Hirdetés
- A gamerek már veszítettek a Microsoft elleni Activision-harcban
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- Robbanásig feszül a TikTok-helyzet
- Megremeg az Amazon felhője, újabb hatalmas kirúgások jönnek
- Kisöpörné az USA a félrevezető reklámokat a közösségi médiából
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linux - haladóknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Robbanásig feszül a TikTok-helyzet
- DIGI internet
- Padavan firmware
- ASUS routerek
- Mikrotik routerek
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
Új hozzászólás Aktív témák
-
kacsyx
aktív tag
Felárazunk-leárazunk, silányságot kiárulunk, hitelre is bármit adunk, igaz magyar webshop vagyunk.
-
oZone762
tag
Találó a kép.
-
Tényleg akad 1-2 jó akció. Régóta figyelem az árát azoknak a dolgoknak amiket mostanában meg szeretnék venni, korábbi árakkal és más boltokkal összehasonlítva sikerült is pár ezret fognom.
Nem sok, de túl sokra nem is érdemes itthon számítani.
Sajnos tényleg van hogy röviddel az indulás után már "nincs készleten", és a fel leárazós móka is előfordul. Figyelmesnek kell lenni hogy az ember kiszúrja azt a néhány valóban jó, és igazi akciót ami ilyenkor van.A kiszállítással biztosra mennek, a szokásos 2-3 munkanap helyett december 3-as dátumot adtak meg becsült dátumnak.
-
NORBl
aktív tag
Sziasztok!
link Ez a porszívó jó cucc, van esetleg valakinek tapasztalata a termékkel kapcsolatban?
-
-
Degeczi
nagyúr
Most miért vagy negatív, már 10% kedvezménnyel is vehetsz mackónadrágot vagy pulzoximétert... BF, édes f...om
-
Alex91
félisten
Az asszony bevásárolt WC papirbol es mososzerbol
.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Gave
őstag
válasz
Juhaszatti #5 üzenetére
Igen, pont ez az, én is kaptam a levél spamot, néztem is az egyik notit aránylag jó áron, de ott lehet a háttérben az, hogy ha 1db készlet után megy vissza 60% -ról 100%-ra, akkor csak vesztegettem a gőzt. Előző évek tapasztalata szerint megint ez lenne. Akkor a TV "fogyott" el azonnal rendelés után.
Sajnos nálunk éppen nem arról híres a kereskedelem, hogy ennyire előre gondolkodnak és valóban kihozzák a kedvezményt a vásárlóknak. (esetleg alkalmilag néhánynak a reklám erejéig)
Én szvsz inkább arra leszek kíváncsi ki tud majd VGA-t akciózni idén, az azért hozhat pár érdekes meglepetést.
We get lied to by our parents, our teachers, and our elders in general, our entire lives.
-
KovyZoly
tag
Ez gyalázat volt, kollégám és én is lecsúsztunk mindenről! 3-5 perccel az indulás után se laptop, se tv, se mosógép, se okoskarkötő, se kávéfőző, ami valóban jóárasított volt. Tudom, elhittem a mesét, ami az indulás előtti videóban hatalmas raktárkészletről papolt...
11re meg már gyakorlatilag minden akciós termék elfogyott. Mire feleségemmel beszélni tudtam, az összes kávéfőző gazdára lelt.Mondjuk mosószerből, öblítőből, WC-papírból van szarásig. He-he, szó szerint... Egy edigitalnál... LOL...
[ Szerkesztve ]
I5-10400F - ASRock B560M Steel Legend - 32GB G.Skill Aegis 3200MHz - MSI GeForce RTX 3060 Ti Ventus 3X OC
-
akviktor
csendes tag
Oh, nem hogy 3-5 perccel indulás után, valami abban a néhány másodpercben fogyott el, amíg két az automata újratöltés között várt a böngészőm. Vagy nem is volt mert "megvették" az ott dolgozók...
Konkrétan amikor először végre megpillantottam az oldalt már a nincs raktáron felirat fogadott.
Egy percre rá meg jött az értesítés az appból, hogy elindult a BF... inkább már vége is -
VGNGR
senior tag
"Hány éves vagy herceg? És még hiszel a mesékben?"
-
Segal
veterán
Én meg jót aludtam amíg sokan egymást ölték pár forint haszonért.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
KovyZoly
tag
És akkor fölé írja a gyártó által ajánlott árat... Persze, mert arra rá lehet írni a 40%-ot. De az árukereső világában tényleg ennyire hülyének kell nézni az embert?!
I5-10400F - ASRock B560M Steel Legend - 32GB G.Skill Aegis 3200MHz - MSI GeForce RTX 3060 Ti Ventus 3X OC
-
ElektrikusDE
senior tag
Ne panaszkodjatok!
Itt Romániában már a múlt héten lezajlott a EMAG "Black Friday" akciója.
Semmit olyat nem találtam értelmes áron, amit megvettem volna.
A "magyar" EMAG oldalán szinte minden olcsóbb volt "Black Friday" nélkül is, mint a "román" EMAG oldalán "Black Friday" akcióban.
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
Shyciii
addikt
Én kinéztem az Emagon egy notebookot már 1 hete. A blackfriday előtt 2 nappal felemelték az árát 20.000Ft-al, majd most blackfriday-en 1000Ft-al levitték az árát (persze ahonnan akcióztak ott jóval magasabb ár van kiírva). Screenshotokkkal ment a fogyasztóvédelemnek. Persze tudom, hogy minimál büntetést fognak kapni, tehát így is megéri nekik.
A sok marha meg megy vásárolni, mert hát black friday van, muszáj valamit venni -
strogov
senior tag
Készletkisöprés. A plakátos cuccokból volt a törvényi minimum amit egy automata megvett a nyitás pillanatában.
A többi meg vagy kacat ami senkinek sem kell, és csak foglalja a helyet, vagy akkora a kedvezmény, hogy nem ér az impulzus vásárlás közelébe se. -
clon
aktív tag
Az online BF maga egy átverés, mert míg a boltban a polcok kiürülnek a webáruház esetén mindig marad eladó akinek van nem BF "csak" (szerintük) olcsó árú - amit 1 héttel korábban jelentősen megemelnek így legszerencsésebb esetben ugyanaz az ár ami volt 1 hónapja.
Saját tapasztalat 1 hónapja ugyanazon eladó emag maga volt a tab+tok+kábel kombó esetén a tab BF előtt 1 nappal már 10000Ft-al volt drágább amit BF napon visszaengedett az általam vett akciós árhoz képest 1000Ft-al, a tok meg BF előtti napon 7500Ft-al volt drágább mint mikor én vettem és a BF napon semmit nem engedtek el belőle
Értem amit vettem és így tudom mi mennyi az nem BF ár volt DE aki lemaradt az ezekből is fog válogatni mert attól, hogy ezek nem BF árak attól még a nap BF és úgy gondolják mindenki olcsóbban adja - pedig nem...
Ez már nem az a BF hanem vadkapitalizmusos, lehúzós, átverős... -
Segal
veterán
Készletkisöprés az majd januárban és februárban lesz, miután eladták még jó drágán karácsony címszóval az idei műszaki cikkeket...
Aztán egész véletlenül pont januárban CES és jelentik be a 2022-es műszaki cuccokat..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Necroman_Mk2 #20 üzenetére
Meg jól is fűt
-
Balika911
félisten
A Rowentát és Sencort sem ismerem, de a Miele HX1 (Pro) modellt csak ajánlani tudom, szuper ahogy van, nagyon bevált. A C3-at én el is adtam.
szerk: Ja most látom, hogy egy helyiértékkel elnéztem a #4-ben levőnek az árát.
Csodálkoztam is, hogy korábban miért nem találkoztam vele.
[ Szerkesztve ]
-
carl18
addikt
Komolyan én is ránéztem az árakra, de semmi se volt kihagyhatatlan ajánlat. Bluetooth hangszórók terén, meg még drágább minden mint fekete péntek előtt.
JBL Charge 4 87-90E forint? Álljon már meg a menet.
Boombox 2 180.000 ft, komolyan ez szó szerint rablás.Nyilván azért csinálják meg így is van kereslet.
A rengeteg alja minőségű bluetooth hangszóró filéres elektronikával bezzeg van dögivel 20E forint alatt. Aminek a kutya se tudja mi a valódi értéke.
Szerintem a feketepéntek főleg idén szó szerint egy kemény"átbaxás"
jelenleg alapból készlethiány van, szóval nagyon minimális az a készlet ami a feketepénteken valóban akciós.
Talán átjött egy buta amerikai szokás, ahol az emberi tudat annyira le van butulva hogy csak egy dolog esik le neki."Írány vásárolni"
How Different Countries React To: BLACK FRIDAY (International)
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
Habib[HUN]
senior tag
Teszem azt az MSI MAG B550 TOMAHAWK Alaplap 25k-ért nagyon jó árban volt. Én sajnos lemaradtam róla, mire meg tudtam volna rendelni. De sebaj, a hardverapro-n már egy élelmes kolléga árulja is
Link
-
carl18
addikt
válasz
Habib[HUN] #29 üzenetére
Hol árulták annyiért? Annyiért én is simán vittem volna
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
cskamacska
addikt
Erről van szó, hogy bár a legtöbb ajánlatuk kamu volt, de elég sok tényleges leárazást is összehordott a sale, amit nem csak 5 percig lehetett megvenni.
Nevezett MSI alaplap kb 10 óráig volt elérhető (pont mikor nézelődtem
), 25000 forintos LG 24MP59G-P kb 8-9 óráig. 54000 forintos 144 Hertzes Asus VP24QGR (ami a 40k akciós TUF VG249Q csak gyengébb talpazattal, azután már 6 perccel kezdés után sírtak hogy nem is volt) bő 17-18k-val volt még így is olcsóbb mint máshol. MSI Optix G241 55000-ért ugyanaz pepitában.
Routerekre 2-4-6+ ezer kedvezményt adtak, ami sajnos nem fél ár, de így is bőven a legolcsóbb alá mentek. Egereknél 3-5-6 ezer kedvezmény semmiképp nem amerikai szint, de 20k alatt bőven elviselhető.Ezen utóbbiak szinte végig kitartottak, mert mindenki a 60%-os leárazásokra izgult rá, aztán mikor azoknak a 10 darabos
készletéből kifogytak, már a 10-20%-os tényleges leárazásokra is tojtak rá.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
kissati66
tag
válasz
ElektrikusDE #15 üzenetére
Érdekes, én ennek pontosan az ellenkezőjét tapasztaltam, Romániában nagyobb akciók voltak jobb minőségű termékekre. Csak egy példa: a magyar BF-en meg akartam venni egy JBL soundbar-t, ami 74.000 Ft helyett 72.000 Ft volt akciósan (kb 1000 RON), aztán rájöttem, hogy a román eMagon akció nélkül 900 RON
. Egyébként a gyors készlet kiürülésre panaszkodóknak: ha valami nagyon jó árban van, akkor teljesen logikus, hogy azt sokan meg akarják venni, ebből következik, hogy nagyon gyorsan elfogy az a pár száz darab, amit erre szántak. Én még minden évben meg tudtam venni amit akartam, csak résen kell lenni, mert az első egy-két percben tényleg elfogy, amin nagyon jó akció van.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S 1, 2, 3, (LG Nexus 5), 7 EDGE, 20 FE 5G, GW 4 Classic
-
Narxis
nagyúr
Semmi olyan nem volt akciós ami nekem kellett volna, amely elektronikai eszközök akciósak voltak azok a túlárazott szar és az olcsó ipari hulladék között mozogtak, szóval jó magyaros blek frájdé volt ez is, nagy reklámmal átbasztak pár embert.
I do not fear, for you are with me. All those who defied me, shall be ashamed and disgraced. Those who wage war against me, shall perish. I will find strength, find guidance, and I will triumph.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
kissati66 #33 üzenetére
Én csak azokra néztem rá amit éppen venni szeretem volna, pl. routert, abból is nem akármilyent. (csak 1-2 márka és típus jöhetett szóba pl. ez: Router Gaming Asus AC65P)
Az EMAG oldalán minden drágább volt sajnos, mint pl. a Flancon.
Szerencsére Romániában van még OLX, és így végülis onnan vettem egyet, + még egy kevesebb tudású, de szintén ASUS routert!
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
kpbendeguz
addikt
Megnéztem pár akciós hardvert, ami érdekelt, összehasonlítottam az amazonos árakkal, átlag 20-30%-al volt drágább, ennyit erről.
ZX Spectrum 48K + ZX Interface 1 + ZX Microdrive + vDrive; Commodore 64 + 1541
-
válasz
cskamacska #32 üzenetére
Én 7:15 környékén ültem le a géphez, de akkor már nem volt a B550-es Tomahawk-ból, se a 100ezres i3 laptopból, se a 60ezres laptopból, se az 5ezres Asus routerből. A 25ezres LG monitor talán még éppen volt, de aztán mire megvettem más dolgokat, és újra a monitort néztem meg, addigra már nem volt abból sem.
Aztán napközben még néha fölbukkant 1-1 darab ezekből, ami vagy rendelhető volt, vagy nem. Sok dolognál írta, hogy van, de amikor a kosaradba raktad, majd próbáltál volna továbblépni, ott már jelezte, hogy nincs. Ha törölted a kosarad, újra engedte belerakni, de aztán megint azt írta hogy nincs, amint továbbléptél. Ha valaki kitartóan nyüstölte egész nap az oldalt, akkor lehetséges, hogy nagyon nagy szerencsével mégis meg tudta venni ezeket (gondolom a visszamondott megrendelések révén jelent meg újra 1-1 db ezekből), de ez csak a szerencsén múlt.A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak. STOP putin! STOP war! STOP orbán!
-
Komplikato
veterán
válasz
Komplikato #22 üzenetére
Közben jött email a Viper Miniről, azért nem gondoltam volna, hogy röpke 2 hét a kiszállítási idő.
De nem is ez a vicces, hanem az, hogy mikor megvettem akkor ott 39% árengedményt ír, ami reális is volt, de mikor ki volt fizetve, akkor ott kamuzta a rendszer, hogy ez 17.990-ről van leárazva 5.990-re, ami nyilván hülyeség. Miért kell ennyire hülyének nézni a vevőket?"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
riki
senior tag
Sajnos a fekete péntek a gyorsaságról szól. Nincs t@kölés ,mert a rendszer a kosárból is kiveszi a terméket,de ez le is van írva. Kiválaszt, fizet lép tovább. Én megkapta amit akartam, és tegnap 9 kor jött az sms ,hogy a termékek már a Boxban vannak. Én csak megköszönni tudom ,az Emagnak ,hogy szinte féláron kaptam meg azokat a termékeket /az árukereső szerint/amit rendeltem.Ok a 120-as 4000ft -os ssd ről,én is lemaradtam mert az 1 perc alatt elfogyott.
-
Hi!King
senior tag
Kíváncsiságból ranéztem, mert a nagyra nőtt sufnicég emagtól csak végszükség esetén rendelnék bármit is, de ezek nem voltak valódi akciók, legalábbis azon termékek körében, amiknek nagyjából képben vagyok az árával. Van ami papiron náluk volt a legolcsóbb, de van valami újabb vagy rokon modell, ami máshol olcsóbb.
-
BusinessGuy
senior tag
Edigital megteheti hogy a 450ezres házimozi rendszerre 2 év garit adjon..? Tudtommal január 1 óta 250.000 fölött kötelező a 3 év...
-
Kobe
veterán
Sziasztok
Emag black fridayyel kapcsolatban egy kicsit off kerdes.
Rendeltem egy macbookot asszonynak karacsonyra a dec 12 ig ervenyes 15% visszajar kuponban akcioban. Uzletbe kertem az atvetelt.
A rendelesrol, mivel volt benne egy masik termek is, kaptam egy ertesito emailt hogy az adott termek nincs keszleten az adott boltban es a rendelesem kiszallitasa emiatt es a karacsonyi forgalom miatt csuszik, majd ertesitunk, pa. Javasoltak hogy toroljem a kiszallitast, ha ez problemat okoz.
Na mivel a gep relative fixen karacsonyra kell es ezen a heten tudom csak szemelyesen atvenni, 3 napig probaltam hivni az USZt hogy szedjuk szet kettobe, nem ertem oket utol telefonon (20-40perceket hallgattam az automatat)..... Vegul toroltem a kiszallitast, es ujra feladtam 2 fele bontva a rendelest. De persze ez mar a kuponos idoszak utan volt, igy arra mar nem adta meg a kedvezmenyt.Ilyenkor erdemes reklamalni naluk, vagy xarrago bagazs? No nem mintha, csak osszvissz kb 70K erteku kupon....
Új hozzászólás Aktív témák
it Az eggyé vált két cég az első órában több mint 76 ezer darab rendelést fogadott, mintegy 2,4 milliárd forint összértékben.
- iPhone 12, 64 GB, Blue, Kártyafüggetlen, Karcmentes gyári kijelző!
- iPhone 13, Pink, 128 GB Kártyafüggetlen, Szinte új állapotban!
- Huawei nova 10 Starry Black Új, bontatlan, 2 év garancia
- AMD Radeon RX 5700 XT 50th Anniversary 8GB GDRR6 256 bit - A GAMER ELLÁTÓNÁL! JÓTÁLLÁS, SZÁMLA, UTÁN
- MSI GeForce RTX 3070 Gaming X Trio 8GB GDDR6 256bit - A GAMER ELLÁTÓNÁL! JÓTÁLLÁS, SZÁMLA, UTÁNVÉT
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest