Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kevinmaster
tag
He-he, nagyon komoly pofozkodás van a második videóban Jók ezek a kombók, klassznak tűnik...
-
Mikiller
aktív tag
Előre félek, hogy ez is olyan lesz, mint a Watchmen.
Első 10-15 perc újdonság varázsa, utánna meg már az unalmas kombók jönnek
és megkérdezzük magunktól, hogy mi a ráknak is kezdtük el egyáltalán -
tacsk0
aktív tag
Hello
Jok ezek a matrix feelingu lassitasok... Batmobil lesz?
Udv tacsek
-
nrgia
őstag
Röviden:
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
Zirowe
nagyúr
Hát,én eléggé várom ezt a játékot,de látok benne hiányosságokat/hibákat.
Pl: nekivágódik az ellen feje a falnak,és lepattan róla,a falon egy karocolás sincs.
Természetellenes pózokban csavarodik a leeső ellen.
"Halál" után még esztelenül rángatózik a test (ezt legutóbb Mirror's Edge-ben láttam).No meg az érdekes "pókösztön" a második videóban..
De lehet,hogy ezek csak engem zavarnak
Egyébként várós nagyon
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
volvoguy
addikt
nem az hogy fröcsögni...de azért 1-2 bezúzott azrcnál lehetne némi kis vér....mert úgy realisztikus...na meg ha jó a játék, vinni fogják mint a cukrot...szal sztem nem azon múlik majd, hogy PG13 vagy nem....
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
volvoguy
addikt
rohadt jók ezek a közeli lassítások...ilyenkor sajnálom, hogy csak PG13-as...mert bizony elkéne a vér az arcrúgásoknál...de hát mindent a bevételért...az EIDOS meg úgy tudom amúgy sem áll annyira jó pénzügyi lábakon....
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest