Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoBo_natale
csendes tag
Tok jo pont az elso kep ami a National Gallery London oldalan bejon a "The Ambassadors"... nem tudom hanyan ismerik ezt a kepet, erdemes jobban meg nezni, kozeppen a ket arc kozott a szonyegen van egy nagy folt feheres szinu. A muzeumba a kep ki van emelve a fal sikjabol igy a kep jobb oldalahoz hozza lehet kozel allni es ugy nezni mi is az a folt ott kozeppen...de itt a monitoron is mukodik
Nagyitsd ki a kepen azt a foltott, forditsd el a monitorod (ha tudod mozgatni) a jobb oldala legyen kozel a szemedhez es ugy tekints a kepre...
(egy kis segitseg ha nem voltam tul egyertelmu igaz angolul de a kepek magukert beszelnek -
Ayg0
senior tag
valószűleg pont ez volt a cél.
nem mellesleg egy fenti hozzászólóhoz hasonlóan én se vagyok nagy múzeumba járós, inkább könyvet veszek a feles hufból, de ezt mindenképp kipróbálom, mert érdekes és innovatív. talán még rá is vesz, hogy adott alkalommal újra felfedezzem ezeknek a helyeknek a szépségét. grat google!
*mod: a videóban 0:17-nél melyik múzeumban járunk? tudja valaki?
-
KEndre
HÁZIGAZDA
Bármennyire műszaki beállítottságú az énem, az ilyen megoldások soha nem fogják helyettesíteni nálam az eredetit, de ahhoz tökéletes, hogy a kíváncsiságomat felturbózza...
-
talpalavalo
aktív tag
Ez igen ez valóban okos volt
Csak ebbe nem véletlenül nem ment bele sok múzeum hisz ez digitális másolatnak számít és ha fényképezőt nem lehet bevinni a múzeumokba ez is elég kétes...
Pedig szerintem pont hogy ez kelti fel az érdeklődést, hisz a digitális kép sosem lesz olyan mint élőben látni, az azért úgy az igazi -
Hát ez nagyon tetszik.Lassan már nem kell menni sehová sem ha látni akarok valami szépet,elég erre a Google
-
ntomka
nagyúr
Ez brutális, nagyon jó!
-
julius666
addikt
Hát ez bizony aztak**** hír, én már lassan egy évtizede várok valami hasonló színvonalú kezdeményezésre (volt több hasonló, de amikkel eddig találkoztam azok ennek a bokájáig sem érnek fel), le a kalappal a G előtt, ismét nagyot alkottak.
Pár apróságon még lehetne finomítani (nagyobb felbontású panorámaképek, a panorámaképeken jobban lehessen kivenni/kijelölni miről van nagyfelbontású fotó is), de azon kívül mondhatni tökéletes.
Az ilyen irányban érdeklődő ismerőseim el fognak olvadni ha ezt megtudják.
[ Módosította: Erasmus ]
-
janos1988
addikt
En legutobb alt. isk.-ba voltam muzeumba (ami mar tobb mint 15 eve volt), szoval nem nagyon vagyok fogekony erre a temara
De kivancsisagbol szivesen teszek majd par virtualis setat ezeken hires helyeken, ahova valoszinuleg soha nem fogok eljutni.
-
gombsadi
aktív tag
Az első gondolatom az volt, hogy minek?
De, végig olvasva a cikket, nem is olyan rossz ez.
Új hozzászólás Aktív témák
it A vállalat új szolgáltatásával 360 fokos panorámaképeken barangolhatunk a kiállítótermekben. Ezernél több híres alkotást rendkívül nagy felbontású fotón is meg lehet nézni.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5421 i7-11850H/16GB RAM/512SSD/MX 450 VGA/300 nit display
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KAMIKÁZEE!!! Egér Olcsón CSaK a hétvégén! 2 NAP!
- 2080Ti / i5 12600KF / 32GB 3200Mhz / 1TB SSD / 750W 80+ Bronze / NZXT H440 / Gigabyte B760
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Asus B360M i3 9100F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest