Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • shtml

  őstag

  Ez így igaz, soha nem volt kábeltévé-szolgáltató. Érdekes, hogy a cég tulajdonosa ennyire nem ismeri a saját cége - egyébként elég dicstelen - történetét.

  Ehhez a ''cikkhez'' illett volna öles betűkkel kiírni, hogy REKLÁM. Vagy legalábbis szponzorált írás, ami szinte ua.

  Ráadásul az eléggé ízléstelen fajtából, ezt leginkább az a több száz 13. kerületi volt előfizetőjük érzi, akiket a cég simán átpasszolt az UPC-nek (rájuk szabadítva az UPC akkori havi 15 GB-os forgalmi korlátját), lenyelve az akár csak egy évvel korábban befizetett tetemes belépési díjakat. Azt csak gyanítani lehet, miféle kárpótlást kaptak - na nem az előfizetők, hanem a tvnet akkori vezetője/vezetői.

  A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

 • shtml

  őstag

  Megerősíthetem, hogy semmit nem kaptak, én is köztük voltam.

  Akkoriban vita volt arról, vajon távközlési szolgáltatásnak minősül-e az internet-szolgáltatás, mert a távközlésire vonatkozott az akkoriban megjelent törvény a kötelező átengedésről. Az idő persze ezt a megkülönböztetést azóta nagyjából elmosta, legalábbis technikai értelemben (pl. VoiP alapokra való áttérés a távközlési szolgáltatóknál).

  A tvnetet anyázók - én is köztük voltam - nagyon is meg voltak elégedve a tvnet szolgáltatásával, az akkoriban eléggé szűkös nemzetközi sávszélesség ellenére is. Az anyázás oka nem a céggel való elégedetlenség volt, hanem az, hogy önként senki nem váltott volna át az UPC-hez és joggal úgy érezték, hogy a tvnet cserbenhagyta őket.

  Mellesleg azóta sem hallottam olyasmit, hogy a tvnet a kirúgott volt előfizetőinek akár csak jelképes kedvezményt adna a lenyelt belépési díjak fejében, ahol azoknak most módjuk lenne újra igénybe venni a cég szolgáltatását - pl. az időközben ADSL-lel ellátott területeken. Persze ez már tavalyi hó, a mostani szolgáltatómmal nagyon meg vagyok elégedve és soha többet nem veszem igénybe sem az UPC, sem a tvnet szolgáltatását. Aki egyszer megégette magát...

  A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

Hozzászólok Aktív témák