Hirdetés
- DIGI kábel TV - digitális adás
- Milyen routert?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- [Re:] UPC Connect Box: jó-e a szolgáltató csodaroutere?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bittorrent topik
- UPC Direct (műholdas TV)
- [Re:] Nagyon rossz hatással van a gyerekekre a járvány miatti túlzott eszközhasználat
- [Re:] Balesetveszélyes autókat kell visszahívnia a Teslának
- [Re:] Ingadozik Elon Musk vagyona, a Tesla is egy lufi lehet
Hozzászólok Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Amit tudtam leírtam neked is, és a többieknek is.
A szerződés, az szerződés, leírt feltételek vannak.
Nem a Xiaomi az üzemeltető. Nem maguknak írják elő, hanem a partnernek, az Authorized Reseller-nek. És hogy mióta partnere, nos gondolom amióta aláírták a szerződést...
Ahhoz, hogy valaki ezt megkapja feltételeket kell teljesítenie, ami szerződésbe van foglalva. Ezeket se Te, se én nem látjuk.
Viszont azt tudjuk, ha Te elvállalsz egy munkát szerződéssel, és nem teljesíted, akkor vannak arra vonatkozó szankciók... Kötbér pl. vagy nem kapsz árut, terméket...
És amióta világ a világ, ez bizony így van. Bocsi, de nem én értetlenkedek ebben az esetben, kerek perec egyértelmű nekem legalábbis.
Én értem, hogy szerződésen kívül tök fasza mindenkinek minden... De ez egy üzlet esetében nem úgy megy, hogy ja de az árukeresőn már elérhető....
Franchise rendszer van... Ezek fogalmak, ezeket ismered, tehát ne kerülgessük egymást itt naphosszat egymásra licitálva, mert semmi értelme...
Ez nem úgy van, hogy ebay-ről megrendelem és jólvan... A SufniGSM-ek javarésze viszont sajnos megrendeli aliról, innen-onnan amonnan...
És lassan zárhatjuk is, mert már nem is a témához kapcsolódik...
Az a része, hogy most ezen besértődve azt írod, hogy nem veszel onnan telefont, engem nem érdekel.
[ Szerkesztve ]
Eladó: Poco F1 - 6/128-as: 50 ezer forint
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Horgász topik
- [Re:] LG 22MK430H-B 75 hz
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 (GA104)
- [Re:] 3db Codegen csoda
- Napelem
- [Re:] Három méretben, töltő nélkül jött meg a Galaxy S21
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5490*ÚJ kijelző*i5 8250U/8GB/256GB M.2/MAGYAR bill/Win 10 Pro/Dell gari 2022.09.03-ig
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING X TRIO
- Dell Latitude 5580 15,6" FHD*i7 7600U/16GB/240GB M.2/vil.MAGYAR bill/akku elhasz.csupán 2,9%/gari
- Xiaomi Mi Electric Scooter Essential-Bontatlan
- Dell Latitude 7490*MAGYAR vil.bill/i5 8350U/8GB/256GB/FHD/Dell NBD gari 2022.12.06-ig
Állásajánlatok
Cég: Scania Hungária Kft
Város: Biatorbágy
Cég: Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft.
Város: Dunaújváros