Hozzászólok Aktív témák

 • Duracellm...

  nagyúr

  Nekem a leírás alapján sokkal jobban tetszene a játék, mint a videók alapján,
  mert abban látszik egy csomó elem össze légózva más játékokból, ami ott hozta a hangulatot, jól működött, itt meg érzésre csak még tovább növeli a káoszt.
  Talán úgy kellene felfogni a harcot, hogy csak az időhúzás, minél jobban áll a karakter, annál gyorsabban végez ezekkel az elemekkel, és lesz több ideje, - az ismétlődés miatt lehetősége - a fő feladatra koncentrálni.
  Ez azt is jelenheti, hogy egy bizonyos támadó erővel rendelkező fegyver/ képesség után ez a része teljesen érdektelené válik, és kiderül hogy az továbbra is az időhúzás miatt lesz ott mint elem, szóval az az egész játék alatt nem ad hozzá az élményhez.

  Én arra lennék kíváncsi, hogy ez a szerző szerint újra játszható-e ez a játék vagy nem?

  pl.: a borderlands 2 egy iszonyat bugyuta, repetitív egy játék, de mindig egy kicsit más megoldást hoz ki optimálisnak a körülmények összjátéka, és a mai napig megszívat, ha egy picit elbízza magát a ember, vagy nem figyel oda eléggé. Így lassan 10 éve folyamatosan játszok vele, és hiába pörgettem ki a történetet min. 20x, az alkalmazkodó képességemet folyamatosan trenírozza, mindig van valami részlet, ami miatt nem válik kiszámíthatóvá, így nem tud a játék unalmassá válni.

  Az ellenpélda a fallout3 ami egy nagyon magával ragadó játék, de onnan hogy van lézerpuskád, hozzá távcsöved, és tudsz hozzá végtelen energia cellát készíteni, gyakorlatilag nincs ellenfél látótávolságon belül. 2x tudtam kijátszani, és addigra elveszett a varázsa.

Hozzászólok Aktív témák