Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
chepavel
aktív tag
Szóval AZ..
Áj Láv Aggregáth 5.0! ||| Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! ||| https://500px.com/pavelandras
-
julius666
addikt
Na ehhez is újra kell indítani a gépet
-
kymco
veterán
Nekem nem is jelezte a frissítést az update... lehet, hogy a w7/ie8 páros eddig is védett volt?
www.refujvaros.hu
-
kymco
veterán
válasz DavidBalazs #4 üzenetére
Lehet, hogy tegnap az asszony felrakta volna (nem is voltunk otthon délutántól késő estig.... ) ?
Nem hinném... és most hiába futtatom az update-t nem talál semmi újat.
Mondjuk nem vagyok túlságosan veszélyeztetett, mert az ie-t keveset használom....
(megnéztem a frissítési előzményt... 20-án frissített (Silverlight), és ma eddig csak a defendert....)[ Szerkesztve ]
www.refujvaros.hu
-
WonderCSabo
félisten
Felraktam, kösz az infót!
-
nagyúr
Frissítettem, kösz az infót!
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
FixY67
senior tag
Hallgattam a Vista javaslatára és felraktam az IE8-at a 7-es helyére. Csak én érzem úgy, hogy jelentősen _lassult_ a 7-eshez képest?
...
-
veterán
-
FixY67
senior tag
válasz Neil Watts #11 üzenetére
Lenovo T61, 2G RAM, T8300-as CPU 2.4GHz-en.
Nem nagyon szoktam használni, szóval lehet, hogy csak képzelődés......
-
veterán
-
kymco
veterán
válasz DavidBalazs #9 üzenetére
Lehet, hogy összefügg azzal, hogy nálam még RC fut?
www.refujvaros.hu
-
bambano
titán
Az kizárt, hogy "A Microsoft már a múlt héten kiadott szükségmegoldásként egy IE 0-day exploitot".
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
veterán
-
sh4d0w
félisten
"A Microsoft már a múlt héten kiadott egy IE 0-day exploitot" - márhogy maga a Microsoft adott ki exploitot az IE-hibára? Nehezen hihető...
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
Dany007
veterán
Minek frissítsem, évek óta nem használom... Csak friss telepítésnél, Firefox letöltőnek. Aztán megy a kukába...
Ahogy látom itt mindenki IE-t használ? Vagy sok a webfejlesztő? -
ddekany
veterán
"Az Internet Explorer webböngésző eddigi talán legsúlyosabb sebezhetőségét Meron Sellen, a BugSec cég kutatója fedezte fel és a hibáról még 2009. szeptemberében bejelentést tett a szoftveróriásnál. Jerry Bryant projektmenedzser szerint a Microsoft laborjának vizsgálata is megerősítette a probléma súlyosságát, a foltozást azonban csak 2010. februárban, összefoglaló IE-javítás keretében tervezték kibocsátani"
Forrás: virushirado.hu
-
floatr
veterán
Szinte vártam már, hogy valami efféle kiderül. Thrustworthy computing.
"Még nem tudunk olyan esetről, amikor kihasználták volna ezt a biztonsági rést"Bár amikor ilyeneket olvasok, hogy fél évig tojnak az egészre, aztán hirtelen életre kelnek egy full disclosure bejelentés után, és nem győznek magyarázkodni, akkor már nem tudok semmin se csodálkozni.
Annyira gáz basszus, hogy még William III adta meg az új jelszót, hogy a biztonság mindenekelőtt, és ahelyett, hogy helyén kezelnék a partnerek visszacsatolásait, telibeszarják az egészet, aztán meg próbálják enyhíteni a kárt, amit ezzel okoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS DUAL RTX 3050 OC eladó! Fóliás! Garanciával, számlával!
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel!!! Garancia + számla!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 3700X/5800X + RX 6800 16GB! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Laptop szerviz - Alaplap javítás ingyenes bevizsgálással
- Intel i7 11700k, MSI Suprim 3070ti, MSI Z490, Phanteks rgb ház, SSD, 16GB ram teljes konfig eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest