Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Dany007

  veterán

  válasz edward2 #24 üzenetére

  Na, elmondom én neked, hogy szerintem(!) mi a gond ezekkel a névtelen fenyegetésekkel.

  Az alapvető gond az, hogy ilyen esetben fogalmad sincs, nem tudhatod biztosan, hogy az illető csak üresen fenyegetőzik, vagy netán tényleg képes megtenni! Ez a legnagyobb gond.
  Mert ha biztosan tudnád, bizonyítani is tudnád, hogy az illető pedig ki fog nyírni, akkor a rendőrség is lépne a dologban. Pont ahogy mondtad, mint a Különvéleményben.

  De nem tudod bizonyítani, nem tudhatod biztosra, hogy megteszi vagy csak a szája nagy. Ezért van az, hogy a rendőrség se tud mit tenni, várni kell a tettlegességig.

  Tehát vegyük azt, hogy én ismerlek innen a PH!-ról. Persze te nem tudod ki vagyok, elvégre az anonimitás a 'kedvenced'. Nem ismersz. Én már láttalak, ott a képed a PH! fényképalbumban. Tudom hol laksz. Esetleg üzleteltünk már, tudom a címed... Vagy mástól megtudom, esetleg iwiw, jópofizni a haverjaidnak, beadni valami süket szöveget és már tudom is a címed... (persze nem biztos, hogy ez ilyen egyszerű, de a példa kedvéért tegyük fel, hogy mégis.) Aztán összekapunk valamin, elég rendesen és elborul az agyam, megmondom, hogy megöllek te kis k....ög.
  De persze ezt te magasról leszarod, mert online fenyegetés, ki nem szarja le?
  Viszont nekem elborult az agyam, másnap ott várok a házatok mellet, és amint hazaérsz, vagy elmész otthonról neked rontok és leszúrlak!

  Na? Szerinted ismersz annyira, hogy nem tenném meg? Vagy ismersz annyira, hogy megtenném?

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés