Hirdetés
- Dollár-százmilliárdokat költ az NVIDIA amerikai chipekre
- Nagy áramkimaradásokat okozhat az adatközpont-robbanás
- Váratlan fékprobléma miatt hívták vissza az Amazon robottaxikat
- A Foxconn hamarosan többet keres a szervereken, mint az iPhone-okon
- Az NVIDIA szerint a humanoid robotok forradalma közelebb van, mint gondolnánk
- Windows XP
- Facebook és Messenger
- Az NVIDIA szerint a humanoid robotok forradalma közelebb van, mint gondolnánk
- Túl környezetszennyező a modern chipek gyártása
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Milyen routert?
- A Foxconn hamarosan többet keres a szervereken, mint az iPhone-okon
- OpenMediaVault
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metalfan
senior tag
válasz
Wolverine #16 üzenetére
Jó, de ennyi erővel bármiről el lehet mondani, hogy ha megszűnik, akkor közvetetten szinte mindenre károsan hat, és ha elborul az ember agya, akkor tényleg orbitális számok jönnek ki. Elhiszem, hogy ha az IFPI által felvázolt jövőkép bekövetkezik, akkor meg fognak szűnni munkahelyek - ez nem kérdés. De a milliós nagyságrend helyett tízezres, vagy maximum párszázezres nagyságrendet tudom reálisnak képzelni.
ui: ezt leginkább a kamionsofőrös részre értettem, mivel jellemzően fuvarozó cégekkel szoktak szállítani a gyárak, gyártók. A zenebolti eladók valóban ott vannak az "élvonalban".
-
Metalfan
senior tag
Te talán tudsz mutatni valami hiteles tanulmányt, ami értelmét veszi a kifakadásomnak? Légy szíves mutass, ha tudsz. Ja, és ha megkérhetlek, mellőzd a kiadók és társaik által kiadott "objektív" tanulmányokat.
Mellesleg belegondoltál abba, hogy mit is jelent pontosan az az 1,2 millió munkahely, amiről szó van? Szerintem az IFPI értelmezésében vett "kreatív iparágban" összesen nincs sokkal több munkahely, mint az a bizonyos 1,2 millió. Vagy Európában mindenki garázsában stúdió van, meg mindenki főállású zenész vagy éppen egy kiadó tagja? Gondolkozz már el egy kicsit rajta. Nem engedheti meg minden zenekar magának azt, hogy főállásban zenéljen, csak a legnagyobbak. A stúdiókhoz max 10 ember kell stúdiónként (átlagban), a kiadókat nem tudom, de biztos ott sem 100-as nagyságrendekben mozognak. Sarki közértből is jóval több van, mint zeneboltból. Lehet te másként gondolod, de nekem még így is magas az az 1,2 millió munkahely, főleg, ha ennyi munkahely megszűnéséről van szó csak ebben az iparágban.
-
julius666
addikt
Pontosan. Van akinek az hogy a jogvédő szervezetek és a kiadók hazudnak az adatokkal kapcsolatban, azt jelenti a kalózkodás a pénzt ezen szervezetek zsebébe teszi, nem kiveszi onnan. Kész röhej.
Amikor ezt a múltkor fel mertem hozni, még ezek az emberek voltak felháborodva hogy mit védem a kiadókat. -
adalbert1
veterán
dabadab írt normális zeneboltról, csak sajna a kínálat elég szegényes (nagyrészt csak honi előadók), de hatalmas pozitívum hogy loseless formátumban is le lehet tölteni az anyagokat (persze ennek alapnak kellene lennie)...
-
Vladi
nagyúr
"ezért egyértelműen a kalózkodás elleni puha fellépést okolja."
(#3) ollie:
Se pro, se kontra nincsenek valid adatok. Egyelőre ez az angyalok szárnyáról történő vita, erre tessék.
(#4) ArchElf
Jah, az éjjel toltam fel 30 giga ubuntut. Ha kijön a fedora 13 abból csinálok vagy 2-300 giga forgalmat.
-
anulu
félisten
cikk cimere valaszolva: csak nem nalunk
tartalomra: en pedig tovabbra is azt mondom, h menjenek a jo budos <random generalt sok-sok jelzo> *ba az osszes hamisitott statisztikajukkal es sirasukkal egyutt.
-
ArchElf
addikt
Ma a p2p-hálózatokon megosztott jogvédett tartalmak adják a globális internetforgalom 20, az európai forgalom 29 százalékát – állítják.
Amiből kb annyi igaz, hogy az internetes forgalom 20 (európában) 29 százaléka P2P, melynek egy (körülbelül sem meghatározható) része jogvédett tartalom... Nem elbagatellizálni akarom a kérdést (csakúgy mint sokak, sokadszorra), csupán hihetetlen, hogy minden hírben a P2P == "jogvédett anyagok jogosulatlan megosztása". Kb. mintha azt mondanám, hogy polgári repülés == szeptember 11.AE
-
Metalfan
senior tag
1,2 millió??
Ezek hol élnek?
-
Hé, szemétládák! Nemrég kiderült, hogy teljesen hamis az összes adat, amiről a fájlcserélők kapcsán vakeroltok - még most sem unjátok a fasságokat?!
Új hozzászólás Aktív témák
it Szépen növekszik a digitális zeneértékesítés árbevétele, de a kiadók szerint a kalózkodás változatlanul súlyos probléma.
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest