Hirdetés
- VPN topic
- Milyen routert?
- Így hódítaná vissza a fiatalokat a Facebook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Milyen program, ami...?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Kaliforniában sem kell okostelefon az iskolákba
- Kibergondok miatt kapcsolja le a gépeit a vízszolgáltató
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Aztamocsok, frissítés indul...
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Goose-T
veterán
Ki használ még Flasht egyáltalán? Nekem nincs is az otthoni gépeimen már hónapok óta, és soha semmi hátrányát nem érzem.
Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
anulu
félisten
rohadna rá a cellájukra a műanyag lakat...
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
junior11
veterán
Ha az Edge és a Chrome szerint az aktuális verzió van telepítve (Adobe szerint 21-es), akkor minden ok?
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
thesound
őstag
Huh, nekem már a legfrissebb volt fent, de azért gyorsan ellenőriztem. Thx az infót.
[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
t72killer
titán
Öőő, ezt hogyan? Chrome-ba, IE-verziókba mind be van építve. Attól függetlenül, hogy közvetlen az adobe vagy a böngésző gyártója támogatja, az még uaz az adobe flash*.
* nem tudom pl Edge-ből egyáltalán ki lehet-e vhogy gyomlálni, valszleg nem.
"A másik csoport esetében mindegy, hogy Windowst, OS X-et, Linuxot, vagy Chrome OS-t használnak, a közös bennük az, hogy az általuk használt Adobe Flash Player nem újabb mint a 21.0.0.197-es verzió."
Azaz van MAC-en és linuxon rootjogot megkerülő variáns? Ez felettébb érdekes30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Z_A_P
addikt
Nekem csak ilyen van: Shockwave Flash 21.0.0.182
Na most akkor mi van?OK
-
atike
nagyúr
Be kell zárni az ólajtót, tény, de bemászik majd máshol...
-
bambano
titán
21-es flash? amit letöltök az adobe oldaláról, az 11.2.202.616-es.
vagy van valami titkos forrás, ami újabb?Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Goose-T
veterán
Ahogy fentebb is írták, nem mindenki használja ezeket. Én csak Firefoxot használok, amihez külön kellene telepíteni Flasht, és nem telepítem. Az Edge-et csak arra használtam, hogy letöltsem vele a Firefoxot (ahogy korábban az IE-t is). Amilyen oldalakra én járok, azok közül egyik sem kéri már a Flasht.
Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
bobsys
addikt
Azert jo a beepitett flash, mert hiaba nyomok ra a windows update-re nem elerheto meg az uj verzioja
[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
-
hemaka
nagyúr
Mindjart csekkolom is, nehogy beszpjam.
-
-
Tigerclaw
nagyúr
Biztos írta már valaki, de a legjobb megoldás inkább törölni a flash playert, nem frissíteni.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
félisten
Linuxon csak Chrome-ban van benne az új verzió.
A többi böngésző (Krómiumot ideértve) 11.2-nél ragadt.Én is most vettem észre, hogy a Chromium-ban a 11.2 engedélyezve van. Le is tiltottam egyből.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
beef
őstag
válasz Tigerclaw #29 üzenetére
A legjobb megoldás tényleg az, csak próbáld meg eltávolítani Win 10 alól amit az Edge használ. Manuálisan engedi törölni, ha a jogokat sikerül átállítanod, de jó eséllyel a következő windows frissítéskor visszaköltözik.
Mondjuk én simán elvettem mindenkitől a jogot arra a mappára a tartalom törlése után. -
instantwater
addikt
Azért én megnézném, hogy mondjuk egy Dockerben futó Chromeból (igen, már ilyen is létezik) hogyan titkosítja a host bármijét.
Persze az emberek közel 100%ka nem ilyet használ, így nyert ügye van a programnak.
Be lehet egyébként ezt az aranyost szerezni szándákosan valahogy? Csak, hogy lássuk, mit tud linuxon... VMben....Dockerban -
-
Tamás88
őstag
Adblockot bekapcsolni, és akkor nem jönnek a vírusos reklámok (ezért a PH üzemeltetői kinyírnak )
-
Jester01
veterán
válasz t72killer #39 üzenetére
Igen, ez a normális működés. De van a rendszerben egy hiba amivel meg lehet kerülni. Hiába zárod be a kaput (tiltod le abban a menüben) ha van egy luk a kerítésen. A plugin az natív kód ami normál esetben (gondolom) a böngésző API-ját használva éri el a dolgokat ezért lehet szabályozni. Viszont a biztonsági rés miatt, a csúnya bácsik közvetlen hívhatnak OS funkciókat és így a böngészős korlátozás már semmit sem ér, csak az OS jogosultságkezelése aktív ami a saját fájljaid birizgálását megengedi. Mondjuk erre egyszerű megoldás ha a böngészőt egy külön felhasználóval futtatod. Akkor hacsak nincs root eszkaláció, akkor nem lehet nagy baj.
Jester
-
t72killer
titán
-
bambano
titán
válasz instantwater #38 üzenetére
azt hinni, hogy a dockerből olyan nagy meló kijutni, olyan súlyos tévedés, ami felkerülhet a híres utolsó mondatok listájára.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Nimda
addikt
Ha esetleg már megvan a baj, akkor egy teljes merevlemez gyalulás, formázás, OS újratelepítés segíthet a problémán?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Linuxon a Chrome pepperflash pluginját használják már egy ideje, csinált valaki egy PPAPI - NPAPI wrappert. Tudomásom szerint egy ideje már kb. mindegyik asztali disztrón így van megoldva a flash támogatás.
Nálam Chakrán is ez van: pepperflashplugin-21.0.0.213, ezt használja a Firefox ha felrakom hozzá.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
kenwood
veterán
Szernecsere nekem eldobhatos az OS-em,par perc alatt ujrahuzom barmikor.
kb. Kirohognek egy ilyet.Mindenesetre ez nem jo irany.
Ha ilyen brutalis modszereket hasznalnak a bunozok,elobb-utobb a hatosag is bekemenyit.
Egy ujabb szog a bitcoin koporsojaban.Elso korben minden erintett azonnal repul a netrol,ami a millios zombihalozatok gyanutlan aldozatai szamara lesz kellemetlen.
Kovetkezo korben a problemaval nem foglalkozo orszagok,isp-k lesznek levalasztva,blokkolva.Mar ez kette szakitana a nagyjabol egyseges rendszert.
Ezt kovetoen pedig ahogy az irl terrorizmusnal,itt is az artatlan emberek alapveto jogainak a korlatozasa,a nagy testver project kiterjesztese kovetkezik.
Nem tul fenyes jovo.
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
twollah1976
őstag
És ha adblock-ot használok vagy használ az illető?
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Hardcore café
- Spórolós topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung S24 Onyx Black 256 új
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest