Hozzászólok Aktív témák

 • bambano

  titán

  "Hol vannak olyan követelményei a napközbeni átutalásnak mint az 5 sec-en belüli utalásnak gondolkozzál már....": nem hangzott el olyan állítás, hogy a napközbeni utalásnak meg az 5 sec-en belüli utalásnak ugyanolyanok a követelményei. az hangzott el, hogy akkor, amikor kétszer is belenyúltak a rendszerbe, miért nem csinálták meg elsőre úgy, hogy az 5 másodperces utaláshoz is jó legyen. ez így tripla munka.

  "Miért Te mivel csinálnád meg?": az nyilvánvaló, hogy konténerekkel biztosan nem. teljesen felesleges a konténerhez szükséges szoftver-rétegekkel rombolni a megbízhatóságot. egy ilyen feladatra egy bank legyen képes dedikált infrastruktúrát biztosítani, és akkor nem kell a konténer.

  Mondok neked valamit: tojást sem tojtam. mégis pontosan tudom, hogy melyik tojás záp. de lefordítom, nehogy kétségeid maradjanak: attól, hogy még nem telepítettem ilyen rendszert, meg tudom mondani, hogy hogyan ne fogj neki.

  ha pedig te már telepítettél ilyet, az csak annyit mond, hogy érintettséged folytán az objektivitásod nulla.

  lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

Hozzászólok Aktív témák