Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
"A UPC-re meg kíváncsi leszek. Erőss a gyanúm, hogy csak reklámduma és nincs mögötte valós sebesség növekedés. de majd meglátjuk.."
Es erre miert lett volna szukseg? ADSL-nel most meg nem varhato sebessegnovekedes, es sebessegben eddig is jobbak voltak. A Digi sem lehet ok, mert az uj csomagok sem veszik fel a versenyt a digi csomagjaival. Szoval kenyszeritve nem voltak, hogy lepjenek...
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
Frenky87
aktív tag
Nekem 10/10ből mindig megvan a max... Csak néha megszakad.. Elvileg router hiba, mert az nem akar újracsatlakozni (beállítani meg nemtom hol kell azt h kényszerítse az újracsatlakozást).. Manuális csatlakozás esetén minden oké. Ez átlag napi 1x fordul elő.
Online játékot nem játszom, szóval a ping nem fontos (sokan erre panaszkodnak digiLAN esetén) csak a kvázi folyamatos max sebesség.. az meg szerencsére megvan
Havi 2500-ért nagyon is örülök /BP, VI./
///
-
erdoke
titán
Nálam nem is elérhető, de a családban ugyanaz a net van, amiről itt többen beszéltek. Lehet 10/10-es, 15/15-ös és 20/20-as csomagot választani. Az illetőnek 15/15 van, és Chello után panaszkodik a kimaradásokra. Nekem még sose volt semmilyen kábelnetem, úgyhogy elfogult se lehetek.
A legjobb aláírás a héten
-
Efbialy
tag
Tudod szerintem az a baj, hogy ha jól értem te Debrecenbe laksz(netezel), én pedig Pesten, és ha minden igaz akkor ugyan digi a szolgáltató mind a kettőnknél, de valahogy még se teljesen ugyan az, tehát szerintem ne keverjük őket össze, külön van egy debreceni digikabel meg külön az ország más területén lévő digikabel, ja és a digikabelt se keverjük össze a digiTv vel mert az is más.
Úgyhogy egy szó mit száz nem ugyan azok.
Ja és ha még sincs igazam akkor elnézést kérek mindenkitől -
Draken
őstag
Nekem annyi kérdésem lenne, ha a hűségem lejárt upc-nél (jelenleg 10mbites van), és váltani akarok 20mbitesre mennyibe fog ez fájni havonta? Jelenleg 10ezret fizetek ezért..
foodlf: ennyi erővel én is mondhatnám, hogy mindenki csak a saját nevében beszéljen (upc), ugyanis amióta nekem ez a net megvan (kb. 5éve) azóta nem sok problémám volt.
[ Szerkesztve ]
-
foodlf
csendes tag
Látom itt is sok a Digikábeles „szakértő”..
Kezdjük ott, hogy mindenki csak a saját nevében beszéljen. Ha a szomszédnak és neked nem megy a 20/20 mega, akkor így jártál. Ez nem azt jelenti, hogy másnak sem megy. Úgyhogy ne általánosítsunk.. az lesz a legjobb.Én is csak a saját tapasztalatomat tudom elmondani. 10/10-es csomaggal 1MB/s-al tudok le és fel tölteni.. de a 800kB/s mindig megvan (ha kell).
(ezek az értékek torrentre értendők..)Az eddigi leggyorsabb stabil feltöltésem egy peernek 750kB/s volt. A peernek szintén Digikábeles netje volt..
A UPC-re meg kíváncsi leszek. Erőss a gyanúm, hogy csak reklámduma és nincs mögötte valós sebesség növekedés. de majd meglátjuk..
[ Szerkesztve ]
-
Erasmus
őstag
válasz Winner_hun #38 üzenetére
majdnem mindent
-
Vistaboy
veterán
Lejárt a MOD.
Kiegészítés:
"De ez nem akciós ár. Ennyibe kerül most."Végülis akciós ár ez is. A rendes ár a táblázat utolsó összege. De ennyiért te is válthatsz kisebb csomagról, most ez benne az akció.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
Nem, az 5000 Ft, az az eredeti ár, amennyiért megkaphatod te is, ha most kisebb van és átlépsz bele. Nekem tavaly 4900 Ft. volt a Chello minimum. Most ugyanennyiért megkaptam a Chello Bronze-ot. De ez nem akciós ár. Ennyibe kerül most.
1/2* az ezt jelenti:
Az első az akciós ár, ennyiért kapod meg ha van hűséged, de csak nagyobbat vehetsz a mostaninál.
A második az új előfizetésre vonatkozó ár, vagy ha már letelt a hűséged, akkor ennyiért válthatsz magasabba, vagy alacsonyabba is.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Yooha
aktív tag
A Bronze csomag 5000-ért az a cikk szerint csak új előfizetőkre vonatkozik. Te viszont nem számítasz annak. Mondjuk én egy cipőben járok veled (most minimum, átmennék bronze-ba) szóval örülnék, ha nem lenne igazam.
Öööö...mi az az akciós ár1/2* ?
akciós ár1 és akciós ár 2 új előfizetőknek?[ Szerkesztve ]
Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
-
Erasmus
őstag
-
Jofi81
őstag
Mi is váltunk Digi-re, amint bekötik. Elegem van a UPC-ből.
-
Vistaboy
veterán
válasz ProEvoFan #31 üzenetére
A leghumánosabb az lenne a részükről, hogyha valakinek érvényes hűségnyilatkozata van, akkor automatikusan fejlesztve legyen a sávszéle, mivel hű hozzájuk. Így megtehetnék, hogy felajánlják, hogy most van egy lehetőség arra, hogy egy minimális összegért cserébe - Nem 1000 forintokra gondolok - átmenjenek egy gyorsabb csomagba, mivel előfizetők.
De sajnos a UPC - mint minden más - csak az üzletre megy, minél több hasznot akar bezsebelni. Ezért is van az, hogy felfelé módosíthatsz, de lefelé nem. A lényeg azon van, hogy többet fizessél.
Mondjuk az én esetemben nem így volt, de még én sem akarok elkiabálni semmit, majd ha jövő hó elején jön a számla 5000.-ről, akkor elhiszem. Bár elvileg én is panaszkodhatnék, tekintve hogy amennyiben lenne ilyen akció előfizetőknek, akkor 4000.-ért megkapnám a mostani netemet.
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
de most abbahagyom a digi nettel való témát mert még azt hiszitek h valami reklámarc vagyok, pedig nem csak egy mérges chello előfizető...
-
-
ProEvoFan
nagyúr
ezt fejtsd ki bővebben
4éve chellos vagyok és annyit nem ér nekik egy "hűséges" felhasználó h ha jön egy új csomag ami gyorsabb mint ami nekem van de ugyanannyiba kerül és nem válthatok át mert dec31.ig van élő szerződésem de addig 7500ftért válthatok ha akarok de 1500ft plusz pénzért mert 4éve olyan hűséges vagyok hozzájuk...
és ami poén h dec.31.után megkapom 6000ftért de akkor már ezek után nem érdekel
hát már bocsika de ez mi ha nem egy felhasználóbarát ellenes üzletpolitika?de ki az aki vitatkozik egy 20MB/20MB-es nettel?ember otthon olyan neted lehet mintha egy egyetemi szervered lenne otthon!!! persze csak addig amíg nem lesz rengeteg digi előfizető, de hát addig isten vagy
[ Szerkesztve ]
-
DeSanto
őstag
válasz juliabrilke #25 üzenetére
A Tnyál semmit nem fog csinálni szvsz.
Ha itt nálunk lenne másmilyen internetszolgáltatás ami gyorsabb már rég váltottam volna. -
Erasmus
őstag
válasz Winner_hun #24 üzenetére
mindent az olvasókért
-
Dr. Romano
veterán
válasz juliabrilke #25 üzenetére
És remélem elősegíti az Invitel sávsz. emelését is
Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
-
juliabrilke
veterán
Arra kiváncsi leszek, hogy a t-online emel-e sávszélességet vagy milyen válasszal reagál egyátalán a UPC lépésére.
-
Winner_hun
titán
Nem inkább Mbps?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
corlagon
senior tag
Csak éppen nagyon ingadozó a sebesség, és a feltöltés soha a közelében sincs a névlegesnek. Emeleltt a kimaradások is gyakoriak, és néha idegesítően hosszúra is nyúlnak. Ismerős tapasztalata Debrecenből a Böszörményi útról, aki egyébként Chello-ról váltott...
Ez meg az enyem: kb 3 honap alatt semmilyen ingadozas vagy kimaradas nem volt, az upload 22-23 megabit 24/7, es ugye ha nem tetszik akkor pá, mert nincs huseg sem
-
Geli
senior tag
Ez az 5ezerért 2mega már a duplázott?
-
vedini
őstag
az a szemétség, hogy a hűséges előfizetők nem kapják meg automatikusan a gyorsabb csomagot
workworkwork...
-
Vistaboy
veterán
válasz ProEvoFan #18 üzenetére
Ez most OFF, de sokakat ismerek, akik nemrég pont azért váltottak Digi-ről UPC-re, mert gondjaik voltak a műholdas TV-vel. Mondjuk panelban, kábellel nem biztos. És egyiknek sem volt netje, szóval lehet hogy a netet ez nem érinti.
Nem is akarok ezzel senkit sem lebeszélni a Digi-ről, csak elmondtam, amit hallottam."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz (Kolombusz) #10 üzenetére
lefedetsége elég gyér az biztos, ezért ilyen drága még a chello, de ami késik nem múlik...
de itt nálunk a lakótelepen aki teheti vált át digire
hiába ez a lanos megoldás meg ha sokak fizetnek elő akkor lassabb lesz a net, de 2500ftért 10MB/10MB az igen jó
jah és a 10MB/10MB-nek a 20%át garantálják mindig
tehát 20MB/20MBes neted is 4MB/4MBes(ez netto lesz még akkor is ha durva nagyon elterjed a DIGI net, ami 4500FT több mint jóóó!!!
és ha igen nagyot csalódtál a digiben visszamész a chellohoz mert nincs hüségnyilatkozat[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Nem tudom...
Felfelé engednék őt váltani, de az akciós árat csak új előfizetéskor kapná meg. Szerintem a Chello Silver-t kapná meg 7500.-ért. Bár ő meg pont azt mondta hogy így nem akarja.ProEvoFan: Szerintem azért kérdezték, hogy miért sokallod a 7500.-at, mert eddig ugye fizettél 6000.-et az 5MBit-ért, akkor most 7500.-at miért sokallasz a 10MBit-ért? Ja, és azt se felejtsd el, hogy még akkor is csak 2 év hűséggel lesz akciós az ár.
[ Szerkesztve ]
-
hruodnand
senior tag
Nekem eddig 10500Ft volt a netem chello extreme-ben. Elmentem tegnap a 13. kerületi Lomb utcába, ahol az egyik upc iroda van. Sikerült a 10500Ft-os netemet 7500Ft-osra csökkentenem és a TV-t 5500Ft-ról 4000Ft-ra. És a feltöltési sebességem a duplájára nőt.
Torrentezésre ott van a legújabb uTorrent BETA verziója, direkt erre a p2p korlátozásra. -
Vistaboy
veterán
Hát a te eseted annyival más, hogy te a duplázást csak 2500 Ft.- felárral úsznál meg, ami a most fizetettednek majdnem a fele. De most gondolj bele, te fizettél 6000.-et 5MBit-ért, én meg 4900.-at 1MBit-ért. 1100 Ft. volt a különbsége az 5x-ös sebességnek.
Most ugyanabban a helyzetben vagyunk, igyekszünk mindketten a jelenleg is fizetett összegért kétszer annyi sebességet kihozni. Nekem összejött, de csak azért, mert én relatíve drágán köttettem be a netet tavaly. Így én megúsztam 100 Ft.- felárral, amiért a duplázás bőven megéri. DE!!! Amennyiben új előfizetést kötöttem volna, vagy lejárt volna a hűségem, akkor most 6000.-ért, azaz 1100 Ft. felárral elő tudnék fizetni Chello Silver-re. Valószínűleg jövőre ezt is fogom cselekedni. Addig azonban bőven elég a 2MBit.
MOD: Amúgy azért van ennyi kedvezmény az új szerződésekre, hogy ennek hatására többen mondják fel a régit, ezáltal kifizetve a kedvezmény összegét. Például nekem 35K-t kellett volna fizetnem múlt hónapban, mert akkor megkérdeztem hogy a hűség lejárta előtt le lehet-e mondani a netet. De abből a 35K-ból már majdnem ki tudom fizetni a hátralévő hűség idejére a netet. Közben meg duplázva is lett, szóval nem bántam meg hogy nem mondtam le.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
Csak éppen nagyon ingadozó a sebesség, és a feltöltés soha a közelében sincs a névlegesnek. Emeleltt a kimaradások is gyakoriak, és néha idegesítően hosszúra is nyúlnak. Ismerős tapasztalata Debrecenből a Böszörményi útról, aki egyébként Chello-ról váltott...
Én most váltok a 7600 Ft-os effektív 6 Mbit/440 kbit ADSL + Trékom telefon kombinációról 20/3 Mbites Chellora, szintén 7600-ért...[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
bambano
titán
Ha nem tudsz tárgyalni...
Azt, hogy jön a digi és inkább kifizeted a büntetést, de minél hamarabb váltani akarsz, azelőtt kellett volna mondani a telefonos kisasszonynak, hogy letetted a telefont. Még akkor is, ha nem teljesen igaz.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Efbialy
tag
Én is csak azt tudom javasolni, hogy hagyd ott őket.
Váltottam Digire(ugyan csak 1 honapja) de nagyon megérte.
Eddig semmi probléma nem volt se a TV-vel, se a Nettel, a sebességről meg ne is beszéljünk, 10/10es net, és itt nálunk még csúcsidőben se lassul le (meg is lett az eredménye 1hét alatt 500GB adatforgalom, melynek 80% feltöltés), úgyhogy szerintem megéri váltani.I Love Digi
Egyébkén még arra a statisztikára lenné kíváncsi hogy hány ügyfele hagyta ott a UPC-t a digi miatt, mert itt a környéken (panel dzsungel) úgy az 50% biztos. -
Gonosz15
aktív tag
A digi sokkal jobb, legalábbis, ami az árakat érinti, egyenlőre.
Múlthéten jött egy nő, aki aláírásokat gyűjtött a lakóktól, hogy kik szeretnék a digi kábelt beköttetni, és a héten mi történt? Elkezdték húzni , végre valahára, a kábeleket házba
Azt mondták max 2-3 hét és lehet használniA UPC-nek, a p2p korlátjával együtt, üzenem: nyazsgem!
[ Szerkesztve ]
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."
-
ProEvoFan
nagyúr
hát én nagyon mérges vagyok a UPCre!!!
nekem médium csomagom van dec.31.-ig. amiért 6000ftot fizetek havonta, ezzel nincs is baj
felhívom őket, hogy átszeretnék váltani erre az új chello silver csomagra mert az is 6000ft lenne mert ugyebár UPC tvnk is van és nem lenne gond 2009 junius31.ig szerződést hosszabítani
erre a fejemhez vágják, hogy ez az új csomag csak az új előfitetöknek van, én mint régi chellos (4éve van chellom) csak 7500ftért tudom igénybe venni a silver csomagot........
HÁT EZ EGY NAGY LOOOL!!!!!!!!
mondom az illetékesnek ne haragudjon már de ez nagyon rossz üzletpolitika, mi az hogy én mint hűséges chellos drágábban vehetem igénybe a gyorsabb netet mikor ugyanannyiba kerül mint amit most fizetek, ennyit ér a hüséges elöfizető??? + 2009 feléig maradok mint ügyfél... a UPCnek ezek szerint igen...
erre mondja,"miért 7500ft olyan sok önnek?"
..............................telefon letesz, dec.31 után UPC net és tv lemond aztán jöhet a DIGI net és TV
hát ha a UPCnek ez megéri? úgy kell nekik
a DIGI sokkal olcsóbb itt nálunk mint a chello (megjegyzem, nem akartam váltani mert a chello megbizható) de ezek után ki az a barom a ki nem váltana??? -
róland
veterán
Én örülnék, ha a szolgáltatónk emelné a feltöltési sebességet is. Tavaly mikor a UPC emelt, akkor nálunk csak a letöltési változott.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
Vistaboy
veterán
Én most jól jártam ezzel a dologgal. Tavaly kötöttem egy Chello Minimum előfizetést, két éves hűséggel, akkor 4900.-ért.
Most lehetőségem volt átmenni Chello Bronze-ba, és ezért fizetek 5000.-et.100 Ft.-ért kaptam 1MBit-et.
[ Szerkesztve ]
-
Tyberius
aktív tag
Most örülne a fejem, ha nem lenne az az átkozott p2p-korlátozás. Sokra megyek, ha 5 megabit helyett kaphatok 10et, amikor a torrentek jellemzően 1 megabit körüli sávszelet kapnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel i5-12500t 6c/12t - 2.0 Ghz / MaxBoost: 4.4 Ghz
- UFF! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/1TB Iris Xe FHD HUN
- Szépséges! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
- I7-4770K processzor 4mag 8 szál 3,5 ghz
- Gigabyte GA-Z87X-D3H 1150 es alaplap