Hirdetés
- Dollár-százmilliárdokat költ az NVIDIA amerikai chipekre
- Nagy áramkimaradásokat okozhat az adatközpont-robbanás
- Váratlan fékprobléma miatt hívták vissza az Amazon robottaxikat
- A Foxconn hamarosan többet keres a szervereken, mint az iPhone-okon
- Az NVIDIA szerint a humanoid robotok forradalma közelebb van, mint gondolnánk
- VMware
- Ubuntu Linux
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Az NVIDIA szerint a humanoid robotok forradalma közelebb van, mint gondolnánk
- Bitcoin topic
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Windows XP
- Facebook és Messenger
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zseniális. Ki az aki nem Teslát vesz ezek után?
-
pomorski
őstag
válasz
lajosba51 #16 üzenetére
Én pont azt olvastam asszem Volvós vagy BMW-es okosautó esettanulmányban, hogy az okosautók pont a városi dugókban nem teljesítenek jól. (Vagy ott sem.) Az esettanulmányban az volt a lényeg, hogy a "számítógép" nem mert közelebb araszolni az előtte állóhoz, mert az a távolságot már túl kicsinek, azaz veszélyesnek vélte. Amire meg úgy döntött, hogy a távolság már-már biztonságos, addigra már félig-meddig előredugta az ő sávjába a szomszéd sávból egy autó (akit ember vezetett) így a távolság ismét kritikussá vált, azaz most sem ment előrébb egy centit sem.
-
lajosba51
csendes tag
Én már nagyon várom minden kategóriába ezt az opciót. Igaz csak dugóban araszolásra használnám, kényelmesen lehet reggelizni, meg olvasni, amíg vezet az autó.
-
vzozo
senior tag
Dehogynem, max. nem tudsz róla. Pl. 2003 óta csak ABS-szel szerelt autót lehet eladni az EU-ban, azóta volt még jó pár ilyen kötelezvény. Gyakorlatilag hacsak nem valami 30-40 éves autót vezetsz, akkor biztos lehetsz benne, hogy tele van pakolva elektronikával és számítástechnikával, max. nem tudsz róla.
Szerkesztés: arról nem is beszélve, hogy sokan meg vannak győzödve róla, hogy mekkora ászok a volán mögött, és a számítógép csak hülye lehet. Egy francokat...
-
pomorski
őstag
A lényegre tapintottál. Nemtom mi lesz, ha a jelenlegi autóm elfárad és el kell adnom, mert nemtom, hogy mit vegyek, ami nincs túlbonyolítva elektronikailag. A jelenlegi autóba a "számítógép" nem avatkozik be túlságosan a vezetésbe, és ez így jól is van szerintem. De félő, hogy 5-10 év mulva már nem tudok mást venni, csak "okos autót", ami majd helyettem vezet, stb.
-
pomorski
őstag
Amíg még nem vagyok öreg, hogy ne bírjak vezetni, addig ilyen kocsit nem vennék (de persze egyébként sem, mert ennyi pénznek biztosan van jobb elköltése is). Másrészről meg, nehogy már az autó mondja meg félautomata módon, hogy hogyan menjünk, meg merre?!
-
pomorski
őstag
Mint a google autók.
-
Kékes525
félisten
Nem sokára ezek is teljesen automatán fognak vezetni.
Új hozzászólás Aktív témák
it Nem önjáró autóról van szó: a kormánykereket nem ajánlott elengedni.
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Interactive Brokers társalgó
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- AliExpress tapasztalatok
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest