Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • Lazsnak

  tag

  hát nem tudom, nekem hiányozna a Windows kodi. régen én is vacakoltam kínai lejátszóval, volt Android meg win 8 mini pc. Win8 mini pc elég jó volt, de nem lehetett csak úgy ujrahuzni mint rendes pct. win 10 frissítés felejtos volt.

  én egyszerű gépészmérnök vagyok valamennyi egészséges érdeklődéssel a kockulás iránt és nekem nem játszik Linux egy mert nem értek hozzá, kettő meg mert nem is akarok. különböző platformok is irritáltak már, android meg win valami mindig szar volt.

  nálam 4 lemezes qnap nas szolgal, van fasza pc játszani, és amúgy is van 2db laptop, asszonynak meg nekem is külön. 2tv van nappaliban és hálóban. minden lapos Dell, 2tv alatt 2 dokkoló. win10 minden. Pihen a doksin a lapos, ha egyiken nézzünk valamit ott a másik gépe netezni, de arra amugy is van tablet vagy a telefon.

  Pcn van a tv is, talcan van kodi rogzitve meg horizon go ha tvzni akarnánk. Távirányítás flirccel van megoldva + logitech harmony a nappaliban, mai napig hibátlan de van telefonon yatse alkalmazás ami szintén kiváló.

Új hozzászólás Aktív témák