Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ulkesh

őstag

válasz moonman #65 üzenetére

"az iPhone 3G bemutatója, ami kb arról szólt, hogy a 3G gyorsabb, mint a nem3G"

Nem tudom milyen bemutatóra gondolsz, de én ilyenre nem emlékszem, hogy lett volna.

Egyébként valóban van sebességkülönbség közöttük. IPod Touch, iPhone, iPhone 3G, iPod Touch 2 a sebességsorrend (a különbség a proci és a GPU órajelében van).

"valamint a MacBook Air egyetlen USB portja, amiről a végén kiderült, hogy még sok is."

Jó ideje használok egy MSI Wind-ot és a rendszer telepítésén kívül egyszer sem használtam még az USB csatlakozóit (a töltőn kívül mást nem is dugtam még bele igazából :D ). Szóval ha Air-em lenne, ott sem lenne számomra izgalmas, hogy 1 db USB van rajta.

"ne jöjjenek nekem azzal, hogy a PC ígyszar meg úgyszar. ha fehér lenne és alma díszelegne a tetején, egyből "bőven elég" és "minőségi" jelzőket kapna."

Nekem tök mindegy milyen logó díszeleg rajta.
    Három követelményem van: legyen gyors, legyen néma csendben és az OSX stabilan fusson rajta, a többi nem érdekel.

"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman

Új hozzászólás Aktív témák