Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
Már azt hittem "Videoton"
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
lemusz
addikt
Szép meg jó, de hát sose lesz ilyenünk - ha csak eszterencs nem csinál egy giveawayt -.
[ Szerkesztve ]
-
Tutu7030
veterán
Ne a vastagságát csökkentsék, hanem az árát! Már nagyon várom, hogy végre lecserélhessem a 42-es sonyt egy ~ ugyanekkora lg oledre.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Picco
addikt
es hol vannak ezen a csatlakozok? egyaltalan hogy fer ra az aljzat? hangszoron?
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Horbal
őstag
Ez valami elképesztően szép.
Viszont egy logisztikai rémálom - arra gondolok, hogy sokszor még egy hagyományos LCD-t sem képesek a szállítók, úgy hozni vinni, hogy ne legyen baja, Utolsó TV vásárlásom ilyen volt csak 3 helyen volt a kijelző megnyomorgatva - gyűrött papír effektus. Sértetlen doboz.
Kollégának konkrétan betörve - szintén LCD, szintén sértetlen doboz.
De plazma is járt így az ismeretségi körömben pedig aztán azok masszívabb szerkezetek voltak.
Ezt meg felvarázsolni a helyére sem lesz semmi nagyobbacska méretben nemtom mennyire lehet merev, vagy mennyire tűri a csavarodást, hajlítást?
Balett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!
-
törölt tag
Az üveg lappal együtt már nem olyan penge vékony, inkább eltörné a nyakam mint elvágná.
Az üveglap hátán szaladnak a kábelek, az tartja a képernyőt, esetleg az üveg is tartozék/része?
[ Szerkesztve ]
-
Tian66
senior tag
Hova ez a nagy vékonyítás? Kit zavar hogy 1 vagy 5 cm vastag a tévé?
-
veterán
Kezdődött a vékonyítás a mobil telefonokkal majd jöttek a notebookok, most meg itt vannak a penge tévék.Mi a következö vékonyítás témája?
duree54
-
kpal
nagyúr
Inkabb ez legyen az irány mint az ivelt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest