Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • bambano

  titán

  LOGOUT blog (1)

  válasz kpbendeguz #42 üzenetére

  több hsz-re is válasz:
  "szuperhatalomkent erdekelne mire van jogod?": egyre inkább úgy tűnik, hogy ezért a szuperhatalmaskodásért egyre több ország veri pofán amerikát.

  "sztem ha egy pénzmosási ügy után nyomoznak, akkor fiat tranzakciók esetén is keresztbe+hosszába lesz.rják a nem-amerikaiak személyiségi jogait.": soha nem érdekelte őket mások joga, nem csak pénzmosás esetén. de ettől engem ez még zavarhat.

  "Az amcsi hatóságoknak joguk van bármely adathoz hozzáférni, amit egy amerikai szerveren tárolnak.": és akkor következzen azon adatok listája, amiket kriptovaluta esetén amerikai szerveren tárolnak:

  "Pont ezért akarja az EU rákényszeríteni a bigtech vállalatokat, hogy az EU állampolgárok személyes adatait csak EU területen lévő szervereken tárolják.": nem tudjuk, mit és miért akar az eu, ennek konkrétan nulla értelme van. a törvény, amire azt hiszem, hogy hivatkozni akarsz, azt mondja, hogy amcsi földön tárolt szerverbe és minden olyan szerverbe, amit amcsi vállalat üzemeltet, bejárása van az amcsi hatóságoknak. vagyis teljesen mindegy, hogy hol vannak a szerverek.

  Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

Hozzászólok Aktív témák