Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Parson
addikt
Hát ez egy gyenge érv volt, mert körtét hasonlitasz almához. Amugy meg a mosogépet is érdemes annyira ismerni, hogy tudd, hogy pl féltéglát sem mosunk mosogépben (mondjuk én máshogy se), mert tönkrevágja, mint ahogy egy virus pl az OP-rendszert...
Egy alapvetö müködési mechanizmus-ismeret kell mindkettöhöz. Persze odalehet ülni anélkül is, de akkor ne csodálkozzon, ha homokszem kerül a gépezetbe... vagy épp féltégla.
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
SunyaMacs
aktív tag
válasz Namelesske #18 üzenetére
Létezik:
[link]
-
Namelesske
addikt
Nincs valakinek linkje Linuxra Windows Defenderhez?
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
Tigerclaw
nagyúr
Ráadásul láthatóan vannak anomáliák a térképeken is. Sok helyen látszik, hogy vagy komolyan kozmetikázzák a számokat, vagy nem kerül az egészségügyi hatóság látóterébe a betegek nagy része. Remélhetőleg az elsőről van szó. Olaszországban meg mintha összeomlott volna az ellátórendszer, olyan magas a halálozások száma.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Parson
addikt
Nem minden user foglalkozik olyan mély szinten ezekkel a dolgokkal, mint pl mi, és ezért nem is hibáztathatóak. Sajnos hála pl apple meg hasonló cégeknek, a sima userek abba az irányba vannak terelve, hogy csak használd kényelmesen az eszközöd, nem kell foglalkoznod a háttérben futó folyamatokkal, meg hogy egyáltalán hogyan is épül fel a rendszer alapjaiban, ésatöbbi. No ezek miatt a hozzáállások miatt pláne nincsenek ráutalva hogy értsék is mi történik, egyáltalán mi az a .exe file, stb...
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
SunyaMacs
aktív tag
Akinek koronavírus térképre keresve sikerül letöltenie egy .exe fájlt és sikeresen futtatni, az meg is érdemli a vírusfertőzést
-
dajkopali
addikt
azért nem linkeltem ezeket a forrásokat, mert épp ez az átverés lényege - próbáltam utalni rá a hírben, de talán nem világos -: az általuk csalinak bedobott linknél egy másolt GUI-t kapsz, felhasználják az eredeti, legális forrást is: csak az url lehet árulkodó
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
Zotya84
őstag
Az néha előfordul rajta, ha valami gikszer jön. Egyébként elég megbízhatóan működik.
És igen, én is hiányolom a hivatalos források linkét a cikkből, azért is jöttem a fórumba, de megelőztetek.Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
törölt tag
-
Male
nagyúr
...esetleg cikkbe be kéne tenni azt is, ami nem tartalmaz kártékony kódot, hanem hivatalos oldal, hogy azt nézze az ember. Persze sokan tudják, de mégis egy ilyen hírnél jó lenne...
Szóval a magyar hivatalos, és a biztonságos térkép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Ukrajnai háború
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Milyen egeret válasszak?
- alza vélemények - tapasztalatok
- iPhone SE 4 dummy pózol a kamerának
- Assassin's Creed Shadows - Újabb játékmenet részleteket kaptunk
- UHD filmek lejátszása
- További aktív témák...
- Intel i5-12500t 6c/12t - 2.0 Ghz / MaxBoost: 4.4 Ghz
- UFF! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/1TB Iris Xe FHD HUN
- Szépséges! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
- I7-4770K processzor 4mag 8 szál 3,5 ghz
- Gigabyte GA-Z87X-D3H 1150 es alaplap