Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Tigerclaw

  veterán

  Vajon az fog változni, hogy csak banki nyitvatartási időben teljesülnek a netbankos átutalások, átvezetések és hasonlóak?

  Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

 • Tigerclaw

  veterán

  A számlavezetésben sem ártana némi fejlesztés. Pl. miből tartana beépíteni a mobilos alkalmazásukba, vagy a netbank felületbe olyan funkciókat, amik átláthatóvá és követhetővé teszik a forgalmat felhasználóbarát módon?

  Pl. csoportosítani azokat a tranzakciókat, amik ugyanazzal a partnerrel történtek, táblázatba rendezni, diagramot készíteni, összesíteni azokat. Az ügyfél szervezhetné csoportokba a partnereket, hogy lássa mire mennyit költött...mi szaladt el, hol kell meghúzni a derékszíjat, stb.

  Azt nem tudom, hogy a tranzakciók során milyen metainformációk cserélődnek, de néha még azt sem egyszerű kibogozni utólag, hogy mi is volt az. Pl. vásárolsz egy webáruházban, aminek van egy "fantázia neve", de a tényleges fizetés egy xy Kft./Rt. felé bonyolódik, amit nem ismersz és annak a neve is gyakran csak valami rövidítésként szerepel a tranzakciók között. Talán a használt szabványos protokoll sem mai csirke, vagyis limitált a hely a metainfók számára, de jó lenne azt is fejleszteni.

  Azt se bánnám, hogy ha kártyás vásárlásnál, blokk helyett/mellett annak a tartalma bekerülne az banki alkalmazásomba és kapnál róla üzenetet.

  Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Hozzászólok Aktív témák