Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • #96302336

  törölt tag

  válasz Parallaxis #31 üzenetére

  Tableten dolgozni eleve egy paradoxon. Nem lehet. Főleg, ha sok szöveget is kell írni. Olyankor hiába van külső billentyűzet lehetőség, az egér és a touchpad hiánya eléggé fájó. Persze lehet hozzá rakni, illetve lehet a képenyőt is böködni, de erre a célra egy 13"-es ultra noti sokkal tökéletesebb. Én is olyanon dolgozom, ráadásul, még az az extra is megvan, hogy multitouch érintős és a kijelző visszaforgatható a billentyűre, tehát kettő ez egyben. Továbbá, a tablet sem mindenhová jó. Van nem kevés olyan helyzet, ami windows only, mert egyszerűen nem létezik más oprendszerre a program. Én konkrétan olyanokkal dolgozom, így hiába lenn e jó egy tablet, mégsem tudom használni. Kipróbáltam kíváncsiságból a duál oprendszeres cuccokat, amin volt win10 és droid is, de ugyanúgy megbukott. Egyszerűen nem kezeli normálisan az USB-s adatkábeleket, akármit csináltunk. A hol jó, hol nem, nem opció egy programozáskor, amikor időre megy a játék.
  A tabletek nagyon jó tartalom fogyasztó cuccok, erre maradéktalanul megfelelnek. De komolyan dolgozni alkalmatlanok. Esetleg rövid jegyzeteknek, digitális aláírásra és egyéb egyszerű dolgokra alkalmasak, már ha van hozzá app, de komoly munkára a ami napig nem azok.

 • borand

  aktív tag

  válasz Parallaxis #31 üzenetére

  Szerintem egy 13'-as gép 5 milliószor kényelmesebb és kvázi nem kényesebb cipelni. Nekem egy 14-es Lenovo 520s-em van, aminél sokkal jobb konfigurációkat és könnyebb gépeket lehet már kapni bőven egy komolyabb Ipad árából.

Hozzászólok Aktív témák