Hirdetés

 • Stauffenberg

  PH! nagyúr

  Összeesküvés elméletekbe nem megyek bele, csak a tények érdekelnek. A Patriot Act a 9/11 zűrzavarában, sebtében elfogadott szörnyeteg, amit még azelőtt át kellett passzírozni az összes létező akadályon, mielőtt az amerikai közvélemény sokkhatása elmúlik. Sajnos a közvélemény még a mai napig sem érti, hogy mi folyik körülötte, hiszen a többség még mindig támogatja, szemben Showdennel, akit sokan terroristának tartanak.

  A kecskepásztorokról meg csak annyit, hogy a többségük (ide értve bin Ladent) művelt ember, nyugati egyetemeken tanultak, sőt sokan eleve nyugaton nőttek fel. Ezek a kecskepásztorok a legmodernebb amerikai haditechnikát használva űzték ki a teljes szovjet hadsereget az afgán-szovjet háborúban és előtte is évszázadok óta álltak már háborúban és megszállás alatt.

  (#44) milangfx: Ott ahol a nyugati és európai közvélemény bő 80%-ka.

  [ Szerkesztve ]

  ---                                                                                                                                                                                                                       "If I knew how to take a good photograph, I'd do it every time." - Robert Doisneau