Hirdetés
Hozzászólok Aktív témák
-
válasz
Parallaxis #74 üzenetére
Igen, az Outlook megfelel a szinkronizálásra vonatkozó paramétereknek. Cserébe, azt már nem adhatod meg, hogy mikor, és mennyit szinkronizáljon, ezért bekapcsolt telefonnál éjjel simán pittyen a push az utolsó spamről is. Aqua-nál nincs szinkron éjjel, illetve hétvégére még egy külön szabály is beadható, ha kell. Sajnos ehhez képest minden fapad android fronton is, nemhogy iOS-en...
De a lényeg nem ez, hanem az, hogy túl van árazva minden, és ha iOS-t használnék, akkor is külön kellene fizetnem mindenért. Ez szerintem unfair. Az, hogy a Sygic-et három platformra is megvettem (Symbian, WP, Android) az egy dolog, itt érthető, hogy miért fizettem háromszor (na jó, itt sem igazán, de nehezen azért védhető). Az viszont ,hogy ugyanabban a szoftverboltban, ugyanannak a készülékgyártónak a technikailag (eddig legalábbis) 99%-ban azonos rendszerei között sincs átmenet, az csak üzleti érdek.
[ Szerkesztve ]
Azt kapod, amit adsz.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma Nem csak lapkakészletet és a Nova sorozat új modelljeit mutatta be a Huawei, de a MediaPad új generációját is.
- [Re:] Dell XPS 13 9370 * 13.3" FHD * Core i5-8250U * 8GB * 256GB SSD * új akksi! * magyar billentyűzet
- [Re:] 2 ÉV GARI! ASUS VivoBook S14 S433JQ i5-1035G1, 14FULL HD, 256 GB M.2, 8GB, Geforce MX350 2GB
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Cyberpunk 2077
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 (GA104)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- [Re:] Újszerű, garanciás HP Elitebook. Érintő kijelző, wacom ceruza, Pro kreátor vagy üzleti ultrabook.
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB - 2 év gari/nemcsákány!
- Sapphire Pulse RX Vega56 8GB (Samsung) - újszerű/nemcsákány!
- MacBook Air 13" 2017 magyar billentyűzettel, szép állapotban, mélyen ára alatt, garanciával
- Féláron,Dell Latitude 7490, ultrabook, Dell garancia, i5/16GBRAM/512GBSSD FHD IPS matt érintőkijelző
- LG 24" IPS LED AMD FreeSync Full HD Monitor 24MP59G-P Display Port
Állásajánlatok
Cég: Web Biztonság Informatika Kft.
Város: Budapest
Cég: ALPROSYS Célgépgyártó Kft.
Város: Győr