• DanielLong

    fanatikus tag

    Nem akarom elhinni, hogy nem éri meg nekik ragaszkodni néhány bevállt dologhoz. Sokáig úgy tűnt, hogy ez a szögletes forma lesz, de persze már ott is kicsit "félreléptek".
    Most épp erőltetik az szvsz ergonómiátlan képarányt meg a bántóan éles sarkokat. Aztán ha nincs elég eladott telefon, akkor a félév múlva bizonyára érkező flagship majd lekerekített lesz és tutira valami más nonszenszség jelenik meg rajta.
    A Z1 Compact életem legjobb telefonja volt, a forma és a gombok helye tökéletes. Csak a belsőt és a kijelzőt kellett volna fejleszteniük, de nem sikerült. Most XZ1 Compactom van, aminél sikerült már a kényelmes fogást és a jól kitapintható gombokat feláldozni a dizájn oltárán, gratulálok. Meggyőződésem, hogy a kompakt szériát minimális fejlesztéssel évről-évre el lehetne adni egy stabil vásárlóbázisnak, de pont ezt a piacon hiánypótló szériájukat kaszálják el. Tudom, most majd megkapom, hogy mert nincs rá igény. Szerintem lenne, ha nem kéne minden új szériánál gyanúsan nézni a specifikációra, hogy vajon most jack csati van/nincs, ujjlenyomat olvasó oldalt vagy hátul, kerekített vagy szögletes, csúcshardver vagy közepes, rossz vagy jó kamera, dual SIM vagy single, elreped a kijelző magától este (Z3C) vagy nem?

    Elnézést a terjengős kirohanásomért, de egyfelől ez a márka abszolút megérdemli, hogy beleálljon a földbe, másrészt pedig szorítok, hogy találjanak vissza az értelem útjára és készítsenek még nekem sok szuper kompakt telefont.