Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Egon

  nagyúr

  A NAS-ban jelenleg 3 db 6 TB-os vinyó csücsül Raid5-ben (nettó 12 TB hely), ez félig van. A gépemben (a terás ssd mellett) van 2 db 2 TB-os vinyó. Szerintem tárhelyben kb. nyertem... ;] Nagyjából 50% szabad helyem van, ennyit a hörcsög effektusról.

  Az első procim (386) szerintem AMD volt, de nem vagyok benne biztos. Utána volt egy rossz emlékű 486DLC-m, majd egy 486 DX-2-66-os procit vettem. Mielőbb beruháztam volna, konzultáltam a környezetemmel. Egyik simerős vett pont ugyanilyen procit, csak Cyrix gyártmányt. Egy tetőtérben használta, ahol folyton túlmelegedett. Intelre cserélve a procit, megszűnt a probléma. Akkor én is Intelt vettem, ezt azóta tartom (még?).

  Az első 3D-s vga-m nV termék volt (Diamond V330). Egyszer vettem Ati-t (BBA 9700 Pro), annyit driverrel nem szívtam sosenem, mint azzal a kártyával (ráadásul bedöglött rajta az egyik ramdac, aztán miután 1-2 év után eladtam, az új tulajnál szűk egy év alatt meghalt, pedig AC hűtő volt rajta. A sokak szerint "meghalós" 8800GTS kártyám, egy másik haverom gépében, idén halálozott el - van egy kis különbség...). Azóta csak nV-m volt, és ahogy elnézem, ez a tendencia nem mostanában fog megváltozni... ;]

  "Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

Hozzászólok Aktív témák