Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Jó értékelések
Sectumsempra - For Enemies
-
FefeeX
veterán
Most iphone-on nyomom a Civ Revolutiont, és bár utoljára előtte még kb 15 éve játszottam utoljára a Civilization-nel, egyszerűen megint elragadott... Eddig nem tudtam, hogy van demo, de már keresem is (Civ Revot tegnap ajánlottam havernak, mondom neki 79 centért árulták 1 hónapja, most sem lehet drágább... - 8 dollár - asszem jól jártam a leárazással )
Látom csak Steam-en lehet demózni Akkor majd otthon, innen nem tudom leszedni
[ Szerkesztve ]
-
drherby
csendes tag
Én már tegnap óta ezt nyomom, nem kell megijedni semmi warez, a demot,Minden részt végigvittem minden nehézségi fokozaton, vagyis talán lehet azt mondani értek valamit a civhez.
Demo 100 kör. sikerült csinálnom 4 várost, mindegyikben valami buildinget, 1 csodát, 4 ijászt, 2 workert.
Ugyanolyan sorsa fog jutni nálam a polcon , mint a negyedik részt, maradok a civ 3 nál.
Szép grafika csodás hang, de 100 kör alatt ennyi az nekem nem jön be, a 3 ban 100 kör alatt 2 civilizáció már le van igázva, stb.
NEkem aki a civen nőtt fel nem nyerő........ -
drherby
csendes tag
NEhézségi fokozatokban annyi a különbség , hogy pl monarchban a gép 5 turnus alatt 1 spearment 1 warriort és 1 settlert csinál , még neked egy íjászod sincs, (civ3)fingom sincs , hogy de ez van.Emperoron ha már 2 es a városod és nincs védelmed vagy luxuscikk már lázadoznak, 3-40 es turnus után már vana gépnek 6-7 városa és pl egy nagy csodája pl artemis templom amit nem 10 turnus után lehet megcsinálni.
Összefoglalva , minél nehezebb annál többet csal a gép. -
h-yle
addikt
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
talpalavalo
aktív tag
Wow az igen szép pontozás, asszem ebben sem fogunk csalódni
-
FefeeX
veterán
Kezdem megutálni a Steam-et... Nem lehet változtatni a destination-t... Csak C:\-re akar menteni, én meg az SSD-re nem akarok mindent felszemetelni... Pedig a Civ5 demóját csak onnan tudom játszani
-
FefeeX
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külpolitika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mobilinternet
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Steam topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen notebookot vegyek?
- IFA 2024: Több új okosotthonos eszközt is hozott az Aquara
- További aktív témák...
- Dell XPS 9305 ultrabook, üzletből, garanciával i5-1165G7 16GBRAM 512SSD 13,3"FULLHDIPS
- ThinkPad X395 üzeti utrabook,üzletből,.garanciával Ryzen7/16RAM/512SSD/FULLHD IPS /LTE
- Bomba áron, üzletből, garanciával, DeLL XPS 17 9710 i7-11800H/16GB RAM/512SSD/RTX3050/FULLHD IPS
- LG UltraFine 27UN83A-W 2 év Gyári garancia +AJÁNDÉK Gyári LG Ergo állvány
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" Touch Bar 2016 i7/3,3GHz/16GBRAM/512GBSSD magyar bill.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen