Új hozzászólás Aktív témák

• commanDOS

senior tag

Kicsit OFF de nem hagyhatom szó nélkül:
    "Az ipod hangminősége ratyi" jóég... Nem fogom visszakeresni, hogy ki is írta, már csak ezért sem személyeskedek, de ember.. hallottál már ipodot vagy csak valakitől hallottad, aki látta, hogy erről beszéltek? Biztos azért használnak ipodot hi-fi meg audiofil rendezvényeken, mert szar a hangzása. Nyilván nem MP3-mat nyomatnak róla, hanem lossless-t, de valamit tudhat ha a jóöreg cd játszó helyett be merték vállalni a több milliós rendszerek megszólaltatására. Veszel hozzá egy normális fülest, egy cx300-at vagy akg k324p-t és még mp3-al is szép hangja lesz, losslessről nem is beszélek. Nem jobb a hasonló áruaknál, de nekem ne mondja senki, hogy egy cowon (akik egyébként értenek hozzá) vagy egy noname megközelíti vagy lenyomja. Nekem 3g nano-van, nem a levegőbe beszélek. Volt iaudio-m is, összehasonlítási alapom is van. Nem szeretem a két végletet, amikor az egekig magasztalják az almás cuccokat, meg megy a ferdítés, félrebeszélés, meg azt sem bírom, amikor már csak azért megy a fikázás, mert apple.
    Na Peace

Kihelyezett tőke visszaáramoltatási szociális ügyintéző: pénzbehajtó :)

Új hozzászólás Aktív témák