Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • CocooN-z

  őstag

  válasz Madara-san #31 üzenetére

  Végül kézzel települ mindegyik... Mert megírtam a batch-et Win10-en, de XP-n nagyon nyögvenyelős és sorra szállnak el hibával, csomószor DISM-elni akar, de....azt nem tud :D Szóval duplaklikk install marad :) Tehát a kikommenteltek sem maradnak ki ;)

  Alapvető koncepcióm, hogy az 1999-2002 körüli LAN játékoké lesz a Főszerep ezeken a gépeken (UT, Q3, CS, stb), de természetesen futottak be hozzám olyan igények is, amiket ismerősök, barátok, családtagok kértek explicit, tehát ha szeretnéd feltelepítem :) (megveszem).

  Az összes játék legális, és az összes licencelt, tehát nem torrent-mozis. A GOG-nak is engedi a licencmetodikája, hogy az összes saját (!) tulajdonomban ( :D ) lévő gépre terítsem a játékokat.

  Ha bárkinek van még extra játék igénye, akkor az jelezze (mert akkor megvenni és terítenem kell :D ), bár talán mostmár kezd hosszú lenni a lista, de próbálok sokak kedvében járni.
  Fentiek mellett még az alábbiak lesznek telepítve: HL és modjai: CS1.5, DoD, TF, (talán még a Specialist) valamint az SC1 :R

  [ Szerkesztve ]

  BRSZK 6.0 - 2021.09!!!!!!!!!!!! :)))

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés