Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola72
újonc
Nem elég, hogy nem müködik a régebbi verzió, ráadásul kémkedik vele a MS!
-
ZooLLeR
tag
Én megpróbáltam felrakni több korábbi verziót is,de egyszerűen egyiket sem lehetett használni mert nem lehetett bejelentkezni vele
.4.2-nek két verzióját(az egyik asszem 4.2.0.168,a másik az passz),illetve a 3.8-ast.
-
fojuzer
aktív tag
Nos tisztelettel.de már nem érdemes használni,akármely változatát. 1-re vacakabb,használhatatlan a "SKYPE" mára már selejt lett+ Igaz vannak alternativák,helyette!
-
azbest
félisten
remekül működik, ha a helyi idő el van csúszva, akkor a múltba küldi az üzenetet... ha valamit elgépelek, akkor a szerkesztés eredménye nem látszik azoknál, akiknél már megjelent az eredeti
-
törölt tag
Van már új verzió: 7.17.0.106-os verzió is.
-
hallador
addikt
Microsoft
-
cimabue
tag
-
cimabue
tag
Bosszantó hiba? A bosszantó perpill az, hogy az összes kontaktomnak kinyomott valami http://goo.gl/ zsírfogyasztós spam linket, úgy hogy a gép be sem volt kapcsolva... Szóval vagy a skype fiókot, vagy a vele összekapcsolt microsoft fiókot törte fel valaki. Fantasztikus ez az adatbizonság, köszönjük néked ó nagy Microfost! Hónapról-hónapra sz*rabb a program, ezt vajon tudatosan csinálják?
-
floatr
veterán
A binugzos kliens meg kétszer indít el minden file transzfert évek óta. Gondolom a "biztonsági másolat" az NSA-hez megy
-
Sanchez638
addikt
A bosszantó hiba a programba maga a microsoft... Én már nem nagyon használom, ismerösökkel inkább a TS megy...
-
Zoshi85
aktív tag
Nekem az nem tetszik mostanában a skypeban, hogy ki van kapcsolva a gép!, nem vagyok sehol se belépve, mégis azt jelzi másnak h be vagyok, és nincs a gépnél.. Ez azóta van hogy bekerült a win 10be ez az új üzenetek mini skype izé..
-
Apollyon
Korrektor
Miért kellene warez oldalon fent lennie egy freeware szoftvernek?
Itt amúgy megtalálod:
http://www.oldversion.com/ -
sefan67
aktív tag
Én még MINDIG a 4.2-t használom és teljesen boldog vagyok vele!
Nincs benne reklám, nincs bug, kevés ramot zabál, és sokkal reszponzívabb is.
Jah, és nincs kényszeres update nyaggatás. kihagytam valamit?
-
Apollyon
Korrektor
Ha már megvették 8,5 milliárd dollárért, akkor illene tisztességesen fejleszteni is. Mint írtam, korlátlan erőforrásuk van, a pénz nem akadály, tehát szinte semmi sem az. Ennek ellenére mégis egyre nagyobb hulladék a skype. Hogy miért? Nagy valószínűséggel azért mert leszarják, jóazígy.
-
Ha nem írták előlről az egészet mindenestül, akkor lehetnek trükkös kódrészletek, megoldások mögötte, illetve maga a protokol is megszabhat bizonyos korlátokat.
Egyébként nem csak a cég nagy, de a termékek mérete és száma is hatalmas, így adott feladatra nem biztos, hogy több ember jut, mint egy kisebb cégnél.
Vagy ha mégis, akkor azt a vezetőség újabb és újabb funkciókra akarja váltani, nem a minőségre. Sajnos.Legalábbis a mi cégünknél így van. Minél jobban kinőjük a startup méretet, és növünk a nagy cég felé, annál inkább el vagyunk havazva, annál több az olyan hiba, amit a felhasználók vesznek észre, mert a tesztelő csapat el van havazva.
A vezetőség csak a dollárt látja, és az a listaszerűen felírható funkciókból jön, és nem a minőségből - legalábbis szerintük. -
-
Jó ideje nem használok Skype-ot szerencsére, de ez a hiba nem először jön elő.
Már akkor is volt ilyen, amikor nem az MS tulajdona volt a Skype.
Úgy látszik, a rendszer felépítése olyan, hogy könnyű ebbe belefutni. -
DithenS
senior tag
Azt se értem mi a francot kell frissíteni állandóan.Ennyire unatkoznak a programozók? Ami jó azt nem kellene elbaszni szerintem!!! Jöjjön frissítés nem azt mondom,de max biztonsági dolgok jöjjenek,minden mással csak elbasszák az egész rendszert.Talán ezért is rosszak a multik.
-
gabor7th
addikt
Azért ez egy ekkora cégtől elég gáz. Komolyan mi folyik ott?! Ma már valahogy nem szempont, hogy ne bugosan adják ki a termékeket... Sőt az se gond, ha nagyon szembetünőek a hibák. Kiadják, lesz@rják...
-
Just486
senior tag
+ esetenként a tálcán nem jelenik meg az alkalmazásikon
+ nem jelölődnek meg olvasottként az üzeneteknagyon szép karácsony előtti frissítés volt, hogy rohadjon rájuk az ócska szoftverük. Persze a reklámozás az mindig megy fennakadás nélkül, még szerencse hogy ki lehet irtani belőle, ha nagyon akarja az ember.
Csak azért használja még bárki is ezt a gány csevegőt, mert annak idején amikor még nem egy kínszenvedés volt használni, elért egy kritikus tömegnyi felhasználóbázist. -
St3ven
addikt
A legfontosabb persze nem derült ki a cikkből: most akkor elhagyja a nő Bradet vagy nem?
-
DithenS
senior tag
Lehet benne valami.Anyám szokta használni régebben és este 7 től este 9ig ha webkameráztak is akkor tuti hogy lefagyott a vonal,ilyenkor le kellet rakni és újra hívni.Arról ne is beszèljünk hogy sokszor a kép megállt,igaz hang volt na de akor is,pont ez a skype lényege hogy látja az ember a másikat...Nagyon idegesítő volt sokszor.Megértem hogy sokan vannak rajta,nade akkor mért nem állít több szervert rá az MS?
-
kurta9999
tag
Énmeg a mai napig 6.20at használok. Inkább küldök üzenetet postagalambbal, minthogy ezzel az új őszetakolt szarral. Nemertem miert kell elcseszni mindent, ami jó...
-
.mf
veterán
"Bosszantó hiba a Skype-ban"
Kérem a szerzőt, hogy javítsa a címet. "Újabb bosszantó hiba a Skype-ban" vagy "Még egy bosszantó hiba a Skype-ban" vagy valami hasonló pontosabb lenne
Egy rakás fos. Nekem munka miatt kell sajnos használnom. A gép felébresztése után az első hívásindításnál mindig befagy. Időnként dobja a vonalat. Zabálja a procit és RAMot. Group chat csoportban bent ragadtam, hiába léptem ki, továbbra is mutatta, eltávolítani sem tudtak belőle. Üzenetek eltűntek. Stb. -
TomMusic
őstag
Egy pár napja én is ugyenezzel a problémával találkoztam, de az időbeállításánál az "Internetes idő"-nél az "Azonnali frissítés"-re kattintva eltűnt ez a hiba, ugyanis sokszor az is okozhatja a hibát, hogy a gép órája nem jól jár.
Szerk.: a Skype sajnos tényleg elég gagyi, mióta M$... -
A gond csak az, hogy a régebbi Skype verziók leginkább nem elérhetőek! (Hivatalosan semmiképp, csak esetleg ilyen súlyos hibáknál rakják vissza.)
Persze lehet, hogy tévedek!
-
mirtex
csendes tag
Nálam az a hiba, hogy group chat-ben nem látom a saját magam, vagy a többiek által szerksztett üzeneteket, csak, ha bezárom, majd újra megnyitom a konfit.
A skype community-ban erre a hibára hivatkoztak...
A bosszantó az egészben, hogy ha telepítem az eggyel régebbi verziót (ami a hivatalos workaround), akkor folyamatosan frissíteni akarja magát. Vicc, hogy nem képesek arra, hogy kikapcsolják ezt, amíg nincs egy működő patch.
-
D4nte
csendes tag
Nálam az még bosszantóbb volt az utóbbi időben, hogy hiába olvastam el az érkezett üzenetet, akkor se vette le róla a jelölést. (Kézi olvasottnak jelöléssel ment)
-
CsonkaImo
addikt
Igen, elvileg itt is van, csak nekem nem jött össze. 1 napig reklámmentes volt, aztán újra megjelentek. Lényegtelen, ezeknek alapból nem kellene benne lenni. A Wire egyszerű mint a faék, és a hangminőség is jelentősen jobb. Ha minden platformon elérném, valószínűleg a Skype teljesen háttérbe szorulna nálam.
(#4) SonicX: +1
-
Cythyel
senior tag
egyre gagyibb és rosszabb lesz ez a Skype mióta M$ megvette...
-
CsonkaImo
addikt
A reklámokat is kivehetik az asztaliból. Gusztustalan és gagyi hatást kelt, illetve elég nagy felületen helyezkednek el. Bár a fontos kapcsolataimat már a Wire felé terelem, csak az meg WP-re nincs (miért is lenne?).
-
törölt tag
Remélhetőleg minél hamarabb javítják, mert eléggé idegesítő, de visszaváltani arra az 1-2 napra nem fogok
Új hozzászólás Aktív témák
it A vállalat elismerte a hiányosságot, már dolgoznak a javításon.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest