Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • bambano

  titán

  LOGOUT blog

  Belassult? hova?

  lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

 • ubbconfig

  aktív tag

  Várható volt, hogy az elmúlt évek árcsökkenései miatti felpörgés le fog lassulni, pláne annak tükrében, hogy vezetékes vonalat éves szinten tízezrek mondanak le és ezeknek csak egy része áll át kábelre vagy netán mobilnetre.
  A vezetékes piac jó része céges (ahol nem ADSL-el oldják meg a netet) vagy nyugdíjas, nem piacképes réteg. A vidéki települések ellátottsága pedig lassan mobilneten jobb lesz, mint kábelen/vezetéken, tehát ne csodálkozzon senki, hogy a 2000Ft-os ADSL akciók ellenére sem rohannak az emberek netet köttetni. Aki akart, már rég befizetett rá.
  2 példa a végére:
  1. faterék 20ezres kisvárosban elköltöztek 2 utcával odébb, ahol a Trékom bejelentette, hogy nem köti át a régi telefont, mert messze van az elosztó, egy előfizetőt meg nem éri meg nekik bekötni (új építésű sorház, tehát ott korábban nem volt semmi). Vezetékes lemondva, és maradt a mobilnet.
  2. falusi rokon új házba költözött, 2 mobil előfizu van a családban, esze ágában sem volt még egy vezetékest is beköttetni, ergo ADSL kiesett. KábelTV közel-távol nincs. Maradt a helyi "kisipari" WIFI megosztás a szomszédokkal.
  És még lehetne sorolni...

Hozzászólok Aktív témák