Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • zseko

  veterán

  válasz Zolio #40 üzenetére

  Akkor lehet megveszem.
  Ilyen hiba tegnap nálam is előjött, de furán. Két napig okés volt a számlap de aztán tegnap reggelre az időjárás értéke belecsúszott az időjárás ikon közepébe, amit egyébként marhára nem értek hogy jöhet elő, hiszen fixen x-y értékkel van megadva a pozíciója a számoknak, meg úgy mindennek. És ez az összes változatnál előjött amit feltöltöttem az oldalra, jelezték is. Ami érdekes, hogy letöltve, és a progiban (AmazFit Watchface Editor 2) megnézve nem hibás, az órára feltöltve viszont igen.
  Annyit tudtam tenni, hogy a számok igazítását center-ről áttettem left-re és megszűnt a hiba, remélem nem is jön elő újra senkinél.
  Tegnap reggel volt frissítés, lehet az kavart be, bár ugye mint írtam, fix pozíciók vannak megadva, azt nem lehet sehogy máshogy értelmezni.

  Most eléggé szenvedek amúgy a PS-el, mert kitaláltam egy órafajtát, amit fejben tök egyszerű hogy szeretném, de tudásban kissé nehézkesebb megcsinálni :) Szerintem aki vágja a PS-t annak fél óra se, de én két napja szenvedek :DDD Már azon gondolkoztam megcsinálom 3D-s szerkesztőprogival, ebben a PS-ben valami szenvedés a tükrözés és módosítás.

  [ Szerkesztve ]

 • zseko

  veterán

  válasz Zolio #40 üzenetére

  Nah, az AmazFit WatchFace Editor 2 szerintem átláthatóbb és egyszerűbben kezelhető így elsőre (persze, mert már végigszenvedtem vele a tanuló szakaszt :)), persze ez jobbára csak módosításhoz készült, a Facemaker előnye meg az, hogy a nulláról lehet új számlapot összerakni, és a programban lehet méretezni, színezni.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés