Új hozzászólás Aktív témák
-
nőket, akiket van, hogy csoportosan erőszakolnak meg a többiek
ezt amúgy hogy kell elképzelni? van mindenkinek virtuális nemiszerve amit lóbálhat, vagy mi? ha igen, miért? ha nem, akkor hogy lehet bárkit megerőszakolni?
nem reagált valaki túl valamit?simán el tudom képzelni, hogy egy CS-n, Halon szocializálódott hülyegyerek teabaggingelt egy női avatáron, az meg ezt pörögte túl
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
<Adamsky>
veterán
" ... leállítják a régióban a Facebook és az Instagram szolgáltatásokat."
A kérdés: történne tragédia? -
niof
addikt
Helyes! Állítsák is le! Minél előbb, annál jobb! A világon senkinek nem hiányozna az a két semmirevaló szutyok.
-
kavalkád
aktív tag
metaverzum. megérett az emberiség a kihalásra.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal.
-
Ez érdekes. A virtuális csajszit megerőszakolják. Virtuálisan teherbe esik, majd megszül egy olyan virtuális gyereket, akinek nincs fizikai megfelelője. Később ez a gyerek öntudatára ébred. A folytatást már láttuk a moziban.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
this is life
veterán
[„Megerőszakoltak” egy nőt a Facebook metaverzumában]
"Csoportos erőszak áldozatává vált a metaverzum nevű digitális világban a felület egyik korai felhasználója – jelentette a Vice. Az eset még tavaly decemberben történt, de csak most került nyilvánosságra egy blogposzt által."Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?
-
azbest
félisten
a kép alapján legfeljebb pogózni tudnak, csak törzsvendégek vannak
vagy legfeljebb verbálisan hallgatta végig a beszólásokat. Némiképp funkcionálisan internetanalfabétának tűnik a sértett hölgy...
Akció játékokban legalább van lába a játékosoknak és tudnak guggolással teabaggelést csinálni.
A facebook leállás nem lenne egy rossz kísérlet. Kíváncsi lennék, hogy hány helyen vennék észre magukat, hogy olyan célra használják, amire nem kéne. Például iskolás gyerekeknek azon osztogatni feladatokat, szüleiknek információkat.
[ Szerkesztve ]
-
Bakker, ez már tényleg a zombiapokalipszis.
Viszont jó hír, hogy egyáltalán nem olyan, mint a filmekben, agyat akarnak a legkevésbé...Aki él és nem boldog, az téved!
-
classic B
aktív tag
válasz
this is life #10 üzenetére
Egyébként az a nő sem teljesen százas, aki ezt jelentette.
"A nő rémálomként írta le a történteket."[ Szerkesztve ]
-
FoxiestFox
félisten
-
Gargouille
őstag
"az utóbbi napokban egyre szaporodnak azok a jelentések, amelyek szerint súlyos erőszakhullám sújtja a metaverzumba belépő nőket, akiket van, hogy csoportosan erőszakolnak meg a többiek a virtuális térben."
Tulajdonképpen csinálhatnak bármilyen virtuális univerzumot, az ember ott is csak ugyanolyan
primitív állatember marad. Ezen a technológia nem fog segíteni.Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
-
Dare2Live
nagyúr
fb bevételeinek ~30% EUból van.
EU: EUban kell az adatokat feldolgozni.
FB: Akkor lépünk és lemondunk a bevételeink 30%ról.Persze lemondanak 30%ról mert EUban kéne az adatokat tárolni/feldolgozni. aha. De ha ilyen mélység van FBnél akkor huzzanak.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
ddekany
veterán
"a cikkek olyan szakembereket szólaltatnak meg, akik szerint az ilyen erőszak éppen olyan súlyos hatást gyakorolhat elszenvedőjére, mint a fizikai"
OK, ennyi, lebuktak: csak trollkodnak.
-
repvez
őstag
Amikor én is olvastam ezt a megerőszakolos dolgot akkor én sem értettem és még most sem.
Amiket eddig láttam még talán lábuk sincs az avataroknak , de ha van is, kizártnak tartom, hogy bármi ilyen sexuális jellegű lenne benne. legalább is most.
A másik, meg , nem hiszem, hogy mindenki más a hulye és csak a csaj normális aki kiakadt . mert sztem senki nem volt fizikálisan a szobájába, hogy eröszakosan a fején tartsa a szemüveget, tehát ha nem tetszik neki vegye le lépjen ki és megvan oldva a dolog.
DE mégha ilyen utalásokat is kapott , akkor is nem hiszem, hogy nem tudja megkülönböztetni, hogy ez egy rajz és ennyire érzékenynek kéne lennie.
Vagy beperli a MGM-et mert erőszakot látott a tom és jerryben is ?Miért van az , hogy a retardált kisebbségnek mindent lehet ?
-
-
-
kavalkád
aktív tag
a múltkor lelőttek egy online FPS-ben. többen is. többször is. azóta egy merő trauma az életem.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal.
-
bkercso
nagyúr
Ingyenreklám. Az se lepne meg, ha cukkerberg haverjai tették volna.
bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0
-
bkercso
nagyúr
Metaverzumban jártam
Pöcs-avatarokat láttam
Meg akartak toszni
Szabad-e locsolni?bocs...
bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0
-
" és tekintsenek arra a mobilinternet utódjaként."
Alapvetően sem értem, hogy az eredeti mondat miről szólhatott... az egyik egy alkalmazás, a másik egy adatátviteli csatorna@Lenry : Hm, megélhetési áldozat? Nem az első lenne, csak a Meta történetében
[ Szerkesztve ]
Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty
-
bambano
titán
"egyszerűen leállítják a régióban a Facebook és az Instagram szolgáltatásokat.": végre egy jó döntés.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Syl
nagyúr
Majd a fosbúk fektcsekkeli
Cikkhez:
> Leáll Európában a Facebook és az Instagram?Éljen, éljen! Mikor??? Eskü misét mondatok az 'elhunyt lelki üdvéért'!
The past tempts us, the present confuses us and the future frightens us. And our lives slip away moment by moment… lost in that vast, terrible in-between.
-
motrola
aktív tag
Leáll Európában a Facebook és az Instagram?
Kevesebb jelszó, kevesebb gond. Nem kell nézegetni a vacak reklámjaikat.
Umidigi, Chuwi Hi10X
-
Tigerclaw
nagyúr
Remelem az EU-s politikusok a sarkukra allnak es hagyjak hogy eltakarodjon az EU-bol ez a barom, meg a szolgaltatasai. Persze nincs ilyen szerencsenk.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Mivel a hónap elején meghackelték az alig használt fb profilomat, és ezek a supportos nyomorultak nem képesek visszaállítani az eredeti belépési adataimat, még annyira sem érdekel, mint ahogy egy hónappal ezelőtt érdekelt volna.
Azt az unikornison közlekedő nőt meg ki kéne dobni ejtőernyővel valahol a harmadik világban, hogy kicsit képbe kerüljön arról, mi az a rémálom. :'
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
biscuit
aktív tag
válasz
this is life #10 üzenetére
Namost:
A "megerőszakolt" nőt Nina Jane Patel-nek hívják aki véletlenül "Co-founder + VP of Metaverse Research"-nek. A cikkben az is elhangzik, hogy szegény áldozatunkat "megfogdosták olyan helyen ahol neki kellemetlen volt" (WTF?!?!). Félreértés ne essék, nem bagatelizálni szeretném a dolgot (mert igenis van probléma a neten ebben a témában), DE!
"and the beta tester didn’t use a safety feature that’s meant to block someone from interacting with you." vagyis már létezik (vagyis létezett abban a pillanatban is) olyan funkciója ennek a borzalomnak, ahol kizárhatjuk a minket "molesztáló" személyeket! Természetesen ez "szerencsétlen véletlen", nemám elolvassuk, hogy mibe ugrunk bele és mik a lehetőségeink (mert ugye EULA-t sem olvasunk mer minek)...és természetesen meg is magyarázza, hogy azért nem használta a "biztonsági funkciót" mert minden olyan gyorsan történt.
Hangsúlyozom újfent, nem bagatellizálni akarom a helyzet súlyosságát (és aki "visszaél" azt igenis távolítsák el ha kell), de ez kicsit mármár, hogyismondjam, na... szóval értitek!!!
Arról nem is beszélve, hogy vedd le azt a sz@rt a fejedről, ha nem tetszik amit látsz. De ezt már sokan kifejtették előttem...
[ Szerkesztve ]
Mióta Scarlett Johansson sztár lett jól alszom!
-
azbest
félisten
meg olyan helyre nyúlt?... mármint átment az egyik avatar a másikon? Mert érezni biztosan nem érezte, legfeljebb, ha nagyon élénk a képzelőereje
Egyébként talán ez egy viszonylag friss videó arról, hogy néz ki ez a rendszer [link]szörnyű
azt sem lehet követni, melyik alkatrész melyik törzsvendégé
[ Szerkesztve ]
-
biscuit
aktív tag
Nem az én szavaim, ő jellemezte így az élményt! Amit aztán le is fényképeztek (mármint az odanyúlást) és elküldték neki, hogy aztán erre fogdossa magát!!!
Van egy igencsak jólszituált és vonzó 50+os ismerősöm (természetesen nőről beszélek), aki meséli, hogy ismerkedős oldalakon a pasik EGYBŐL a répájukról küldenek képet, az se írják neki hogy szia, hanem rögtön a kép (nem írnám le az oldal címét ahol ez megtörtént, mert semmiképp nem reklámoznám). Most akkor ő hogyan érezzen?!?! Nem "kertészkedni" szeretne, hanem társat találni...
Mindenki úgy értelmezi magának ahogyan akarja a dolgot, csak ugye a magyar cikkben ezek a "jelentéktelen" dolgok ugye nem szerepeltek...
[ Szerkesztve ]
Mióta Scarlett Johansson sztár lett jól alszom!
-
-
Remek,meg is szűnhetne,sosem használtam.
Nagy János
-
biscuit
aktív tag
-
Bezony, megcirógatják majd a kis szárnyaidat és a fehér pocakodat, de még az is lehet, hogy gyengéden kloákán találnak. És sikítva fogod rémálomba zokogni magad.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Tigerclaw
nagyúr
Btw. van aki hasznalta mar a metaverzumot barmilyen keszuleken, vagy volt mar a PH-s siteon valami bemutato/teszt arrol, hogy hogy is kell elkepzelni az egeszet? Az tudom, hogy Oculus Go-n nem megy, de Quest sorozatbol kivarom a kovetkezot. Persze ha veszek is majd olyat, abszolut nem a metaverzum miatt vennem, csak ez ugyanaz mint a VR, vagyis nehez elkepzelni kiprobalas nelkul. Nem is ertem, hogy a mai technologiai limitek mellett, miert erezte ugy Zuckerberg, hogy ideje belevagni ebbe. Vagy az egeszben nem is az AR/VR a lenyeg?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
it Még be sem indult a metaverzumos őrület, máris erőszakhullám lephette el – ezért zaklatás elleni buborékot épít bele a Meta, amely a Facebook EU-s leállítását is kilátásba helyezte.
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Kupon kunyeráló
- Fűnyíró topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Diablo IV
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest