- Videó stream letöltése
- Linux haladóknak
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Windows Insider Program
- Milyen NAS-t vegyek?
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuti, hogy csak ennyi IBM Fellow volt/van?
-
MacCaine
őstag
Dagad a mellem a büszkeségtől, hogy ilyen kollégám van.
-
chosa91
aktív tag
Ez a faszi nagyon nagy arc, már amit korábban is tett, hogy elzárta magát egy kísérletért. (Vagy tévedek és az nem ő volt?)
-
Vukmir
aktív tag
Ez az ember kész
-
VIC20
őstag
Grün mikor jön?
-
dezz
nagyúr
válasz
Polarstar #25 üzenetére
Inkább úgy értettem, hasonlóan jókedélyű és jószándékú, nem másoknak megfelelni akaró, újító professzor, mint amilyen karaktereket R.W. is szívesen alakít. Hogy mindezek véletlenek vagy van valamilyen kapcsolat ezek között, azt nem tudom. De egyébként a szemük is hasonlít. (A szakáll meg ugye tipikus.)
Megjegyzem, azért ezt a Smarter Planet projektet úgy kellene megvalósítani vagy végrehajtani, hogy ne ártsunk a természetnek és magunknak, miközben segítünk. (Elektronikai hulladék, elektroszmog, stb.)
-
tacsk0
aktív tag
Hello All!
Vegre volt idom vegigolvasni az egesz cikket. Peldaerteku a munkassaga! Utolso kerdeseben adott valaszaban az elso bekezdessel 210% egyet ertek.
-
dezz
nagyúr
"rendkívül pozitív sugárzású" -> kisugárzású! (Bocs, de nagyon szemet szúrt.)
Szerintem amúgy tisztára Robin Williams (által megformált karakter)...
-
JanFe
aktív tag
Erdekes figura, kosz a cikket
-
-
Retekegér
MODERÁTOR
Szimpatikus arc, szimpatikus nézetekkel.
-
"Z"
csendes tag
THX az interjúért, nagyon tanulságos volt!
Ha az előadás videő elérhető lesz online, linket várom!
Sajnálatos, hogy a mai médiában a szűk szakmai oldalakat leszámítva nem kerülnek ilyen koponyák terítékre, nem ez a "divat" sajnos. Sokkal több figyelmet érdemelnének az ilyen tudós koponyák, akik nem csak mérnökök, hanem globális gondolkodók is! -
rootmin
tag
Volt szerencsém végignézni az előadást, tényleg zseni az öreg
.
A BME-VIK stúdiója, a BSS felvette az előadást, ha minden igaz, hamarosan online is megtekinthető lesz. Érdekelne ez valakit innen?
Nagyobb érdeklődés esetén megsürgetem picit a dolgot. (jómagam is tag vagyok)
-
Televan74
nagyúr
A géniuszok örök gyerekek maradnak.Talán ebből fakad a folyamatos kíváncsiságuk.
-
Ez az ember egy példakép. Gratula!
-
JColee
őstag
Jó volt ez az előadás.
-
nincsisbéla
aktív tag
Mekkora arc!
Jó ötlet volt megszólaltatni!
-
lapa
veterán
emberünk tudós, nem mérnök.
pont egy hete rendeltem egy maréknyi hőmérő, feszmérő meg hall-effect szenzort. megyünk mi is bácsi.
-
noisia
aktív tag
válasz
fondorlatos #9 üzenetére
Ha tudnád, milyen arcok dolgoznak az ibm-nél, besírnál ...
-
fondorlatos
aktív tag
Gondolom nem ilyen szakállal járt be évtizedekig chipet tervezni, mert ez így tényleg mad scientist...
Érdekes ürgének tűnik így az interjút végigolvasva azt meg kell hagyni. -
burgatshow
veterán
Nekem volt szerencsém is beszélgetni vele pár szót és tényleg hatalmas figura. Egyrészt azért mert írtó jó fej, normális, másrészt a személyisége magával ragadó. Meglátod, elkezded hallgatni azt amit mond és szinte teljesen elvarázsol.
A kocsiján viszont besírtam, amikor megláttam. Épp kint voltam a bejáratnál, amikor megjelent a céges parkolóban.
Fekete VW Beetle agyonragasztva Smarter Planet meg IBM matricákkal. Sírtam, ugyanakkor tök jól nézett ki.
-
mrhitoshi
veterán
Örülnék egy ilyen mérnök tanárnak.
-
"A technológia csupán eszköz, amit jó célra és kevésbé jó célra is fel lehet használni. ... Mint a biztonságot hobbijának tekintő szakember mindenkit óva intenék attól, hogy azt higgye: az adatai biztonságban vannak. Minden adat annyira biztonságos, amennyire hagyják, hogy az legyen, mert tökéletes biztonság nem létezik."
...idezet a cikkbol, emlekeztetonek.
-
^Clown
addikt
A The Colony-t néztem, hihetetlen volt ott is az ürge. Le a kalappal, kellenek az ilyen emberek!
-
hfrankee
senior tag
Gratulálok a cikk készítőinek,mert jó meglátás volt,hogy ezt az embert meg kell szólaltatni.
Új hozzászólás Aktív témák
it A vállalat egyik nagy koponyája évtizedeken át chiptervező szoftvereket fejlesztett, de néhány éve váltott: azóta showmanként járja hazáját és a világot, és népszerűsíti a tudományt. Interjú.
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest