Hirdetés

 • Huma

  PH! addikt

  1984 már valóság.
  Azok működtetnek diktatúrát akik a demokráciáról papolnak és azok a terroristák akik másokat bélyegeznek meg. :(

  Régen mindig megdőltek a diktatúrák azonban most már olyan technológiai fejlettséget értünk el, hogy attól tartok ebből nem lesz kiút. Félek hogy egy hosszú és sötét időszak közeleg.

  Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

 • Huma

  PH! addikt

  "Manapság is ugyan úgy dőlnek meg diktatúrák mint régen."
  Mármint Afrikában és egyéb elmaradott helyeken.

  "Sőt régen nehezebb volt, mert nem volt gond ha lekaszáltak pár ezer vagy tízezer embert egy megmozduláson."
  Ez ma sem gond. Szerinted ki lépne közbe ha legyilkolnának 10e embert valami istenháta mögötti diktatórikus országban? Vagy ha mondjuk Kína népirtásba kezdene és legyalulna 10millió kínait. Szerinted lenne aki felvállalná hogy bevonul Kínába és rendet tesz? Francokat. Nyilvánosan elítélnék azt amit Kína tesz, de az élet ugyanúgy menne tovább. Eleve ha Kína beintene a nyugatnak akkor egy olyan mértékű válság venné kezdetét amihez képeset a legutóbbi csupán egy lepkefingként értelmezhető.

  Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

 • Zigur

  senior tag

  Felesleges kinyírni az ellenzéket, egyszerűen csak el kell lehetleníteni őket, akár anyagilag, akár hogy "találnak" a gépen pedofil cuccokat, és kész.
  Vagy mint az a fickó aki győrben tiltakozott hogy az Audi olyan helyre épített ami védett terület volt, majdnem fél évig rohadt előzetesben egy 50 fős zárkában, persze kelet-magyarországon valahol. Utána már nem volt kedve ezzel foglalkozni.

 • Huma

  PH! addikt

  Hát igen. Felismerték, hogy felesleges az erőszak, ha ezer másféle módon is el lehet intézni valakit. Ha megölsz valakit akkor abból mártír válhat. Ellenben ha besározod és dutyiba dugod akkor nyert ügyed van.

  Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

 • Sofian

  őstag

  Szeretjük az ilyen fickókat... ilyen kellemes emberek voltak a libatömős 4 mancs egyesületnél is.

  "A cívisvárosban egyes környezetvédők úgy vélték: Zsák Ferenc Tibor stratégiája az volt, hogy az egyesülete hajlandó abbahagyni a tiltakozó akciókat és visszavonja a bírósági kereseteket is, feltéve, ha anyagi támogatásban részesül. Ezt a feltevést erősítette, hogy a nagyerdei botrány után nem sokkal a TTT nagyobb összegű támogatást kapott a debreceni önkormányzattól egy projekt megvalósítására.

  Megkérdeztük a hazai zöld mozgalom néhány képviselőjét, akik egybehangzóan állították: ők régebb óta elfogadhatatlannak tartják a TTT módszereit, ezért a szervezetet nem is hívták meg a környezetvédelmi és természetvédelmi egyesületek országos találkozójára."

  [ Szerkesztve ]

  https://plus.google.com/113465598003608536126 http://mobibytes.blogspot.com/ https://www.facebook.com/pages/MoDev/260469680679910

 • Stauffenberg

  PH! nagyúr

  Csak egy hatalmas napkitörés kell, ami megöli a teljes elektromos infrastruktúrát. Akkor majd fülelhet az összes hírszerző szervezet falra tapasztott fülkagylókkal, mint a régi szép időkben. :)

  ---                                                                                                                                                                                                                       "If I knew how to take a good photograph, I'd do it every time." - Robert Doisneau

 • Kopi31415

  PH! félisten

  Az a debreceni ürge, aki onnan ugatott az ország túlvégén történő ügyekbe bele, úgy, hogy térképen sem látta a területet, csak kellett neki a marketingkampány, hírverés sötétződ világába?

  Part to Part | Status:122% completed | Estimated time remaining:1193hr 2min 30sec ----- Converting Data | Status: 425% completed | Estimated time remaining: 1193hr46sec

 • oliva123

  újonc

  Szakmabeli vagyok, de a biztonság nem a közvetlen szakterületem, tévedhetek.Javítsatok ki:

  Szerintem mindegy hogy szimetrikus vagy nem: "Jó algoritmus, - szimetrikus esetben jó jelszóval - gyakorlatilag feltörhetetlen"

  1. jó jelszó -ez az egyszerűbb probléma: véletlenszerű és mininél hosszabb. 8-10 karakter mára rövidnek számít! 18..20-tól gondolod komolyan. De csak a fantázia szab határt, van már jelszó fejezet is.

  2. Jó algoritmus:
  2.1: Pár éven belül várható a gyakorlatban a kvantum számítógép, ezek vidáman törik az NP-teljes problémára alapuló titkosításokat. A jó hír, hogy ezt a matematikusok is tudják, már kitaláltak más algoritmust (AES). De pl. az RSA-t töri. ( húzzatok bele bankok, már nincs sok idő :) )

  2.2 Hátsó kapu: ez a legizgalmasabb, mindegy milyen szép minden más, ha van master password. Az USA-ban tuti hogy kell az NSA-nak. Emiatt nem jó már a skype, most már tudjuk hogy a google-se, röviden "semmi aminek fizikailag köze van az USA-hoz" :)
  10 éve gyanuba került a Microsoft Windows is (2000 szerver kiszivárgott forrásban a titkosítás környékén találtak egy "NSA Key" nevű változót :) A MS természetesen tagadta, és csak véletlen az NSA név felbukkanása :)

  Erre az open source lehet a megoldás, tehát a "open source encryption software" a jó goolge keresés, és a TrueCrypt jó találat.
  Szerintem.