Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • <MZ/X>

  őstag

  válasz AcélAgyar #41 üzenetére

  Arra utaltam, hogy nincs olyan, hogy palesztin, mint ember. Nincs ilyen népcsoport. Az egy keveredett nép (mint mindegyik), Palesztína egy földrajzi fogalom. A palesztinok arabok.

  Tegyünk már különbséget az ártatlan civilek, és katonai tudósok, katonák elleni merényletekben (amik szintén nem céltalanok, és a megmagyarázhatalan gyúlölet irányítja, hanem katonai intézkedések annak megelőzésére, hogy egyszercsak az legyen a hírekben, hogy megszűnt egy állam). És Izraelnek nem kell vádolnia terrorizmussal senkit, hiszen feketén-fehéren lehet tudni, hogy Irán pénzeli ezeket a szervezeket. Akár csak el-Aszad kiszivárogtatott emaileiből is.
  A NAÜ kb. háromnegyed évvel ezelőtt tette közzé jelentését, miszerint Irán katonai célokra dúsítja az urániumot. Ez az a szervezet ami éveken keresztül nem volt hajlandó ezt elismerni, szóval 'cionista világösszesküvéssel' sem vádolhatod. Ezután kezdődött a gazdasági embargó az EU részéről.
  Még mindig nem indokolta meg senki, hogy miért ne lenne ugyanolyan (sőt, szabadabb) demokrácia Izraelben mint pl. Magyarországon.

  Original's never fit - Socket 370

Hozzászólok Aktív témák