Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
Kíváncsi lennék az erősítő belső térkihasználására.
-
jerry311
nagyúr
Gyönyörű
[ Szerkesztve ]
-
Nimda
addikt
De rég hallottam a régi kedvenc hifi márkámról.Amikor még a 80-as években a Videoton/Orion kombókon kívül alig volt más szereplő a hazai piacokon.Gondolom ezeket is már a kínai cégek szerelik össze, de ezt az erősítőt meghallgatnám, szétkapnám, kíváncsi lennék mennyire tér el, a mai többi kommersz szereplőtől.Nevetnék, ha ez is STK végfokra épülne...bár a teljesítménye nem ezt sugallja.
[ Szerkesztve ]
-
Orcsi
aktív tag
Jó írány ez ... tetszik!
Same shit, different day!
-
mpierre
veterán
-
Orcsi
aktív tag
na ha hazamegyek előveszem a régi SE-A900S-es erölködőtt és hallgatok rajta egy kis zenét ... olyan régen láttam már a mozgó mutatókat ... pszichedelikus drog
Same shit, different day!
-
Orcsi
aktív tag
-
dementor
aktív tag
Gyönyörű a lemezjátszó, nyilván a hangja is. Az ára az ígéretekhez hűen nem a magyar buxához van igazítva.
"Mert az éj sötét és tele van iszonyattal."
-
Reggie0
félisten
(#16) ROBOTER:
Ez nem igy mukodik. Egyertelmu, hogy a tranzisztor az rossz, igy ha a tapban van egy tranzisztor, akkor szarul szol az egesz. Esetleg lehet azzal riogatni, hogy az elosztohalozatban a AC-DC es viszont atalakitas ma mar triakkal megy, ami ugye majdnem tranzisztor, kovetkezeskeppen a halozati aramrol mukodo erosito szarul szol es atternek akkura. Vagy lehet generatorozni, de az akkor az igazi, ha egy ember tekeri, mert ami kezzel keszul az mindig jobb, igy ez miert ne lenne igaz az aramra.
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Jó volna hifi téren is visszatérnének ,mert anna a 4 részes hifijük (SC-DV... stb) nagyon penge ,de még ma is hangra brutal.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Technics?
Azt se tudom mikor hallottam róla utoljára"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Dr. Akula
félisten
Azon kívül hogy kék a pilács, nem nagyon látom mitől ér 3500$-al többet mint egy MK2.
-
ROBOTER
addikt
Erre számítottam kb.
Bár feltételezem, ez azért egy igényesebb kidolgozás D-classon belül. Csak olyan fura, amikor a térfogattal adnak el valamit. Szükség van erre? Ez az elektronika (betartva az egymást zavaró áramköröknél a távolságokat) egy fele/harmada ekkora házban elfér.
[ Szerkesztve ]
-
Norbi 72
veterán
A nagyobb ház jobban néz ki,jobban szellőzik,kb. ennyi lehet az oka.
Én mozivasakkal foglalkozom,pl. az Onkyo amióta megvette a Pioneer-t,legújabb nagy vasaiban D osztályú erősítő van,már csak a 9 csatornás végfokban maradt Toroid,ki tudja meddig..
Úgy néz ki,az EU-s fogyasztási besorolás egyre többet számít.
-
ROBOTER
addikt
Szerintem ha tisztában vagyunk egy átlagos szobában jól kihasználható teljesítménnyel, akkor a fogyasztás nem mérvadó.
Ha nem polc-hangdobozokról, hanem valami közepes hatásfokú álló hangdobozokról beszélünk, egy társasház nappalijában 2x15W (RMS) a reálisan kihasználható erősítő-teljesítmény, ott pedig az A/B vesztesége sem egy katasztrófa. A tápegység attól még lehet SM.
A kellemes zenehallgatáshoz pedig ennek a teljesítmények a harmada is elég.
-
D.Va
senior tag
Nem vagyok watt guru, de van abban valami amit mondassz, nekem egy ilyenem
[link] (240W RMS)
és 2 ilyenem (2x220W RMS)
[link]
van, mind aktív cucc A/B class erősítővel, téglaépítésű társasházban lakom és 10% hangerőnél nem merem feljebb tekerni a hangerőt mert remeg, csörömpöl minden a lakás minden pontján, 10 % hangerőnél már félek hogy megint jönnek vasvillával a szomszédok...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Elektromos autók - motorok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest