Hirdetés

Keresés
 • ggg1

  tag

  Szóval én azt tippelem, hogy az a lista, ami fél éve megjelent a pletykákban 3000-es sorozatnak, az lesz, csak egy év múlva, és 4-es lesz a modellnevek elején.

  Ugyanezt gondolom a nyolcmagos G-végű modellekről is.
  Nyilván van értelme az egyik chiplet helyére odarakni egy GPU-t, de az se most lesz, amíg el lehet adni rendre az előző generációs APU-kat is.

  Itt meg a nagyobb gáz az, hogy ezeket sem lehet kapni, nem tudnak eleget gyártani. Szinte nincs Ryzen laptop. Fölmegyek egy laptop webáruházba, és ilyen A-sorozatú apu-k vannak abban az egy-két amd laptopban. Van Ryzen laptop, de nagyon kevés, biztos többre lenne igény. Ráadásul állítólag az AMD jobb a teljesítmény/energiahatékonyság terén.

  Mióta is van már 35 wattos asztali apu? Ryzen 3 és 5 GE?
  De azt se lehet kapni.
  Erről nem beszélünk, hogy Intel fronton legalább a teljes termékskálát lehet kapni.
  3 éve van Ryzen, itt a 3. generáció, de nincs laptop és nincs alacsony fogyasztású (35 W) modell.
  Ezekkel az Athlon 200-240GE-kkel kell beérni. Röhej.
  NINCS egyáltalán AMD mini-itx integrált alaplap sem, csak Intel.
  Az utolsó ilyen lapon A4-5000 apu volt, ezt nemrég még lehetett kapni az Asrocktól, de sajnos megszűnt, és nincs semmi helyette, pedig nagyon szerettem.
  Még amikor rosszul ment az AMD-nek, akkor is tudtak ebben a szegmensben jót csinálni, például a Brazos, ami köröket vert minden tekintetben az akkori Atomra.
  Most már a nagy teljesítményű szinten az AMD lassan visszaszerzi a nevét. Lassan itt volna az ideje, hogy a teljes termékpalettát lehessen kapni a gyakorlatban is.

  [ Szerkesztve ]