Hirdetés

2019. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Zirowe


Zirowe
(PH! nagyúr)

Annyira cukik az amazon és a google alkalmazottai, tényleg azt hiszik, hogy számít a véleményük és, hogy a nagyfőnök emberszámba veszi őket és majd biztos enged nekik a milliárdokkal szemben..

[link] :U

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#2) bambano


bambano
(Jómunkásember)

"Az indok az, hogy a hatóságok visszaélnek a szolgáltatásokkal": tényleg, ilyen előfordulhat amerikában?
ki hitte volna...

lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

(#3) Somatom válasza Zirowe (#1) üzenetére


Somatom
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ma felszólítás, holnap sztrájk. A milliárdok nem fognak beállni az emberek helyett melózni. És ez még az egyszerűbben kezelhető szitu. Mi lenne, ha azok bojkottálnák az Amazont, akiktől a milliárdok származnak?

Harley is the best (Dyna Sport 2003). Az első 25 ezer hsz. -em a #79335424 "Nick" alatt olvasható.

(#4) Feketelaszlo


Feketelaszlo
(senior tag)

Botrányos, hogy már az Amazonnnál is így hanyatlik a vállalati kultúra! Mi lesz a következő - az alkalmazottak azt fogják követelni, hogy hagyjanak fel az adóelkerülési gyakorlattal vagy javítsanak a raktári dolgozók híresen rossz munkakörülményein?

(#5) Meridian


Meridian
(fanatikus tag)

És ez mekkora Fake News volt már megint...

lásd itt az információt miért is:
https://888.hu/article-az-megvan-hogy-a-kepen-szereplo-kislanyt-sosem-szakitottak-el-a-hataron-a-csaladjatol

http://www.taxierden.hu

(#6) anulu válasza Meridian (#5) üzenetére


anulu
(PH! félisten)

a Habony-média firkászainak (nagyon messze vannak az újságírótól...) azt sem hiszem el, ha kérdeznek valamit. azt meg főleg nem, ha állítanak...

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone8 64GB | iPad Retina 32GB /w 3G | XBOX ONE X

(#7) t72killer


t72killer
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Úgy látszik, senkit se zavar, hogy a törvényt még bőven Trump előtt hozták meg és Obama alatt is nagyban gyakorolták. Annyira, hogy az egyik, lejáratónak szánt képadagról kiderült, hogy 2014-es... A hondurasi kislányról meg, akiből a kampány "arcát" csinálták, kiderült, hogy sose választották el a szüleitől. <- ez nem Habonymédia,:R

A határon képfelismerő alkalmazásokat nagyon tudom díjazni, pláne UK-ben, ahol az egymást taposó többezres tömeget pikpakk feldolgozza a többtucatnyi robot beléptetőkapu. Mindez emberekkel sokkal tovább tartana (főleg, hogy egy robot nem fogja hatásszünetet tartva visszafogni az útleveled és 3x hibásan bepötyögni a számát valami adatbázisba - tizedmp alatt lekérdezi az adatokat azt kész) és szvsz már 2-3éves időtávban is sokkal többe kerülne.

[ Szerkesztve ]

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#8) noPublicFG válasza Somatom (#3) üzenetére


noPublicFG
(senior tag)

Majd beállnak a mexikóiak dolgozni...

plus ça change, plus c'est la même chose

(#9) t72killer válasza Somatom (#3) üzenetére


t72killer
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Amazonnál sztrájk, persze... Nemrég volt róla hír, hogy milyen embertelen és megalázó körülmények között dolgoznak amazon dolgozók pl Nyugat-Európában. Lett belőle sztrájk? Egy frászt.

Az Amazonnál pisilni sem mernek az alkalmazottak

Nagyon érdekes amúgy, hogy emiatt véletlen se kezdett hőbörögni cégen belül senki, csak az anti-Trump kampány a menő.

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#10) sh4d0w


sh4d0w
(PH! nagyúr)

Aki a Palantirral üzletel, számítson rá, hogy előbb-utóbb valaki felemeli a szavát ellene.

Ha marhasagot irok, vallalom a pofonokat erte a forumon, nem sirok a modiknak.

(#11) Meridian válasza anulu (#6) üzenetére


Meridian
(fanatikus tag)

ez legyen a te bajod. Ha neked jó vágyálomban egy alternatív valóságban élni, ám legyen én nem zavarlak.

De azért azt még elárulom neked, amikor a fejed struccként a homokba dugod és nem akarsz tudni a valóságról, de hirtelen elkezd élesen fájni a hátsó feled, az nem biztos, hogy az, hogy valaki hátulról "megtisztelt", hanem inkább egy éhes sakál kezdett falatozni a fenekedből...

http://www.taxierden.hu

(#12) t72killer válasza Meridian (#11) üzenetére


t72killer
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

888 mint valóság? Ez alighanem év poénja díjas.

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#13) anulu válasza Meridian (#11) üzenetére


anulu
(PH! félisten)

elnézésedet kérem, de ha jól tippelek, akkor azt is elhiszed, hogy a Stop Soros a migránsokról szól?

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone8 64GB | iPad Retina 32GB /w 3G | XBOX ONE X

(#14) anulu válasza t72killer (#12) üzenetére


anulu
(PH! félisten)

így hajnalban hangosan felröhögtem :DDD

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone8 64GB | iPad Retina 32GB /w 3G | XBOX ONE X

(#15) kraftxld


kraftxld
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ezeket a dolgokat sose értettem, ha valami nem tetszik a gyárban akkor fel kell mondani a fenébe és menni máshová. Ha sokan megcsinálják az többet ér mint ilyen hülye bojkottok amire 1 nap mulva nem emlékszik senki.

MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#16) tatararpad válasza kraftxld (#15) üzenetére


tatararpad
(őstag)

Igen, csak ők tudják hogy az Amazonnak annyira sem értékesek ők, hogy akár a negyedéves jelentésben is megemlítsék a távozásukat, így próbálnak valami összeesküvés elméletet/PC-t/anti Trumpot belevinni a dologba, hogy az átlag szimpátiáját megnyerjék vele.

(#17) gabor7th válasza t72killer (#9) üzenetére


gabor7th
(őstag)

Ez az amikor túl van hajszolva a hatékonyság és végül viszájára fordul a dolog. Egy óra alatt engedni öt perc pihenőt nagyobb hatékonysághoz vezet, mintha el vennék ezt a dolgozótól. Némelyik cég elfelejtette, hogy a pihés a munkaerő visszanyeréséért is van. A gépeket tudják, hogy karban kell tartani, de az embereknél nem ismerik el. És ez egyre csak rosszabb lesz, hisz majd minden érzékelős IoT lesz és azért hogy igazolják ezek létét majd elveszik az utólsó kis szabadidőt is. Pedig ezt a melót korábban már elvégezték a kontrollingesek. Pedig a minőségi munkaerő egyre kevesebb lesz nem égethetik ki a munkaerőt.

A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu

(#18) Klaus Duran válasza tatararpad (#16) üzenetére


Klaus Duran
(senior tag)
LOGOUT blog

Itt már üres a fél gyár. Ehhez csak csökkenteni kellet a juttatásokat. ;] :W

A Doctor nem hal meg, csak átalakul. / M7 :) -> Lumia 950 :( -> HTC 10 :) -> Huawei Mate 20 Pro :l / https://www.youtube.com/watch?v=m7CVOQUO1mw

(#19) inferno88


inferno88
(senior tag)

1. Érdekes, hogy Obama alatt(mert nem Trumpék hozták ezt a törvényt) nem lázongtak
2. Sokan azt hiszik, hogy a jobb oldali média a "fake news" és csak hazudnak, pedig a legnagyobb "fake news" gyártó pont a CNN és MSNBC, például azzal a fekete nővel, akit ezek a cégek egy videóvágásban úgy állítottak be az egyik (talán BLM-es környékrombolós, gyújtogatás-fosztogatós) buli alatt, hogy "most veszítette el az élettársát, mégis békére szólít fel", miközben a teljes videót végighallgatva, arról beszélt, hogy ne a saját környékükön rongálják, hanem a fehéreket b@sszák szét, az ő környéküket és üzleteiket rombolják le.
3. Van egy országhatár, amiről mindenki tudja, hogy TILOS átmenni rajta, mert csúnyán megszívhatod. Ennek ellenére tömegesen mennek át és azon csodálkoznak, hogy nem tejjel és mézeskaláccsal fogadják őket. Ezek az emberek illegálisan lépték át a határt. Még egyszer leírom: ILLEGÁLIS HATÁRÁTLÉPŐK. Örülhetnek, hogy nincs aláaknázva a terület. Ez a sírás kb. olyan, mintha átsétálnál az M7-esen keresztben és rinyálnál, hogy "Jajj, el akarnak ütni".
4. Ki gondolná, de sok legális bevándorló pedig Trump támogató.
5. A tisztes adófizetők pénzéből évente több, mint 100000000000$(100 milliárd) megy el illegális bevándorlókra.
6. Az illegális bevándorlók 62% kap szociális juttatás(tipikusan a gyermekeik révén)
7. A demokrata siránkozást inkább hagyjuk, ők már régóta saját szavazóbázisként kezelik a fekete/latino és illegális bevándorló réteget. Egyik kedvencem az az ötletük, hogy az illegális bevándorlók is kapjanak szavazati jogot(na vajon miért).

Azzal egyetértek, hogy a 888 és barátai szeretnek ferdíteni, de a 444 és az Index is(bár én inkább ezeket olvasom és tekintem némileg hitelesebb forrásnak) szeret ferdíteni, de minimum szubjektíven hozzáállni politikai kérdésekhez.

Ami a különféle tech cégeknél megy, attól hányni tudnék. A dolgozók politikai vélemények alapján szeretnének nyomást gyakorolni a munkáltatójukra, sőt nyíltan illegális tevékenységet támogatnak. Agyam eldobom.
Rövid ideig én is dolgoztam egy óriáscégnél, ezerrel nyomták az arcba a "LGBTTTQQIAA" csodát(bizony az LGBT idejétmúlt :C ), ebből munkahelyen köszönöm, de nem kérek.

Semper fi!

(#20) Mirman


Mirman
(őstag)

De konkrétan azon megy a hiszti hogy az Amazon arcfelismerő technológiát ad a rendőröknek akik ezzel illegális bevándorlókat / bűnözőket hatékonyabban tudnak kiszedni a tömegből ?

Hát én azért nyugodtabban tudnék aludni ha Pesten mindenki akire körözés van kiadva csak az első utcasarokig tudna elsetalni mert szólna bármelyik utcai kamera hogy be kéne zsakolni.

Mielőtt valaki jön az összeesküvés elmeletekkel hogy ezzel majd megfigyelik merre jársz csak szólok hogy erre bármikor bármelyik állam képes most is.

(#21) sh4d0w válasza Mirman (#20) üzenetére


sh4d0w
(PH! nagyúr)

Nem. Azért, mert családokat választanak ketté az technológia használatának a segítségével.

Ha marhasagot irok, vallalom a pofonokat erte a forumon, nem sirok a modiknak.

(#22) t72killer válasza sh4d0w (#21) üzenetére


t72killer
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

A családszétválasztáshoz nem tudom, mennyiben járul hozzá az arcfelismerés és a felhő... így meg kb már az a szint, mintha nem ismernék el a hatóságok jogszerűségét és kb egy mcdonaldsban se lennének hajlandóak egy rendőrt bigmac-el kiszolgálni.

Ezenkívül rendkívül érdekes, hogy ez miért nem volt hisztitéma 5-6éve, amikor ugyanígy csinálták.

[ Szerkesztve ]

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#23) inferno88 válasza sh4d0w (#21) üzenetére


inferno88
(senior tag)

Lehet, hogy hülyeséget mondok, de akkor nem kéne inkább a legális bevándorlást választani?
Ha valakivel üvöltözöl, hogy adjon pofont, aztán ad egyet, akkor ki volt a hülye?

Semper fi!

(#24) Béééla válasza Mirman (#20) üzenetére


Béééla
(őstag)

Optimális világban én is örülnék neki, de amíg tetszőleges országban egyik napról a másikra lehetsz bűnöző a véleményed miatt, akkor nagyon nem oké. (nyugaton a nem PC megnyilvánulás érhet több év letöltendőt, nálunk tudjuk, oroszoknál a PC miatt, Kínáról ne is beszéljünk, ahol "jó állampolgár" pontokat kapsz) Az ilyen nagy rendszerek üzeneltetése meg nem menne saját vason, és nem szeretném hogy egy Amazon, Ms vagy Google bármikor kapjon ekkora kamerarendszerhez hozzáférést...

Bélabá

(#25) arnyekxxx válasza sh4d0w (#21) üzenetére


arnyekxxx
(PH! addikt)

Az igazságszolgáltatás elég rendszesen végződik családok szétválasztásával bármilyen technológiával fogják el a jogsértőt. Tiltakozzunk a rendőri munka ellen, nehogy már Kolompár Leonsziót jogerősen elválasszák az éhező gyermekeitől.

(#26) Somatom


Somatom
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem értem, hogy az amerikai hatóságok mit töketlenkednek ennyit ezzel a problémával ahelyett, hogy a megszokott és bevált protokollt követnék. Kivárnák a legközelebbi északi szelet, dobnának egy atomot Mexikóra, rákennék Észak-Koreára, amit a demokrácia nevében azonnal megszállnának. Bevándorlási problem solved.

Harley is the best (Dyna Sport 2003). Az első 25 ezer hsz. -em a #79335424 "Nick" alatt olvasható.

(#27) Klaus Duran válasza Somatom (#26) üzenetére


Klaus Duran
(senior tag)
LOGOUT blog

Ehhez szerencsére túl sok a műhold.

A Doctor nem hal meg, csak átalakul. / M7 :) -> Lumia 950 :( -> HTC 10 :) -> Huawei Mate 20 Pro :l / https://www.youtube.com/watch?v=m7CVOQUO1mw

(#28) Enxtheone válasza sh4d0w (#21) üzenetére


Enxtheone
(tag)

Ez az ö döntésük hogy illegálisan mennek oda, szóval ne sírjanak ha elkapja őket a határőr :D
Illetve én úgy tudom hogy azért választották szét őket mert kiskorút csak kb 20 napig lehet őrizetben tartani, utána öt és a kísérőt is szabadon engedik.

Szóval ott van egy felnőtt meg egy kiskorú, mivel nincs papírjuk nem is tudják igazolni hogy tényleg rokonok.
Bevágják őket közös cellába, de a gyerek miatt 20 nap múlva kiengedik őket, és nem a mexikói oldalon teszik ki őket.
Szóval ha valaki útközben összeszed egy kiskorút (még ha nem is rokonok, a DNS vizsgálatot persze az USA adófizetőnek kell állnia ugye?), akkor még ha el is kapják pár hét után usa területén lesz.

Ha valaki egy másik országban akar dolgozni/élni akkor tegye legálisan, vagy sehogy.

(#29) Joci10 válasza inferno88 (#19) üzenetére


Joci10
(senior tag)

1. Talán, mert az emberek nagy része nem is tudott erről a rendeletről/előírásról/akármiről (biztosan nem törvény, mert azt nem írhatná felül egy rendelettel Trump), és csak most fordult ki a csontváz a szekrényből. És Trump-ot sem azért támadták, mert Ő hozta volna létre, vagy köze lett volna hozzá; hanem azért, ahogy hozzáállt az egész kérdéshez a kirobbanás után (nem véletlen a felesége és a lánya kiállása is Trump ellen). Csak minden oldal abba az irányba ferdít, amilyen számára jobb.
2. Ahogy az előző pont végén említettem: minden oldal úgy ferdít, ahogy neki jó. Nem ismerem annyira az USA beli médiahelyzeteket; de hazai példával élnék. Szóval itthon nem is nagyon lehet már olyan vonalat húzni, hogy jobb oldali meg bal oldali; mert Orbánék is összemossák a határokat - de ha már Te ezeket használtad, akkor mégis használjuk ezeket. Viszont én kiegészíteném a csoportosítást, mert van a jobb oldalinak hívott kormánymédia (Habony/Vajna/Mészáros cégei), van a jobb oldalinak hívott egyéb média (a 'G' nap óta Simicska -a most már ex- birodalma), van a bal oldalinak mondott ellenzéki média (444, 24, HVG, ...); és van a bal oldalinak mondott, de nagyjából középen lévő média (zoom, index (igen, én ide sorolom őket, mégha itt-ott kicsit túl is lőnek)). Ebből ferdíteni azok szoktak, akiknek érdekükben áll (állami média, bal oldalinak csúfolt média); a többiek meg megpróbálnak az ilyen-olyan fake-news rengetegben nem mellényúlni. Vagyis nem attól fog valaki csúsztatni, mert jobb vagy bal oldalinak mondott beállítottságú; hanem mert valakiknek az adott média mögött ez a politikai érdeke.
3. Vannak olyan esetek, amikor csak az illegális határátlépés segít; nem véletlen nem az az eljárás 'normális' helyeken, hogy azonnal visszadobják az embereket a kerítés túloldalára; vagy hogy aláaknázzák a területet. Mert mindenkinek vannak jogai (igen, ha elkapják, akkor Gyurcsánynak, és Orbánnak is lesznek jogai - mégha legszívesebben az emberek többsége azonnal meg is lincselné mindkettőt; akár többször is egymás után). Mert emberek vagyunk; és van egy emberség nevű tulajdonságunk (legalábbis legtöbbünknek) - ennek mintájára születtek különféle szabályok, amiket az 'emberi jogi' jelzőpárossal szokás jellemezni.
4. Sok meg nem (sőt, már a rebublikánusok közül is sokan ellene vannak). :) De most nem érdemes számokkal dobálózni; hiszen ha onnan nézzük, akkor az USA egy legális/illegális bevándorlókból összeálló ország (még mi is megtoltuk őket jópár névvel - még illegálisan is, nem csak legálisan). Mindig is az volt, és ahogy nézem, még sokáig az is marad. És ha igazán valakiknek szavuk lehetne, azok az indiánok, mint őslakosok (és mint a viccben, ők lehetnének a csősz, aki kizavar mindenkit az erdőből).
5. (illetve kicsit 6 is) És? Az a megoldás, hogy kerítést építünk? Látszik, hogy nem; mert nem oldódott meg vele semmi. Inkább a hatalmas különbségeket kellene eltüntetni a környező országok és az USA életszínvonala között, hogy ne érje meg illegálisan átmenni - pl.: előnyösebb megállapodások az erősen illegális bevándorló országokkal ilyen-olyan (kereskedelmi, vagy bármilyen egyéb) téren. Vagy más módon. Tutira találnának valami normálisabb megoldást, ha akarnának; hogy ne akarjon annyi ember oda menni illegálisan.
7. Ezt a 'szavazati jogot az illegális bevándorlóknak' dolog pedig pont olyan fake-news szerűnek tűnik, amiről beszélünk, hogy nem kellene. :) Bár lehet, hogy én vagyok alultájékozott, de még nem hallottam demokraták szájából ezt.

Egyébként pedig nem biztos, hogy politikai vélemény alapján mennek ezek a dolgok. Lehet, csak nem tetszik bizonyos intézkedés. Például az NSA botránya óta a jogkövető, egyszeri amerikai sem feltétlen bízik már meg egyik ilyen 'kevésbetűs' állami szervezetben, és annak módszereiben. Vagyis nem kizárt, hogy a többségnek csak simán nem tetszik, ahogy kezeli a 'nagyvezír' a helyzetet (persze, mindig is lesznek politikai agitátorok, akik majd megpróbálják a szekeret olyan irányba terelni, ami nekik jó - de (remélhetően) nem ez a többség). Az itthoni ilyen-olyan tüntetéseken (netadó, tanár/diák tüntetések, ...) sem mindig csak baloldalinak mondott emberek voltak. Viszont nem mindenhol mondták azt (ha jók az emlékeim - mert már az élet előrehaladtával mindig szembe jön valami fickó, ...... a neve valami Ali, ........ja, Alzheimer), mint Torgyán apánk szokott hangoztatni, hogy "A kormány monnyon le!". :D
Ellenben Te átestél a lónak arra a bizonyos másik oldalára, mert senki nem támogat illegális dolgot (vagyis nem az illegális bevándorlás mellett vannak, ha erre gondoltál), hanem a gyerekek a családjuktól való szétszedése ellen. Csak már megszokhattuk itthon is, hogy az ilyen csúsztatások/ferdítések napi szinten működnek; így mi is könnyen beleesünk ilyenbe (és már fel sem tűnik).

[ Szerkesztve ]

(#30) philoxenia válasza Mirman (#20) üzenetére


philoxenia
(MODERÁTOR)

Mindaddig, míg nem Te állnál körözés alatt... Esetleg hasonlítanál egy körözés alatt állóra, vagy csak bármely okból figyelnének téged, mert nem tetszel a rendszernek....

(#31) Reggie0 válasza sh4d0w (#21) üzenetére


Reggie0
(PH! nagyúr)

Persze, aztan ha valaki otthon veri a csaladot akkor mindenki sir a tavoltartasert, de ha felelotlen, eletveszelyes kirandulasra viszik, mikozben betornek egy orszagba, akkor nehogy mar elkulonitsek a veszelyezteto szulotol.

(#32) dabadab válasza t72killer (#22) üzenetére


dabadab
(Jómunkásember)

"Ezenkívül rendkívül érdekes, hogy ez miért nem volt hisztitéma 5-6éve, amikor ugyanígy csinálták."

Elég egyszerű magyarázata van: mert nem csinálták ugyanígy.
Pár hónapja csinálják így. Ugyanis a törvény elég nagy mozgási szabadságot ad, a végrehajtással kapcsolatos utasításokat változtatták meg Trumpék és ezt akkoriban elég hangosan el is mondták.

"Amazonnál sztrájk, persze... Nemrég volt róla hír, hogy milyen embertelen és megalázó körülmények között dolgoznak amazon dolgozók pl Nyugat-Európában. "

Az azért megvan, hogy a kétkezi raktári munkások meg az AWS-en dolgozó szoftvermérnökök azért sok szempontból másféle érdekérvényesítési képességgel rendelkeznek, nem?

(#31) Reggie0: elég hülyén fest az, amikor magyarok a nagy migráncsellenes hisztiben hirtelen elfelejtik a saját történelmüket, legalábbis azt a részét, amikor magyarok szökdöstek át a határon és hirtelen nem érti, hogy miért akarna valaki kitörni az otthoni reménytelenségből.

[ Szerkesztve ]

DRM is theft

(#33) t72killer válasza dabadab (#32) üzenetére


t72killer
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ha már annyira jók az érdekérvényesítő képességeik, esetleg a tulajdon kollégáikra nem gondolnak, mielőtt a komplett világot akarnák megváltani?

Hogy a családszétválasztást mennyire ugyanúgy/nemugyanúgy csinálták, nem tudom, de a hisztikampányhoz használt fotók egy része bőven Trump előtti.

[ Szerkesztve ]

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#34) dabadab válasza t72killer (#33) üzenetére


dabadab
(Jómunkásember)

"hisztikampányhoz"

Az egyébként fájna neked, hogy ha gyerekek százait ténylegesen nagyon szarul érintő rendelkezés elleni tiltakozásról nem úgy beszélnél, mintha valami frivol hülyeség miatt menne? Ha már keresztény kultúra meg szeretet vallása meg minden hülyeség.

DRM is theft

(#35) Reggie0 válasza dabadab (#32) üzenetére


Reggie0
(PH! nagyúr)

En azt is megertem, hogy miert van korrupcio, de attol meg nem helyeslem. Ki ne szeretne gazdag lenni. A problemat meg otthon kell megoldani.

(#36) dabadab: Sok pontja van a tortenelemnek, kicsit regebbre gondoltam, mint te.

[ Szerkesztve ]

(#36) dabadab válasza Reggie0 (#35) üzenetére


dabadab
(Jómunkásember)

"Azt sem art felidezni, hogy akkoriban ezert siman felnegyeltek vagy karoba huztak"

Te mi a fenéről beszélsz?... :F

DRM is theft

(#37) t72killer válasza dabadab (#34) üzenetére


t72killer
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

A cél elég egyértelműen a lejáratás volt - hisz pl a kampány arcának használt (kihasznált...) kétéves kislányt pl egyáltalán nem szakították el a szüleitől. A hírhamisítást a "jó ügy" érdekében se tudom elfogadni. Trump részéről se fogadom el persze, amikor kitalált terrorcselekményekkel dobálódzik, de mégis, mivel lenne jobb a másik oldal, ha ugyanazokat az aljas módszereket/hazugságokat használja?

A legszomorúbb az, hogy mindenki nagy ívben leszarja, hogy a végén mi történik a gyerekekkel. Attól se fogja ki az aranyhalat, ha otthagyják az egyedülálló latino anyukánál, akit majd egy haverja futtat Los Angelesben...

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#38) philoxenia válasza t72killer (#37) üzenetére


philoxenia
(MODERÁTOR)

Mer' ugye egy latino nő mihez máshoz is értene.... :U
A magyar nők is csak ezt tehetik Nyugat-Európában, vagy nem?
Simán lehet szoftvermérnök és beszélhet tökéletesen angolul.

[link]

[ Szerkesztve ]

(#39) t72killer válasza philoxenia (#38) üzenetére


t72killer
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ha szakmunkás, orvos, mérnök, stb lenne akkor miért menne illegálisan, ha egyszer legálisan is megteheti:F?
Egyébként mint a fenti Hondurasi kislány példája is mutatja, Trumpék se vették el automatikusan a gyerekeket, ahol ez megtörtént, valószínű, ok is volt rá - leginkább pl hogy azt gyanították, hogy kamuszülőkről van szó, de ezt pár hsz-el fentebb már kitárgyaltuk.

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#40) tomtyi válasza inferno88 (#19) üzenetére


tomtyi
(PH! kedvence)

Nagyon off, de az indexes, Wulitzer-emlékdíjjal kitüntetett Földes András cikke a világhírű Földes-mesék sorozatból a hat hónapos gyerekkel menekülő hét hónapos terhes nőről megvolt?

(#20) Mirman
Libolsiknak mindent lehet. :DDD
Trump szóvivőjét kidobták egy étteremből Washington közelében, igen, azért

Pár éve, ugyebár, bepereltek egy cukrászt, aki nem akart egy meleg pár esküvőjére esküvői tortát készíteni arra hivatkozva, hogy keresztény és egy ilyen torta elkészítése nem egyeztethető össze a lelkiismeretével. A végén a Legfelsőbb Bíróság neki adott igazat.

[ Szerkesztve ]

乾屎橛 Hobbyjúzer vagyok. People liked NASCAR because the constant crashes made it exciting, and this gave me an idea. Bill Gates on Microsoft Windows

(#41) tomtyi válasza tomtyi (#40) üzenetére


tomtyi
(PH! kedvence)

Bocs, a másodikat t72-nek akartam címezni.

乾屎橛 Hobbyjúzer vagyok. People liked NASCAR because the constant crashes made it exciting, and this gave me an idea. Bill Gates on Microsoft Windows

(#42) tomtyi válasza Joci10 (#29) üzenetére


tomtyi
(PH! kedvence)

„mert Orbánék is összemossák a határokat”
Nos, mire Orbánék először hatalomra kerültek, már négy évet lenyomott a magát máig baloldalinak hazudó komcsi utódpárt és az önmagát a komcsik legnagyobb ellenségének hazudó, valójában volt vezető beosztású komcsikból és ilyenek csemetéiből verbuválódott SZDSZ egy brutális, liberálisnak, de mint ilyen, inkább jobboldali liberális gazdaságpolitikával, de egy végtelenül hazug, álszent balliberális kommunikációval. Aztán négy évnyi Orbán-szünet után nyolc évig nyomták ezt újra.

A mexikói-USA határon milyen esetek lehetnek, amelyekben „amikor csak az illegális határátlépés segít”? Ez legfeljebb menekültek esetén igaz. Az első olyan országig, ahol már nincsenek veszélyben. Az embercsempészekkel való kapcsolat veszélyei ebbe nem számítanak bele.

Kerítés a határ 1/3-án sincs. Ha lesz, akkor jelentősen nehezíti az átjutást.

[ Szerkesztve ]

乾屎橛 Hobbyjúzer vagyok. People liked NASCAR because the constant crashes made it exciting, and this gave me an idea. Bill Gates on Microsoft Windows

(#43) tomtyi válasza dabadab (#32) üzenetére


tomtyi
(PH! kedvence)

Senki nem felejti el, hogy magyarok szökdöstek át a határon, de remélem, te sem felejted el, hogy amikor így átszökdöstek emberek (és most nem ’56-ról van szó, hanem a hétköznapi „disszidensekről”), akkor először ők is táborokban voltak.
Lágerélet magyar menekültként
Ez ugyan olasz, de az osztrákoknál is ugyanígy volt.

乾屎橛 Hobbyjúzer vagyok. People liked NASCAR because the constant crashes made it exciting, and this gave me an idea. Bill Gates on Microsoft Windows

(#44) arnyekxxx válasza dabadab (#32) üzenetére


arnyekxxx
(PH! addikt)

legalábbis azt a részét, amikor magyarok szökdöstek át a határon

Más meg szereti összemosni a politikai üldözés előli menekülést a menekültrendszer szabályinak betartásával és a minden szabályt semmibe vevő vándorlást a legmagasabb segély országa felé.

[ Szerkesztve ]

(#45) Gabás válasza arnyekxxx (#44) üzenetére


Gabás
(PH! addikt)

A háború elől való menekülésnél erősebb politikai üldözést nehezen tudnék elképzelni. Meg aztán a magyarok többsége sem maradt meg a szomszédos Ausztriában, és nem Jugoszlávia felé szökdöstek, hanem sokan egyenesen Amerikáig.

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#46) t72killer válasza Gabás (#45) üzenetére


t72killer
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Lófx.szt "szökdöstek Amerikáig", a lágerekben osztották szét, hogy ki hova mehet. Mégis, hogyan "szökött volna" egy magyar csóri az 50es években Amerikába?? Vesz egy csónakot Írországban és átevez:F?

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#47) Gabás válasza t72killer (#46) üzenetére


Gabás
(PH! addikt)

Pontosan (bár ez a „láger” nem koncentrációs tábor volt, hanem nyílt szálláshelyek, ahová a segíteni vágyók szabadon bemehettek), csakhogy egy ugyanilyen egyezség ellen ágál a kormányunk már sok éve

[ Szerkesztve ]

(#48) t72killer válasza Gabás (#47) üzenetére


t72killer
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Az nem lep meg, hogy a magyar "migránspolitika" skizofrén, hisz sose törekedett a probléma megoldására (lévén abból él, hogy lehet a Marinénit migránsokkal riogatni). Az ausztrál modell lenne követendő amúgy, csak ehhez Líbiában stabilizálni kéne az elb&szott helyzetet.

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#49) philoxenia válasza t72killer (#39) üzenetére


philoxenia
(MODERÁTOR)

(#50) t72killer válasza philoxenia (#49) üzenetére


t72killer
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Lehet, kérdés miért is van az a keret:F?

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.