- Jelszókezelők
- Milyen routert?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- Windows 11
- Videó stream letöltése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Disney+
- Google, Meta: el kellene halasztani a közösségi média betiltását a gyerekeknél
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Valami kavar lehet... Blu-Ray, SACD és sima audio CD sok lenne egy lemezre.
Ha minden igaz, akkor Blu-Ray lemez + hibrid SACD lemez, az utóbbit lehet CD lejátszóban hallgatni.
http://www.audioasylum.com/cgi/vt.mpl?f=hirez&m=245902[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Majd akkor szóljanak, ha az LPt is beleveszik a dologba.
-
erdoke
titán
Dolgozz eredetiből.
Egyébként 189 NOK a webshopjukban, valóban megfelel egy 2 (SA)CD-s kiadványnak. Mennyit fizet még a SONY?
Bár az észak Kuvaitjának biztosan belefér egy kis veszteség is...[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
törölt tag
Inkább kérdés: akiknek szánják, azok kik? Mert hifisták leginkább szeparálják a rendszerüket, és a különféle cd és egyéb digitális zeneformátumok is elég későn lettek elfogadottak köreikbennem tartották elég információgazdagnak -vagy csak túl sznobok voltak. - s a Bd is igen friss, annyira tán még nem kapkodtak értük. A hifisták meg valahogy nem arról híres csapat, hogy elsőként rohannak valami új termékért a botlba, hetekkel előtte letáborozva a bejárathoz.
-
doc
nagyúr
nekem elsőre az ugrott be, hogy azokat célozzák meg, akik viszonylag gyorsan beleugrottak a BD-lejátszóba, és most kíváncsiak arra, hogy mit is nyújt a rendszerük - ezzel a lemezzel gondolom maradéktalanul meglesz az audio-élmény
esetleg a PS3 tulajok is lehetnek részei a célközönségnek, ugyanezen okbólvagy nem, nekem mindenesetre nincs BR-lejátszóm, és amíg BR-ről avi-t játszó asztali BR/DVD-lejátszóm nem lesz, addig nem is erőltetem a témát...
-
k.
őstag
Azért azt nem állitanám hogy az sacd rosszul fogy.Tény hogy a cd-hez képest seholse nincs de a nagyon igényeseknél még mnidig csak az jön szóba.Szerintem ez is ilyen.A nagyon különc igényekre vágyóknak ez aa tökéletes választás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jelszókezelők
- Logitech G Pro X billentyűzet és egér tesztje
- ZEN.com
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen routert?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Politika
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium (ÚJ/Bontatlan) - natúr tok/szürke szíj M/L
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Érintős Laptop 13.3" -50% i7-1365U 10Mag 32GB 1TB FHD+ Intel Iris Xe
- Uhh! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Crucial X9 Pro 2TB Portable SSD USB 3.2 - Új, Bontatlan - Read-Write 1050-1050 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest