Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
|DavidWoody|
tag
Hamisitatlan FakeTaxi.
-woody-
-
bambano
titán
[link] blogposzt: Miért nem jó Uber-sofőrnek lenni?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Béééla
őstag
Ez viszont így nettó hülyeség, tiszta olyan mintha letaperolnának valakit egy bárban, ezért a kocsmákat betiltanák.
Gratulálok India, sikerült bebizonyítani, hogy még mindig kevés értelmes ember él ott. Fáj a fejed? Levágjuk! Ahelyett hogy esetleg a problémát orvosolnák.
Bélabá
-
leeate
senior tag
India igazából annyira jó hely, hogy még a buszon is erőszakolnak meg nőket. Példakép ország, ugyebár.
Soha többet nem vitatkozom DSLR témában!!
-
-szp-
aktív tag
Ez inkább sajnos olyan, mintha lenne egy alkalmazás arra, hogy a kocsma helyett házibuliba menj, ahol feleannyiba kerül a pia, mert nincs zárjegy az üvegeken. Aztán még meg is erőszakolnák a betérő vendéget.
<!-- Hello tourist on the right side, hello tourist on the left side -->
-
Béééla
őstag
Ha már ilyennél tartunk, akkor koleszos beszeráras ivászat a pontos hasonlat, csak épp Indiában bármitől függetlenül kerülhetsz a petrencésrúd rossz végére, mert ott elég gyakran rosszalkodik a gatya tartalma, és vannak annyira kultúrálatlan ösztönlények sokan hogy a -f flaget belövik.
Nálunk sok-sok év és egyetem kellett egy ezt meg sem közelítő gólyatáboros esethez és ott elég sok szesz volt, a sofőr meg remélem ezek mellett nem ittasan vezetett.Bélabá
-
-szp-
aktív tag
Arról nem tudni, csak az derült ki, hogy korábban is taxizott, és már akkor sem bírt magával, amit jogerősen hét hónappal jutalmaztak.Ezen pörög az Uber, hogy ezt ő honnan tudhatta volna. Nem ismerem az indiai törvényeket, de itthon ilyesmi nem fordulhatna elő, erkölcsi kell a sofőrködéshez.
[ Szerkesztve ]
<!-- Hello tourist on the right side, hello tourist on the left side -->
-
duni84
aktív tag
indiában épp amúgy is eléggé felkapott téma a médiában foglalkozni a nemierőszakkal. na nem mintha növekedtek volna a számok vagy valami, csak most épp ezzel próbálnak a politikusok jobban teljesíteni az ellenlábasaiknál. mellesleg a legújabbn terjedő "trükk" a nagyvárosokban az, hogy nők nekimennek "véletlenül" férfiaknak, aztán elkezdenek rikácsolni, hogy őket éppen molesztálták/meg akarták erőszakolni, majd pár ezer rúpia legombolása után mennek a következő férfira. ergó: gratulálok azoknak a döntéshozóknak, akik emiatt betiltják ott az uber-t. tényleg inkább a probléma forrását kéne orvosolni, de akkor meg hőbörögni fog a választópolgár és lehet visszamenni az ültetvényre görnyedni az íróasztal+öltöny helyett.
#metszéspontok
-
duni84
aktív tag
átjött, csak én egy vagon indiai kollégával/baráttal felfegyverkezve megpróbáltam rávilágítani arra, hogy mostanában képesek akár a flakonos ásványvizet is betiltani a nemi erőszakra hivatkozva értem én, h az uber jogi osztálya ügyesen a jogszabályokra mutogat, de nem feltétlenül azzal van a gond, hanem a szabályozhatatlan mennyiségű emberrel. "látom, neked sem ment át"
#metszéspontok
-
félisten
Nem. Van egy kocsmahalozatod, ami azt hirdetne magarol, hogy csak olyan embereket engedsz be, akikrol biztosan tudod, hogy nem kovettek el nemi eroszakot. Ezek utan valakit megeroszakolnak, es kiderul, hogy valojaban sporolas miatt nem ellenorzod le a vendegeid, ellentetben azzal, amit allitottal magadrol.
while (!sleep) sheep++;
-
hemaka
nagyúr
Volt "szerencsém" Indiához pár hétig, vannak nagyon szép helyek, de iszonyat primitív népség.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
duni84
aktív tag
tényleg nem akarom szájba rágni szóval perpill épp túlkompenzálják azt, h az elmúlt 50 évben tettek nagy ívben a problémára és felnőtt 2-3 nemzedék úgy, hogy a nemi erőszak teljesen "normális" jelenséggé vált. ezért most bárminek, aminek köze van a nemi erőszakhoz, azt tűzzel-vassal üldözik. kíváncsi vagyok, hogy toyotában erőszakolták-e meg ezt a nőt, mert akkor a toyotát is ki kéne tiltani az országból! de legalábbis az olyan színű toyotákat, mert nemi erőszakra sarkallja a forma és a szín a férfiakat. igen, nagyon is értem mi a probléma, csak az a baj az egésszel, hogy a túlkompenzálás és a gyors politikai népszerüség növelés a célja minden ilyennek, nem pedig a probléma megszüntetése, esetleg a megerőszakolt nők/gyerekek segítése.
#metszéspontok
-
BlackPriest
őstag
mondjuk ugyanez a csávó, ha előtte valóban taxizott, ott is büntetlen előéletű volt, aztán kattant valami és hopp, egy erőszak. nyilván a második már elkerülhető lett volna, de egy makulátlan előéletű emberből is kitörhet hasonló.
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz |DavidWoody| #1 üzenetére
Nem annyira idevaló gondolat....
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
azopi74
addikt
Indiában naponta átlagosan 67 nemi eröszak történik. Egyszer csak az egyik eröszaktevö egy uber soför lesz, erre föl beliltják az ubert. Ez uber-szánalmas... Ennyi erövel már rég be kellett volna tiltani minden foglalkozást Indiában, de jobbat mondok, inkább az indiaiakat kellene betiltani mindenhol. És le van tudva a problems.
-
azopi74
addikt
Tudom, hogy nem ezért, hanem azért, mint mindenhol: a rabló taxis maffia bevételének (amiböl bizonyos helyi politikai érdekeltségek mindenhol busás hasznot húznak) biztosítása érdekében: csak hát kellet valami ürügy, itt meg ez jött kapóra. Csak kicsit vicces, hogy pont ebben az országban, pont ez, ahol majdhogynem legális, megbocsátható apró kihágásnak minösül a nemi eröszak.
-
Mokó
aktív tag
A sherpák is használnak ubert?Amugy Indiában meg nyiltan kinyirják egymást a taxisok,szvsz,enélkül is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS DUAL RTX 3050 OC eladó! Fóliás! Garanciával, számlával!
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel!!! Garancia + számla!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 3700X/5800X + RX 6800 16GB! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Laptop szerviz - Alaplap javítás ingyenes bevizsgálással
- Intel i7 11700k, MSI Suprim 3070ti, MSI Z490, Phanteks rgb ház, SSD, 16GB ram teljes konfig eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest