- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkf
aktív tag
válasz
#41133696 #11 üzenetére
ez még nem is lenne baj, de 6 éve nem ezért váltottuk le a Symantec szoftvereket, hanem mert nagyon process és memória igényesek voltak. most raktam fel egy Norton 360°-at ismerősnek, hááát maradnék a NOD32 és az Agnitum Outpost kombinációjánál. a legszebb, amikor egy process hosszan ír a lemezre (CAD progit installáltam) és felugrik a kis ablak, hogy úristenazértazmártúlzás
-
válasz
#41133696 #11 üzenetére
Ezt a kifogást még el is fogadnám ha nem egy fizetős szoftverről lenne szó. Kíváncsi vagyok hogyan kártalanítanának ha ezen hibák miatt érne engem kár. A COMODO-nak volt egy ötletes próbálkozása 500$ értékben vállalták a gép biztosítását ha előfizettél a Pro-ra.
A Symantec-nél még csak hasonló sincs, egy borzalmas minőségű live support van ahol a power erasert és a malwarebytes-ot ajánlgatják orrba-szájba.
Elhiszem, hogy a szíved csücske ez a cég de most pofára estek. Persze nem illik de szabad nevetni.
-
leeate
senior tag
Nem értem a felháborodást, ez is csak egy szoftver, aminek nem az az elsődleges funkciója, hogy szuperbiztonságos legyen. Nem a biztonsági rendszer, hanem a biztonsági őr.
-
olbaidhun
őstag
Nem lepődtem meg..
kellene egy független szakértő, vagy inkább megbízható külsős cég, mely naprakész, h a biztonsági szoftverek hol állnak jelenleg a ranglétrán.
Gondolok ezalatt a valós, gyakorlati eredményekre (anyagi támogatók és megvesztegetés nélkül)
Elnézést ha van ilyen, sajnos még nem értesültem róla.
-
törölt tag
Hát kellemetlen ☺
-
Szatyor95
senior tag
Mikor a hóhért akasztják...
-
Spectrum
aktív tag
A Symantec elismerte a hibák létezését, de felhívják arra a figyelmet, hogy a sebezhetőségek nem tartoznak a legsúlyosabbak közé...
Máris megnyugodtam. De akkor milyen a súlyos?
-
Syl
nagyúr
Szóval a nagy Symantec, aki kéthetente rendszeresen jelentkezik valami biztonsági felfedezéssel, éppen csak a saját portáján nem tud söprögetni?
Új hozzászólás Aktív témák
it A javításon még dolgoznak, addig is köztes megoldásokat ajánl tanácsadójában a biztonsági cég.
- Apple MacBook
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Elfelejtettem a film címét
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest