Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Parallaxis

  addikt

  válasz #96302336 #32 üzenetére

  Főleg, ha sok szöveget is kell írni. Olyankor hiába van külső billentyűzet lehetőség, az egér és a touchpad hiánya eléggé fájó.

  Szövegszerkesztésnél pont ugyanolyan jól használható egy tablet megfelelő szoftverrel és külső billentyűzettel, mint egy subnoti.

  Van nem kevés olyan helyzet, ami windows only, mert egyszerűen nem létezik más oprendszerre a program.

  Persze, bár elég szűk réteg ez, főleg fejlesztői alkalmazások.

  De komolyan dolgozni alkalmatlanok.

  Ezt pl. egy grafikus élből cáfolná. Főleg, hogy az új MacOS eleve használja az iPad-et külső kijelzőnek és/vagy grafikai beviteli eszköznek (a vicc az, hogy egy iPad lényegesen olcsóbb, mint egy Wacom tablet és egy pennel semmivel nem tud kevesebbet).
  Az sem véletlen, hogy az Adobe a teljesértékű csomagját iPad-re készítette el és nem Androidra. [link]

  De irodai munkára is bőven jó megfelelő szoftverrel és külső perifériával (egy touchpad-es billentyűzettel pont ugyanúgy használható, mint egy notebook, csak könnyebb, gyorsabb és tovább bírja aksiról).

  [ Szerkesztve ]

 • Stabi83

  aktív tag

  válasz #96302336 #32 üzenetére

  Van munka amire jó és van amire nem. Szerintem nem kellene általánosítani.
  Nekem pl munkánál hatalmas segítség és jól használható a Mate 20 Pro, vezeték nélküli asztal kivetítése + BT klavi és egér.
  A komoly munkát úgy is PC-n végzem de ha kell könnyen megnyithatom a táblázatokat, belejavíthatoky szerkeszthetek. Ezeket mobilon is megoldom de jobb lenne egy tablet néha. A tab nem tartalom gyártásra hanem fogyasztásra lett kitalálva. A droidos office 365 számomra tökéletesen megfelel és jár a MS csomagom mellé, mindegy hogy min dolgozom azonnal szinkronizál, van hogy többen dolgozunk ugyan azon a dokumentumon valós időben. Nekem erre kell és erre jól használható, könyvet írni biztos használhatatlan sőt nem is ezeken tervezik meg az új városokat vagy tesznek hasonlókat.

  Mate 20 Pro -> iPhone XS Max -> Note 10+ -> OP 7T Pro + CAT S61-> Z Flip

Hozzászólok Aktív témák