Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Cifu

  nagyúr

  válasz b. #3 üzenetére

  Nem latok bele,de szerintem Intelnek pont hatrany,hohy Nvidia tamogatja,mivel a kekeknek nemsokara saját gyorsitojuk lesz,igy viszont barmilyen gyakorlati elony amit elveznenek elerheto lesz a zoldeknel is.

  A kékeknek az az érdeke, hogy minél többen támogassák a CXL-t, mert ha az nVidia mondjuk a CCIX-be lép be, a CXL-be nem, akkor azt jelenti, hogy az Intel fronton nem lehet rájuk építeni majd megfelelő rendszert. Vagyis aki nV gyorsítókat szeretne használni, az akkor AMD felé fog fordulni CPU-k terén. A CXL-t az AMD és az Intel is támogatja (majd), így az nV az, aki valóban biztos játékra játszik, nem az AMD. :)

  Hogy lesz majd egyszer Intel gyorsítókártya az szép és jó, de az még odébb van...

  Amugy pont errol beszeltunk par hete veled,hogy Mellanox reven igy is benne van Nvidia,de igy mar duplan is hivatalosan is.

  Yepp, de a Mellanox mindenhol ott van, CCIX, Gen-Z, CXL és OpenCAPI-ban is. Igaz ők hálózati fejlesztésekben dolgoznak, tehát eleve az az érdekük, hogy mindent támogassanak...

  Jo iranyba fejlodnek,epp ezt irtam tegnap.egyre nyitotabbak sok szeszogbol magukhoz kepest.RT,D
  Adaptive sync,nyitotabb GPU elerhetoseg ,CXL)

  Erősödik a verseny. A gamer GPU-k terén mondjuk pont nem annyira, de a szerverekbe szánt gyorsítókártyák terén igen. Az Intel ugye felnyalta a padlót a 2010-es év legelejére a Larrebee miatt, így maradt az nVidia és az AMD nagyjából, majd egyre jobban jött fel az FPGA alapú Xilinx, és aztán az Intel is az FPGA-k felöl támadt. Egy időben az nVidia eléggé a trónon volt, az utóbbi időben egyre több az alternatíva. Ha az intel is jön GPGPU fronton, akkor sem fog aggódni, de jobb előre menekülni...

  Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Hozzászólok Aktív témák