Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
Lehet én vagyok naiv, de ha hagysz elég törlesztőt a számlán, akkor nincs ilyen gond. Havi 80k az én fundamentám, és sosem volt ilyen gondom, mert mindig van elég a számlámon, hogy bármikor vonhassa. Nem vagyok milliomos, csak előrelátó...
-
Balika911
félisten
Valószínűleg visszakapsz mindent, csak sokáig tart és macerásak az ilyen dolgok.
-
Ceree
senior tag
Ne legyen mar aldozathibaztatas, azzal o is tisztaban van, hogy 6 volt a datum es 10 volt a fejeben.
A fundamenta ugyintezesel nekem is volt bajom, a lakastakarek kifizetese utani igazolaskor, ami technikai volt raadasul, mert ahogy kiutaltak a penzt az egybol ment a lakastorlesztobe elotorlesztesnek. Csatoltam az errol szolo megbizast, meg a bankszamla kivonatot. Postai levelben ertesitettek, hogy nem jo. Bankban kertem igazolast rola, amit nem adtak ki helyben, csak kozpontilag, igy megigenyeltek. Azt is megkaptam postan. Webbankarban valaszoltam, ujabb napok, mikozben jott a postai figyelmeztetes aznapi keltezessel amikor amugy webbankaron becsatoltam a doksikat. Aztan ujabb postai, hogy nem jo a bank altal kiallitott hivatalos igazolas, mert nincs rajta pecset. Ekkor ujabb kor a bankba, kb. vegig se mondhattam a keresem, a fundamenta szonal mar fogtak a fejuket: tartalmi ellenorzes nelkul nyomtak ra reflexbol a pecsetet meg az alairast az igazolasra. Ment a webbankarba az is, na ekkor mar jo volt, postai levelben ertesitettek a szamlam zarasarol.
Valahogy az online-offline ugyintezes hibridjet valositottak meg, ami nem kulonosebben sikerult jol. Szerencsere nekem kimaradt a telefonalgatas.Másolat_eredetije
-
Krugszvele
aktív tag
Nálunk a ház vevőjének OTP lakástakarékja volt, és határidőben utalt, azt hiszem 120, vagy 160 napra a szerződés felmondásától? Egyetlen napot sem késtek, igaz korábban sem utaltak.
Mondjuk amikor tőlem/tőled 3-4 napra rá már a büntetőkamatot számolnak, nem tudom nekik miért tarthat 120 napig egy utalás... De hát ilyen ez a bankszakma -
Köszi mindenkinek az észrevételeket. Ezen 2 eset kivételével MINDIG van elég pénz a számlán, most azért nem volt, mert közbejött egy nagyobb dolog, ezért IS szóltam nekik előre. Amúgy én annak örülnék a legjobban, ha nem kellene őrizgetni, hanem 3-án mehetne nekik egyből, ÁLTALAM elutalva. De nekik a csoportos szar kell, meg ugye hiába utalom jó helyre, az se sikerül nekik jól...
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
Sethdobaloah
senior tag
latod, a raffinal meg nem lehet csoportost megadni a hitelre sajat szamlarol. Naivan azt hinned, hogy minek is bankon belul, majd levonjak automatikusan. De nem... felhivtak telefonon az elso torlesztes elott, hogy megis mikor tervezek utalni? En meg csak pislogtam, hogy ott a penz, mire varnak, vegyek le...
De legalabb szar az appjuk is, ott meg nem lehet allando atutalast megadni erre, csak a weben(persze lehet hogy egyaltalan nem lehet megadni az appban, ki tudja... nekem sehova sem sikerult)
...csak én vagyok helikopter?
-
Vége a sztorinak, visszakaptam mindent, akit érdekel, elolvashatja.
Szakmai kérdések csak a fórumban...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Horgász topik
- Sony VAIO notebook topic
- Vacsorára kacsa lesz: tesztpadon a Ducky Shine 7 billentyűzet
- Kitört az Amazonnál a dolgozói klímabotrány
- Fotók, videók mobillal
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Iphone 13 pro 128 gb - 17 hónap garancia
- Gamer PC i5-12100F/RX 6600 XT 8Gb "RTX 3060-t Veri"/250Gb 4.0 SSD/1Tb HDD/16Gb DDR4/700W
- Alpine SBE-1044BR subwoofer eladó!
- Gamer PC i5-13100F/RX 6600 XT 8Gb "RTX 3060-t Veri"/250Gb 4.0 SSD/1Tb HDD/16Gb DDR4/700W
- Gamer PC i5-12400F/RX 6600 XT 8Gb "RTX 3060-t Veri"/250Gb 4.0 SSD/1Tb HDD/16Gb DDR4/700W
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest