Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • zseko

  veterán

  válasz Lajmund #46 üzenetére

  Szia, nekem GTR 2e van, én ezt vettem, mert erre írták a legjobb üzemidőt az összes közül, meg ahogy írtad is, elegánsabban néz ki. Nálam az üzemidő 'győzött', egyébként az alakja miatt a GTS kicsit praktikusabbnak tűnik visszanézni adatokat, és üzeneteket nézni rajta, ezen a kör alak miatt kicsit hiányérzetem van.

  GPS csak akkor megy, ha edzést indítasz, de úgy is csak akkor, ha kell is hozzá, pl. futás, bicajozás, séta, egy aerobik, dance, fitness, stb mellé pl. nem kapcsolja be. Magától nem indul el, nem megy a háttérben.

  Ha az összes szirszart bekapcsolom amit tud (kivéve a kézfelemelésre és az értesítésre bekapcsolás, mert ez nekem inkább idegesítő, mintsem hasznos), állandó kijelzővel, 3-4 ~20-30perc közötti futással/kerékpározással (amihez használja a GPS-t is), akkor úgy 5-6 napot bírt ki nálam, csak az AOD-ot kikapcsolva ez 10-11 napra nő. Most, hogy a rosszabb idő miatt csak a beltérben edzettem (kardio, fekvőtámasz, súlyzózás, ilyesmi), ilyen edzéstípust választva, és a GPS-t nem használva, jelenleg most 10 és fél napnál, valamint 38% aksinál tartok. Persze mellette a messenger, sms, hívás, twitter, instagram, stb. értesítések is jönnek, ha nem is sok, mert nem sokat használom őket.

  Így, az adatokból kiindulva, a GTS 2e ugyanezen használattal fele ennyit tudna nálam szerintem. Azaz AOD mellett ~2-3, anélkül ~5-6 napot, így ezt számolva vettem inkább a másikat.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés