- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Windows 11
- Microsoft Edge
- Asustor NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
KatonaT
aktív tag
Szia,
Hol csináltattad a motort? -
Krugszvele
senior tag
-
-
-
válasz
Lalikiraly #7 üzenetére
"Azért egy i500 as Vektrára sokan rángatnák itt a himbilimbit"
Bennem semmit sem mozgat meg az i500. Ellenben egy kadett gsi-t vagy egy buzerálás mentes calibra v6-ot nagyon élnék.
-
Igazából nem szétrobbant az a gyertya, hanem az olajat már olyan szinte falta a gép, hogy szerintem rákokszosodott a gyertyára, majd felizzott, és "elégett".
Én jártam így el olajzabálós Hondával, amit előttem nem megfelelő olajjal tömtek... Motorcsere lett a vége.
-
Steve_Brown
senior tag
Ebben a motorfelújtásban mi volt benne? Új csapágyak, főtengely köszörülés, hengerfúrás, túl,méretes dugattyúk stb?
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
Luck Dragon #16 üzenetére
Vagyok, de mostanában többnyire csak olvasgatok.
-
mohabá 007
aktív tag
Vedd elő a forgalmidat, és megtudod, hogy milyen EURO környezetvédelmi besorolású a motorod.
A magyar forgalmi engedélyekben a környezetvédelmi besorolást a V.9 pont tartalmazza.
Jelenleg 0-tól 16-ig találunk bejegyzéseket, amelyet a 6/1990 KöHÉM rendelet szabályoz.EURO II
1996. januárjától
Az EURO II. besorolású kocsik magyar forgalmijában a 4-es számot találjuk.
EURO III.
2000. januártól
Az EURO III. besorolású kocsik magyar forgalmijában 6-tól 8-ig- találunk számokat.
EURO IV.
2005. januárjától
Az EURO IV. besorolású kocsik magyar forgalmijában a 9, 10 és 11-es számokat találjuk. -
válasz
mohabá 007 #14 üzenetére
Jé de rég láttalak .
-
válasz
mohabá 007 #14 üzenetére
Én tudom, h Z-s. X-et írtam?
szerk.: Javítva
Múltkor nézegettem a specifikációit a vectra motoroknak. Az mindjárt feltűnt, h a X-es motor euro 2 a Z-s már euro 4
Mondjuk ez az én esetembe nem játszik mivel a jobb "levegőzés" érdekében ki van szedve belőle minden ami lefolytaná
-
mohabá 007
aktív tag
Egy apró észrevétel. A motor nem X16XE,
hanem Z16XE
-
Igen, több oka van a miértnek. Az, h nekem tetszik meg, h szerintem jól megy (nyitott rendszer ügye, h jól levegőzőn a motor
) az szubjektív. Újabb autóra nem vágyok (vagyis az újabb típusokban lévő elektronikákra: elvagyok canbus, vezetéstámogató rendszerek, etc nélkül) ettől régebbi még jöhetne is. Mondjuk úgy, h hobbi? Szeretem szerelgetni
Lalikiraly: i500 a nagyobbik 3.2-es motorral?
-
válasz
Luck Dragon #11 üzenetére
Csak additív információ az autóhoz.
-
válasz
Hieronymus #10 üzenetére
Ez most miért írod nekem ? Vagy mit értek félre ?
-
válasz
Luck Dragon #2 üzenetére
Az Opel "legsötétebb" éveiben készült ez az autó.
A PSA tulajdonba kerülése után, a kapott technológiáknak köszönhetően az Opel kilábalt a több évtizedes zsugorodásából. Mára a PSA húzó vállalatává vált az Opel.Ezért "olcsó" ez az autó. Ha valaki rendbe teszi nem érdemes eladnia. Tapasztaltabb vásárló nem fogja elhinni a felújítás mértékét.
-
kenwood
veterán
válasz
dellfanboy #4 üzenetére
Leirta. A ralocsolt penzbol nem kap jobb autot. Az, hogy 500-ert kap hasonlo koru autokat,nem jelent semmit. t500-ert, de meg egymillioert sem fogja senki eladni, ha olyan allapotban van,mint ez a felujitas utan.
-
-
Kinek mi a hülyesége.
Én pl nem iszok, nem dohányzok, nem drogozok. E helyett a kocsira meg laptopra verem el a pénzt, ha meg egyik sem akkor marad a plázaribanckodás
Azért egy i500 as Vektrára sokan rángatnák itt a himbilimbit
-
DEJVID
őstag
válasz
dellfanboy #4 üzenetére
Gondolom, mert szereti.
-
Nincs autóm
-
dellfanboy
őstag
engem a miert erdekelne. se nem gyors, se nem szep auto, megis locsolod ra boven a lovet. en holland meh telepen hagytam volna
-
válasz
Lalikiraly #1 üzenetére
Látom Te se unatkozol otthon
Ha lesz időm átlapozom a blog-odLuck Dragon: Én is emlékszem rád a topikból.
Most milyen autód van?
-
Az alany: 2001 Vectra B x16xe (Ez egy "régi" Opel akinek nem lenne ismerős)
De igen, anno az Opeles topicból is.
-
Na végre valami zaftos téma képekkel!!!
Kedves egészségünkre.
Később én is mesélem picit hasonló sztorimat
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az alany: 2001 Vectra B z16xe (Ez egy "régi" Opel akinek nem lenne ismerős)A hiba leírása, története:1....
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Külpolitika
- Galaxy Watch8: egy klassz és egy klasszikus
- Futás, futópályák
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- Foxpost
- Autós topik
- iPhone topik
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest