Hirdetés

2019. május 25., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#50) TM.


TM.
(újonc)

Jó, akkor kiemelnék néhány pontot tételesen, mert úgy látom, nem sikerült tökéletesen átadnom:
1. A drogoknak is megvan a helyük, mint minden másnak, pozitív és negatív hozadékokkal. Hogy ezek közül miben részesülsz, az rajtad és az életkörülményeiden múlik.
2. Az hogy neked nem tetszik valami, még nem jogosít fel arra, hogy megszabd, hogy másnak tetszhet-e. Ez remélem világos.

Függőség szinte akármitől kialakulhat, és az életkörülményeid, társas kapcsolataid állapota váltja ki, nem az, hogy elolvastál egy cikket.
Hogy mi "helyes", az meg nagy általánosságban értelmezhetetlen, ezt ugyanis minden ember saját meggyőződése diktálja. Ami azt illeti, a szó ilyen értelemben vett használatát személy szerint gorombának és leereszkedőnek találom, mivel megfellebbezhetetlen igazságként találja a saját magánvéleményedet.
Az eddigi hozzájárulásod annyit árult el számomra Apollyon, hogy nem szereted a drogokat és ezt az álláspontot igyekszel mindenkire ráerőltetni. Okaid erre pedig: káros, nem helyes, nincsenek traumáim, és egy rakás mellékes közhely. Végeredményül, mindenkinek így kell gondolkodnia, mert szerinted így van. És ez pluszban aládúcolva egy adag agresszivitással és személyeskedéssel.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.