Új hozzászólás Aktív témák
-
Már a domainnév is full beteg: viewmydeath...
The Amiga, Born a Champion
-
Pukkancs
tag
Honnét jöhetett a fickónak az ihlet, hogy ilyen weblapot készítsen?
-
Misi 007
Közösségépítő
Mindig is voltak és lesznek is beteg emberek!
-
zoo8800
veterán
Ilyen domaint hogy nézd a halálom...
Régebben volt Németországban egy eset, ahol egy apróhírdetésben volt hasonló: egy barom arra kért fel vkit, hogy vágja le a cerkáját, majd ölje meg őt.rip and tear, until it is done
-
Johnny Cage
addikt
Reméljük az ilyen oldal üzemeltetői is felkerülnek egyszer.
-
DarkByte
addikt
Rex felügyelőben vagy miben volt hasonló témájú rész. Emlékszem, mert megragadt hogy ekkora hülye ötletet hogyan lehet már kitalálni (nameg gépfüggő fejjel mindig kaparom a falat ha filmekben valami oltári baromságot beszélnek géppel kapcsolatban
).. és lám-lám ez véresen komoly
[ Szerkesztve ]
-
biga
senior tag
Hasonlóan beteg oldal még a rotten.com. Ha még létezik egyáltalán (ha nem betegebb). Kicsit hiperrészletes halálbemutató Nem vgyok ézékeyn ember, de mikor anno egy másik oldalon olvastam róla és kiváncsiságból odanavigálta... hát.. kb a 3. kattintás után tettem örökre szűrőre az odalt.
''Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét!''
-
Integra
titán
válasz
Intelligencs #1 üzenetére
de az se kevésbé, aki emiatt öngyilkos lesz...
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
it A letiltott honlap nem közölt olyan információkat, melyeket illegálisan szereztek volna meg, a koncepció azonban felháborította egy öngyilkos lány szüleit.
- Dell Latitude E5540, Notebook/Laptop, 15,6" HD Kijelző, I5-4310U, Félkonfig
- Új DELL Vostro 16 Profi Fémházas Laptop 16" -40% AMD Ryzen 5 5625U 16Gb 512GB FULLHD+ IPS
- Apple MacBook Air 13 2020 M1/8GB/256GB
- Lenovo Ultrabook core i5 6200u,8GB RAM,256SSD, jó akku, szép állapot
- Dell Latitude E5540, Notebook/Laptop, 15,6" HD Kijelző, I5-4310U, 8-16GB DDR3, 240GB-1TB SSD, WIN 1
- Eladó Mikrotik RB4011iGS+RM router
- HP 255 G8 -ÚJ- Erős Gyors, Ryzen 7 5700U 8Mag/16GB DDR4/1TB M.2 SSD/15,6" FullHD IPS/Gari: 2025.01
- Wanbo T6 MAX LED projektor wifi mini házimozi 4K 1080P Android 9.0 eladó.
- Újszerű Xiaomi 10 MI 10 5G 8/128GB korall zöld független EU mobiltelefon eladó.
- Xiaomi Mi Home 360
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest