt h elfogult vagy a témábanszerk:
mindemelett most is még a note4 van amit tőled vettem, valószínűleg következő is xiaomi lesz - de nem noccsos' baromság -, de hiába van hivatalos xiaomi shop, kénytelen leszek majd nyilván egyéb boltból venni telefont ha eljön az ideje, és ez elég szomorú[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- [Re:] Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- [Re:] 2 db akár külön - különAsus Geforce 1080 Ti - 0db Eladó lehet
- Laza koronavírus topik
- Aliexpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 (GA104)
- Bitcoin topic
- [Re:] Fujitsu Q556 I3 6100T/8GB DDR4 /128SSD /Wifi USDT + WIN10 PRO matrica
- További aktív témák...
- Iphone 7 Rose Gold 32GB Vodafone kishibás
- Beragadt bolti készletből, verhetetlen áron HP 15" i5-8265U/8GB RAM/256GB SSD/GeForce MX110 VGA
- Bomba áron, MSI GP73 Leopard 8RF Gamer,17,3"FULLHD IPS, i7-8750H/16GB RAM/512GBSSD/GTX1070 (8GB RAM)
- "Gamer" villogós csodagép
- MacBook Pro Retina 15" Touch Bar 2017,CTO kivitel,szép állapot, i7/16GB RAM/1TB SSD/Radeon Pro 560
Állásajánlatok
Cég: Andrews IT Engineering Kft.
Város: Budapest
Cég: NISZ Zrt.
Város: Budapest