Új hozzászólás Aktív témák
-
vjozsef
senior tag
Az embereket lesatiroztak az allatkertbol? nem hiszem el hogy ezert bezartak vagy nem volt ember bent...
-
pcminden
csendes tag
Meseszép, ahova nem tudok eljutni oda bármikor elvisz a Street View, olcsóbb is mint a repülőjegy, nem kell szállást fizetni stb,,,,
-
kpal
nagyúr
Kint lesz valahol hogy éppen melyik városba vannak ?
-
lexter00
őstag
Volt róla egy cikk hogy nyitás előtt járta be a faszi még a nevét is írták Balázs vagy Péter volt a fotós.Mer tudod már elnézést de a sok parasztot zavarja ha lefotózzák és feltezik a Wiewre de az nár nem zavarja őket hogy a sok térfigyelő kamera bármikor felveszi őket
Amúgy szerintem ezek tök jó dolgok én pl egy Ferrari múzeumot néztem meg így és jó volt látni amit szerintem sose fogok tudni élőben megnézni.[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
Az országot fotózzátok már újra. Amikor nyár van.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
aizen92
addikt
+1.
Ezt a csávót és videóit ajánlom. Zseniális. Surveillance Camera ManAmúgy nagyon szeretem a street viewt. Utazás tervezésnél nagyon hasznos dolog. Előre memorizálom, hova kell menni!
Bár a most felkerült látnivalók közül mindegyiknél volt szerencsém járni, de jó lesz újranézni!
( gondolom a következő mondatokért szét fogtok szedni és megköveztek! de leírom)
Én egyedül azt kértem a google-től, hogy pixelezzék ki a házunkat, mert eléggé belátni, és sikerült akkor jönniük, amikor a kapubeállóban mind a 3 kocsink bent volt + 1 a kapu előtt, és még pont rá lehetett látni a medencére, bringákra stb.
Ezért gondoltam írok nekik, mert rémlett egy cikk anno, hogy a németek tömegesen kérték a házak kipixelezését.
Okok amiért gondoltam anno erre:
1. Betörők miatt, mert nem egyszer látogattak meg minket, ( persze nem tudni, hogy street view keresztül és tudom ők is ki tudnak jönni a "helyszínre", csak ha lehet ne könnyítsem már meg a dolgukat )
2. És hát a NAV-nak és más szervnek sem kötöm az orrára, hogy hát na. félreértés ne essék, tiszta minden, csak azért még is. Ezt az örömöt és könnyedséget, legalább ha jogomban áll akkor elveszem tőlük.Aztán jó pár háztulajt rávettem az utcában ( elég feltűnő lett volna, ha csak 1 ház van kipingálva ) , így ki van pingálva 5-6 ház, elég volt 1 levelet írni, és rá kb fél napra ki is pixelezték! Tök gyorsak voltak!
De tisztában vagyok vele, hogy ez csak fölösleges paranoia.
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Dexar007
veterán
Ezt is a CIA penzeli.Pfej.
Give me your cum,bull!
-
laszlohu
addikt
Ez mind szép és jó, meg támogatom az ötletet,
viszont örülnék, ha az utcaképeket is frissítenék,
pl itt :ugyanis, 2011 decemberében frissítették utoljára, és azóta rengeteg minden változott
-
Keeperv85
nagyúr
Oh, pécsi létemre még soha sem voltam a felújított Zsolnay negyedben. Most végre láthatom. Csoda szép lett. Kár hogy más helyek, amik hasonló sorsra érdemesek, pusztulásra vannak itt ítélve...
-
scarabaeus
őstag
Amíg tavaly nyáron járták az országot, addig itt követhetőek voltak a magyarországi helyszíneken is ("Hol dolgozunk jelenleg" pont). A 2013. nyári akció után szünet következett, most épp Budapesten mozgolódnak az oldal szerint.
(#15) nzozz: Nálunk a 2011. őszi képek mellé most kerültek be a 2013. nyári képek, lehet váltogatni, úgyhogy Magyarországon is van nagyobb intervallum (a korábbi körbejáráskor a girbe-gurba utcácskás belvárosunkat egy az egyben kihagyták, nagy luk volt középen a lefedettségi képen, most bejárták azt is).
[ Módosította: dajkopali ]
Quoth the Raven "Nevermore."
-
merkucyo
aktív tag
Nagyon szeretem a streetview-t , a gyakorlatban sok hasznát veszem .
Ez a bővítmény engem hidegen hagy , de attól még tagadhatatlanul hasznos .Vágjátok ki az erdő leghatalmasabb fáját ezzel a kis heringgel !!
-
perempe
addikt
utoljára a Fisher Annie koncerten voltam a királyi díszpáholyban (1-2 fotó erejéig), de ki is parancsoltak, mert érkeztek Áderék.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
zzoltan2014
tag
"Aztán jó pár háztulajt rávettem az utcában ( elég feltűnő lett volna, ha csak 1 ház van kipingálva ) , így ki van pingálva 5-6 ház,"
Az nem feltűnő, hogy alig vannak kipixelezve máshol házak, de egy utcában rögtön öt? Azt fogják hinni a betörők, hogy az egy gazdag utca, és egy éjszaka alatt kirámolják az összes házat.
-
ViharVadász
őstag
Így legalább tényleg olyan helyeket tudok bejárni, amikre eddig nem volt, vagy nem is lesz alkalmam, hogy bejárjam. Egyre jobban tetszik egy a Street View, hajrá Google!
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
kpal
nagyúr
Na lassan Debrecenben a felújított Nagyerdőn is lőhetnek fotókat .
-
tomazin
veterán
StreetView helyett nincs esetleg valami más, ahol a budapesti agglomeráció le van fedve? Csak mert 1-2 utca van és annyi. Régebben volt a norc, de az el lett tüntetve a föld felszínéről.
-
laszlohu
addikt
válasz scarabaeus #17 üzenetére
Köszi az infot,
ettől függetlenül, amit a 14 - es hsz - ben linkeltem, abban 2011 decemberi az utolsó dátum és nem tudok
2013 - as állapotot beállítani. -
kveszt
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Jó régi topik ez, de gondoltam, ide megírhatnánk: ki merre látta mostanában a Google Street View autót?
-
kveszt
csendes tag
Up.
(Megint aktuális a kérdés. A cég csak nagy általánosságban teszi közzé, hogy hol fotóznak. Bp-en pl. tavaly is és most is, de vajon melyik állapot lesz a képeken?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bedobta a mélyvízbe az első B-szériás Arc VGA-kat az Intel
- Yettel topik
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- LEGO klub
- Earfun UBOOM X - hanxóró
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest