Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Dr. Akula

  nagyúr

  Az igaz hogy nehezen találok. Viszont amit hiányolok, azok olyan dolgok amiket már egyszer kitaláltak mások, nem kell újrafelfedezni, csak visszarakni. :) Egy csomó olyan ház létezik ami tök jó kiindulási alap, csak pár centit kéne rajta nyújtani hogy elférjen benne minden, vagy akár a méret is oké, csak lyukat vágni rá hogy egy korrektebb vízhűtőnek is jusson benne hely (ami egyébként simán megvan neki alapból), vagy mint az enyém? hely is van, 5.25" keret is van, miért nem lehetett kiforgatni az előlapra, hogy ne kelljen az oldalsó üvegajtót nyitogatni? Apróság mind, de sok múlik ezen. Mint amikor belehánynak a gulyáslevesbe. Jó lett volna, de így... :))

  (#33) hommeros: Ha nem verné le egy hosszabb file másolása állandóan az USB 3.0 portot, akkor jó lenne, én is ezzel indultam. De azóta már vagy 5. gépem van, és mindegyik leveri, pedig azóta minden alkatrész teljesen más, nem lehet közös pontot találni hogy az a hiba. Egyszerűen az USB 3.0 ilyen szar. Így marad a belső, SATA kapcsolat.

  [ Szerkesztve ]

  Xbox One X - PS4 - Dell 5491 - i9-9900K, G.Skill Trident Z 32GB 3200/CL14, MSI 2080Ti Lightning Z, ASUS Maximus XI Extreme, Samsung 970Pro 1TB, Corsair K95 RGB Platinum, Logitech GPro, Benq PD3200U, Phanteks Enthoo Elite

Hozzászólok Aktív témák